Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
Advertisements

Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
1.3 Ο κοινωνικός περίγυρος – Μορφές διαπροσωπικών σχέσεων
Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
Ο Ρ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ο Σ Με τον όρο επάγγελμα εννοούμε το "είδος της βιοποριστικής εργασίας", δηλαδή της εργασίας που θα μας βοηθήσει να.
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ
Βασίλης Παπαχαρίσης ( /
Οικονομολόγος Ορισμός Ικανότητες-Δεξιότητες Συνθήκες Εργασίας
ΘΕΜΑ : « Διαπροσωπικές σχέσεις των νέων»
Καλύτερη σχολή και κατ΄ επέκταση επάγγελμα είναι εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες μας. Μόνο όταν εργαζόμαστε.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 1.3 Εσωτερικά επαγγελματικά προφίλ και δεξιότητες.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δημιουργία νέων επαγγελμάτων, διαμόρφωση παλαιών επαγγελμάτων και κατάργηση άλλων)
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
IQMS for TMs V2.0 FAMBUS ΕΒΕΘ Το έργο FAMBUS Κέρστιν Σιάκα, A.T.E.I. Θεσσαλονίκης Καθηγήτρια Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Επιστημονικά.
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
CCNA3: Switching Basics and Intermediate Routing v3.0 Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα-Ακαδημία CISCO.
Ερευνητική εργασία «Φύλα και επαγγέλματα»
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT)
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Comenius 1.  Επιστημονικά Αποτελέσματα από: › Καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα › Career Gate Test  Προβλέψεις των προοπτικών στην ελληνική αγορά εργασίας.
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Μονογραφία Επαγγέλματος Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας
Λένα Κυριάκου Εργασιακή Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας 12/02/2008
Μονογραφία Επαγγέλματος
Κριτήρια επιλογής επαγγέλματος
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Πόσο Ελεύθερες είναι οι Προσωπικές Επιλογές μας
{ Κοινωνικοοικονομικό & εργασιακό περιβάλλον εν μέσω οικονομικής κρίσης Απόψεις – Στάσεις μιας ομάδας φοιτητών Κυραγγέλου Χριστίνα Αρ. Μητρώου 6983.
Α’ ΕΠΑ.Λ. ΙΘΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΠΛΩ» ΕΙΣΗΓΗΣΗ.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. Για να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκηθείς και να πάρεις πτυχίο Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πρέπει να επιλέξεις σπουδές στο.
O ΌΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΆ, ΓΙΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΉΣ ΥΓΕΊΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΥΝΔΈΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎ,
Παρουσίαση Web 2.0 εργαλείων
Εύη Μακρή-Μπότσαρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας
Το μοντέλο δομής κοινωνικών παραγόντων του Κ. Roberts
Σακελλαρίου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΕΣΥΠ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ 2017.
εκπαιδευτικη μεταβαση
Φοιτήτρια: Γιάου Ευαγγελία
1.
Πρόσληψη μελών οικογένειας
Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.
Εργασία των μαθητών του Β3
«Μόνο ότι δέχεσαι με την ψυχή σου, αυτό μόνο μαθαίνεις και αυτό ενσωματώνεις στη ζωή σου και το χαρακτήρα σου» Dewey.
Κατερίνα Καλαμαρά Απόφοιτη Δ.Ε.Τ. Πρακτική Άσκηση:
3ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου Αγίου Μάρκου Δ΄ τάξη Σχ. Έτος:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
«Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο»
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ερευνητική εργασία Α Λυκείου Σχολικό έτος «Τα επαγγέλματα του τόπου μου : ποικιλία, συνθήκες άσκησης, ελλείψεις και προοπτικές άσκησης για.
“Εφηβεία, διαπροσωπικές σχέσεις, συγκρούσεις και συνθέσεις.”
Ο Ρ Ι Σ Μ Ο Σ Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ο Σ Με τον όρο επάγγελμα εννοούμε το "είδος της βιοποριστικής εργασίας", δηλαδή της εργασίας που θα μας βοηθήσει να.
Μαρία Ζερβού Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ν.Κέρκυρας
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ 1. ΕΝΝΟΙΑ & ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – Ο ΡΟΛΟΣ.
Δικηγόρος.
Από τον παιδίατρο, Κωνσταντίνο Τρογάδη
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΑ.
Ο κοινωνικός περίγυρος - Μορφές διαπροσωπικών σχέσεων.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο Ρόλος των Συμβούλων πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά από την Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Φίλοι Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας ότι τους αγαπάμε. Μπορούμε να τους σφίξουμε το χέρι ή να μοιραστούμε ένα παιχνίδι μαζί τους. Έτσι,
Οι απόψεις των μαθητών του σχολείου μας για τα βιντεοπαιχνίδια
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού Συνέντευξη Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Πώς είναι το εργασιακό σας περιβάλλον; Το εργασιακό περιβάλλον των μηχανικών στο εμπορικό ναυτικό δεν είναι σταθερό αλλά ποικίλει από καράβι σε καράβι. Συνήθως όμως, επειδή το επίπεδο ποιότητας των πλοίων έχει ανεβεί πολύ και οι μηχανικοί ως άτομα είναι πολύ ευαίσθητοι λόγω της φύσης του επαγγέλματος, το περιβάλλον είναι αρκετά ευχάριστο.

Πώς ορίζετε το επάγγελμα σας και ποιες είναι οι παραλλαγές του; Το επάγγελμα του Μηχανικού Ναυτικού χαρακτηρίζεται από τα πιο σκληρά αλλά από τα πιο ενδιαφέροντα. Η συχνή επιμορφωτική επιτυχής εκπαίδευση που δίνει τη δυνατότητα σταδιοδρομίας και στη θάλασσα αλλά και στη ξηρά.

Ποιες δεξιότητες θεωρείται χρήσιμες για αυτό το επάγγελμα; Υπομονή, αγάπη για την θάλασσα, θέληση για συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση , αλλά πάνω από όλα, καλή συνεργασία με υφιστάμενους και προϊστάμενους.

Ποια στοιχεία της προσωπικότητας θεωρείται χρήσιμα για αυτό το επάγγελμα; Η υπομονή, η αγάπη για τη θάλασσα και η αλληλεγγύη που πρέπει να δείχνεις στους συναδέλφους σου.

Ποια ερεθίσματα στην παιδική και εφηβική ηλικία σας ώθησαν να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα; Η πατροπαράδοτη οικογενειακή παράδοση συγγενών που ακολούθησαν αυτό το επάγγελμα και επηρέασαν πολύ την απόφαση να γίνω μηχανικός εμπορικού ναυτικού.

Τι σπουδές ή κατάρτιση ακολουθήσατε; Αποφοίτησα το εξατάξιο γυμνάσιο, κατόπιν πήγα 4 χρόνια σε σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, ενώ παράλληλα εργαζόμουν στα Ναυπηγεία προκειμένου να αποκτήσω εμπειρία με το επάγγελμα.

Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον νέο που θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα; Εάν δεν αγαπάει την θάλασσα και δεν μπορεί στερηθεί την αγάπη της οικογένειας προτιμότερο είναι να το αποφύγει.

Τι σας προσφέρει και τι σας στοιχίζει αυτό το επάγγελμα; Οι οικονομικές απολαβές είναι ένα βασικό πλεονέκτημα του επαγγέλματος, οι γνωριμίες τόπων παίζει πολύ καθοριστικό παράγοντα , αλλά η στέρηση της οικογένειας , των συγγενών και των φίλων είναι για μεγάλα χρονικά διαστήματα στα κατά.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ Μια παρουσίαση από τον μαθητή: Στέλιος Μαυρονάσιος