Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Φοίβος περίμενε τον Αϊ Βασίλη και τους βοηθούς του, δηλαδή τα μικρά ξωτικά. Περίμενε όμως άδικα, γιατί ο Αϊ Βασίλης τον έβλεπε που ήταν ξύπνιος κι έτσι δεν πήγαινε! Ο Φοίβος κοιτούσε επίμονα απ’ το παράθυρο, αλλά δεν έβλεπε τίποτα. Μετά από αρκετή ώρα νύσταξε και πήγε στο κρεβάτι του.

2 Πέρασε μισή ώρα και ο παχύς Αϊ Βασίλης
κατέβηκε από την καμινάδα κάνοντας βέβαια πολύ θόρυβο. Ο Φοίβος άκουσε το θόρυβο και ξύπνησε. Άνοιξε τα μάτια και είδε τον Αϊ Βασίλη να μαλώνει τα άτακτα ξωτικά που τρώγανε απ’ τα γλυκά που είχε φτιάξει η μαμά του. Όταν τα είδε όλα αυτά, φώναξε «Ήρθε ο Αϊ Βασίλης!»

3 - Άντε, αντίο τώρα. Πρέπει να φύγω.
Ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά κρύφτηκαν, αλλά κατάλαβαν πως τους είχε δει ήδη κι έτσι εμφανίστηκαν. Μίλησαν μαζί του αρκετή ώρα, ώσπου ο Αϊ Βασίλης του είπε του Φοίβου - Άντε, αντίο τώρα. Πρέπει να φύγω. - Μα γιατί από τώρα; ρώτησε ο Φοίβος.

4 Ο Αϊ Βασίλης του εξήγησε πως έπρεπε να μοιράσει και στα άλλα παιδιά του κόσμου τα δωράκια τους κι έτσι έφυγε. Ο Φοίβος στενοχωρήθηκε, αλλά ήταν ικανοποιημένος που μπόρεσε να δει τον περίφημο Αϊ Βασίλη! Και απ’ ό,τι φαίνεται θα τον περιμένει και αυτή τη χρονιά.

5 Σεναριογράφος : Ναταλία Προκοπίου Φόντο : Κατερίνα Καλιακούδα
Σεναριογράφος : Ναταλία Προκοπίου Φόντο : Κατερίνα Καλιακούδα Εφέ : Γρασιέλα Μάλο


Κατέβασμα ppt "Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google