Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεωργία και Κλιματική Αλλαγή ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΧΑΝΙΑ Το Ινστιτούτο Ελιάς , Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου σε συνεργασία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεωργία και Κλιματική Αλλαγή ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΧΑΝΙΑ Το Ινστιτούτο Ελιάς , Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου σε συνεργασία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γεωργία και Κλιματική Αλλαγή ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΧΑΝΙΑ
Το Ινστιτούτο Ελιάς , Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και το ΜΑΙΧ συνδιοργανώνουν διεθνές συνέδριο με κεντρικό θέμα την Γεωργία και την κλιματική αλλαγή. Το συνέδριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου LIFE Oliveclima  που αφορά την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών καλλιεργητικών πρακτικών στην ελαιοκομία με στόχο τη μετατροπή της σε ένα εργαλείο αντιμετώπισης/διαχείρισης της κλιματικής αλλαγής. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα είναι: Διαχείριση καλλιεργειών για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και μετριασμό των επιπτώσεών της Διατήρηση φυσικών πόρων Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και τηλεπισκόπηση Περιβαλλοντική πιστοποίηση Το συνεδριακό κέντρο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων στη περιοχή Αγροκήπιο. Μ.Α.Ι. ΧΑΝΙΩΝ


Κατέβασμα ppt "Γεωργία και Κλιματική Αλλαγή ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΧΑΝΙΑ Το Ινστιτούτο Ελιάς , Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου σε συνεργασία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google