Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2 Πάω να δώσω αίμα Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε
Πάω να δώσω αίμα Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμήγκι τρέχοντας! "Για που το έβαλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!"

3 Ήταν 2 φίλοι. Ο ένας αγόρασε μία γάτα και την έπλενε κάθε απόγευμα
Ήταν 2 φίλοι. Ο ένας αγόρασε μία γάτα και την έπλενε κάθε απόγευμα. Ο άλλος του έλεγε ότι δεν είναι καλό να πλένεις τις γάτες, κι ότι έτσι που κάνει θα την πεθάνει. Ένα απόγευμα όπως γυρίζει ο δεύτερος από την δουλειά βλέπει τον πρώτο να κλαίει: - Γιατί κλαις; - Ψόφησε η γάτα μου! - Δεν σου είπα να μην την πλένεις γιατί θα σου ψοφήσει; - Ε, είχες άδικο. Δεν ψόφησε από το πλύσιμο αλλά από το στύψιμο!

4 Ο δάσκαλος: Κωστάκη, κλείνε μου το ρήμα τρέχω
Ο δάσκαλος: Κωστάκη, κλείνε μου το ρήμα τρέχω. Και ο Κωστάκης: τρέχω, έτρεχα, σκόνταψα, έπεσα. Χτύπησα, έκλαψα, σηκώθηκα και έφυγα.

5 Ο μικρός Γιαννάκης προσεύχεται: - Θεούλη μου, κάνε να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Ελλάδας. - Γιατί, παιδί μου; ρωτάει η μαμά του που τον ακούει. - Γιατί έτσι έγραψα στο διαγώνισμα της γεωγραφίας...

6 Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλο τους
Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλο τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: - "Η πρώτη απάντηση είναι 1821, η δεύτερη Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η τρίτη δεν ξέρουμε ερευνάται ακόμα." Μπαίνει στην αίθουσα ο Τοτός και τον ρωτά ο δάσκαλος: - "Πότε γεννήθηκες;" - "Το 1821!" - "Πως σε λένε;" - "Θεόδωρο Κολοκοτρώνη!" - "Μα καλά τι λες, τρελάθηκες;" - "Δεν ξέρουμε, ερευνάται ακόμα!"

7 Ο Τοτός περπατούσε στο δρόμο με τη γιαγιά του
Ο Τοτός περπατούσε στο δρόμο με τη γιαγιά του . Ξαφνικά βρίσκει ένα πεντακοσάρικο και λέει στη γιαγιά του : - Να το πάρω ; - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δε το μαζεύουμε , του λέει η γιαγιά . Λίγο πιο κάτω βρίσκει ένα χιλιάρικο . - Να το πάρω ; - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δε το μαζεύουμε , του ξανά λέει η γιαγιά . Λίγο πιο κάτω η γιαγιά πέφτει και λέει στον εγγονό της : - Τοτό , σήκωσε με σε παρακαλώ . Κι ο Τοτός : - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δεν το μαζεύουμε , γιαγιά.

8 Ξέρεις να μας πεις δύο αντωνυμίες; Ποιος; εγώ; Μπράβο παιδί μου.
Ξέρεις να μας πεις δύο αντωνυμίες; Ποιος; εγώ; Μπράβο παιδί μου.

9 Ρωτάει ο δάσκαλος, το φεγγάρι είναι πιο μακριά ή η Κίνα; Η Κίνα, απαντά ο Σβίγκος. Γιατί το φεγγάρι το βλέπουμε, ενώ την Κίνα δεν τη βλέπουμε καθόλου!

10 Ξυπνά ο ασθενής από την αναισθησία: - Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε γένια... - Δεν είμαι ο γιατρός, ο Άγιος Πέτρος είμαι...

11 - Ποια είναι η πιο στενοχωρημένη μάνα; - Η αγελάδα, γιατί έχει άντρα βόδι και παιδί μοσχάρι!

12 Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο: - Το όνομα σας παρακαλώ; - Παπαδοπούλου. - Το μικρό; - Στο σπίτι. Κοιμάται.

13 Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία. - Ελάτε γρήγορα
Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία. - Ελάτε γρήγορα! Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα. - Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα; - Νωρίτερα νικούσε!

14 Ρωτά η δασκάλα τον Τοτό: - Τοτό, πόσοι ήταν οι μαθητές του Χριστού; - Εεε... Του ψιθυρίζει ο διπλανός: - Όσες και οι ώρες του ρολογιού Εεεε, 8 και 20;

15 Ένα βράδυ που είχε μία δυνατή καταιγίδα, η μαμά έβαζε το μικρό να κοιμηθεί. - Μαμά, θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε; Φοβάμαι... - Όχι, αγάπη μου, είπε η μαμά. Αφού το ξέρεις ότι εγώ πρέπει να κοιμηθώ με τον μπαμπά. - Α, τον φοβητσιάρη!

16 Η δασκάλα στον Κωστάκη: - Εσύ Κωστάκη, κάνεις τον σταυρό σου πριν το φαγητό σου; - Όχι κυρία, η μαμά μου είναι καλή μαγείρισσα!

17 Ένας βραδύγλωσσος τρώει στο σπίτι ενός φίλου του φακές
Ένας βραδύγλωσσος τρώει στο σπίτι ενός φίλου του φακές. Εκείνος για να τον περιποιηθεί, ρίχνει στο πιάτο του ξίδι. -φ...φ...φφφ...φφφφ... φθάνει θέλει να πει ο βραδύγλωσσος, αλλά ώσπου να το πει, ο φίλος του εξακολουθεί να ρίχνει. κι εκείνος συνεχίζει, αλλάζοντας τη λέξη: - φ...φφ...φφφφ... φάτες τώρα.

18 Γιατί οι ψαράδες ζηλεύουν τον Νικοπολίδη;
Γιατί έχει πάντα γεμάτα δίχτυα!

19 Ήταν τρεις φίλοι και συζητούσαν
Ήταν τρεις φίλοι και συζητούσαν. Ο πρώτος λέει: - Η γυναίκα μου διάβαζε την «Ιστορία δύο πολέμων» και έκανε δίδυμα. Ο δεύτερος λέει: - Η γυναίκα μου διάβαζε τους «Τρεις σωματοφύλακες» και έκανε τρίδυμα. Ο τρίτος πετάγεται και λέει: - Πρέπει να βιαστώ. Όταν έφυγα η γυναίκα μου διάβαζε «τον Αλή Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες».

20 Γιατί μια ξανθιά δεν μπορεί να γράψει το έντεκα; Δεν ξέρει ποιον αριθμό να βάλει πρώτο!

21 Ήταν τρεις ξανθιές μέσα σε ένα ασανσέρ. Ξαφνικά κόβεται το ρεύμα
Ήταν τρεις ξανθιές μέσα σε ένα ασανσέρ. Ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Φωνάζει η μια βοήθεια. Φωνάζει η άλλη βοήθεια. Και η τρίτη λέει: - Κορίτσια αν φωνάζουμε έτσι δεν θα μας ακούσει κανείς. Καλύτερα να φωνάξουμε ταυτόχρονα. Και φωνάζουν όλες μαζί: - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

22 ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google