Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στ. σήμερα την. του μήνα. του έτους. , ημέρα της εβδομάδας. και ώρα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στ. σήμερα την. του μήνα. του έτους. , ημέρα της εβδομάδας. και ώρα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Α) ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ (Ή ΕΝΟΡΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

2 Στ. σήμερα την. του μήνα. του έτους. , ημέρα της εβδομάδας. και ώρα
Στ σήμερα την του μήνα του έτους ....., ημέρα της εβδομάδας και ώρα , εγώ ο που υπηρετώ στο , ανακοίνωσα στ ( ) του , αφενός μεν ότι με την υπ’αρίθμ από διαταγή τ , διατάχθηκε σε βάρος τ....., η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης, κατ' εφαρμογή του άρθρου 24 παρ. 1 περίπτ του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού» (ή διατάχθηκε σε βάρος τ η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, κατ' εφαρμογή του άρθρου 26 παρ. 1 {ή 27 παρ. 3 περίπτ } του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού»), προς διαπίστωση , αφετέρου δε ότι η διενέργειας αυτής ανατέθηκε από τ σε μένα.

3 Κατόπιν τούτου, δυνάμει του άρθρου 28 παρ. 4 του ίδιου ως άνω Δ/τος, τ
Κατόπιν τούτου, δυνάμει του άρθρου 28 παρ. 4 του ίδιου ως άνω Δ/τος, τ γνωστοποίησα ότι δικαιούται να ζητήσει, άπαξ, εάν επιθυμεί, με γραπτή αναφορά τ εντός τριών (3) ημερών από την παρούσα κοινοποίηση, την εξαίρεσή μου από την ανάκριση, υπό την προϋπόθεση ότι υφίσταται κάποιο από τα κωλύματα της παρ. 1 του προαναφερόμενου άρθρου, ήτοι ότι:

4 α) Είμαι εξ αίματος συγγενής του ιδίου ή του εγκαλούντος κατ'ευθεία μεν γραμμή απεριόριστα, εκ πλαγίου δε μέχρι τετάρτου βαθμού και εξ αγχιστείας σύζυγος αυτών. -Τα κωλύματα της συγγένειας από αγχιστεία και σχέσης εξακολουθούν να υφίστανται και μετά τη λύση του γάμου. β) Έχω ιδιαίτερη φιλία ή έχθρα με τον ίδιο ή τον εγκαλούντα ή συντρέχουν στο πρόσωπο μου γεγονότα ικανά να δικαιολογήσουν εύλογη δυσπιστία για την αμεροληψία μου. γ) Κατήγγειλα την πράξη για την οποία διατάχθηκε η εξέταση. δ) Φέρομαι, βάσει ενδείξεων, ότι έχω ευθύνη για την πράξη που αποτελεί αντικείμενο της εξέτασης. ε) Έχω συμφέρον από την έκβαση της υπόθεσης και στ) Έχω εξετασθεί ως μάρτυρας ή έχω γνωμοδοτήσει ως πραγματογνώμονας στην ίδια υπόθεση.

5 Επίσης τ....., γνώρισα πως: i. αν ο λόγος εξαίρεσης ανακύψει κατά τη διάρκεια της εξέτασης - ανάκρισης, το δικαίωμά τ....., αυτό μπορεί να το ασκήσει μέχρι και την προσέλευση τ προς απολογία, σε κάθε περίπτωση δε οφείλει να επισυνάψει στην αναφορά τ...., και τα απαραίτητα (αποδεικτικά) στοιχεία για την απόδειξη των ισχυρισμών που θα προβάλει. ii. η εν γνώσει επίκληση αναληθούς λόγου εξαίρεσης, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα, που τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του προαναφερόμενου Δ/τος, για το οποίο θα κινηθεί, σε συντρέχουσα περίπτωση, αυτοτελής διαδικασία πειθαρχικού τ..... ελέγχου. Για πίστωση συντάχθηκε το παρόν αποδεικτικό, το οποίο αναγνώσθηκε, βεβαιώθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως: Ο/Η Λαβών/ούσα γνώση Ο κοινοποιήσας

6 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ (Ή ΕΝΟΡΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
(κατά παραγγελία)

7 Στ. σήμερα την. του μήνα. του έτους. , ημέρα της εβδομάδας. και ώρα
Στ σήμερα την του μήνα του έτους , ημέρα της εβδομάδας και ώρα , εγώ ο , που υπηρετώ στ και ενεργώ, σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 2 Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού» και την υπ’αρίθμ από παραγγελία τ , ανακοίνωσα στ ( ) του , αφενός μεν ότι με την υπ’αρίθμ από διαταγή τ , διατάχθηκε σε βάρος τ , η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης, κατ' εφαρμογή του άρθρου 24 παρ. 1 περίπτ του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού» (ή διατάχθηκε σε βάρος τ , η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, κατ' εφαρμογή του άρθρου 26 παρ. 1 {ή 27 παρ. 3 περίπτ.....} του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού»), προς διαπίστωση , αφετέρου δε ότι η διενέργεια αυτής ανατέθηκε από τ στον προαναφερόμενο Αξιωματικό.

8 Κατόπιν τούτου, δυνάμει του άρθρου 28 παρ. 4 του ίδιου ως άνω Δ/τος, τ
Κατόπιν τούτου, δυνάμει του άρθρου 28 παρ. 4 του ίδιου ως άνω Δ/τος, τ.... γνωστοποίησα ότι δικαιούται να ζητήσει, άπαξ, εάν επιθυμεί, με γραπτή αναφορά τ......, εντός τριών (3) ημερών από την παρούσα κοινοποίηση, την εξαίρεση του ανωτέρω Αξιωματικού από την ανάκριση, υπό την προϋπόθεση ότι υφίσταται κάποιο από τα κωλύματα της παρ. 1 του προαναφερόμενου άρθρου, ήτοι ότι: α β γ δ......ε στ...... (όπως προηγούμενο υπόδειγμα)

9 Επίσης τ...., γνώρισα πως: i. αν ο λόγος εξαίρεσης ανακύψει κατά τη διάρκεια της εξέτασης-ανάκρισης, το δικαίωμα τ....., αυτό μπορεί να το ασκήσει μέχρι και την προσέλευση τ....., προς απολογία, σε κάθε περίπτωση δε οφείλει να επισυνάψει στην αναφορά τ....., και τα απαραίτητα (αποδεικτικά) στοιχεία για την απόδειξη των ισχυρισμών που θα προβάλει. ii. η εν γνώσει επίκληση αναληθούς λόγου εξαίρεσης, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα, που τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του προαναφερόμενου Δ/τος, για το οποίο θα κινηθεί, σε συντρέχουσα περίπτωση, αυτοτελής διαδικασία πειθαρχικού τ.... ελέγχου. Για πίστωση συντάχθηκε το παρόν αποδεικτικό, το οποίο αναγνώσθηκε, βεβαιώθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως: Ο/Ή Λαβών/ούσα γνώση Ο Κοινοποιήσας

10 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που η κοινοποίηση γίνει από εκείνον που διέταξε τη διοικητική εξέταση, τα ανωτέρω αποδεικτικά τροποποιούνται ανάλογα.


Κατέβασμα ppt "Στ. σήμερα την. του μήνα. του έτους. , ημέρα της εβδομάδας. και ώρα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google