ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Πρωτομαγιά στο Άλσος Λογγίνου 01.05.2012 Φωτογραφίες-επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

Παραμονές των Χριστουγέννων, ενώ όλοι προετοιμαζόμασταν να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού, του σαρκωμένου Θεού της Αγάπης…
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
…από μικρούς συγγραφείς
ΜΕΤΣ: η γειτονιά και οι άνθρωποί της
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Ιουλίου ΜΕΤΣ: η γειτονιά και οι άνθρωποί.
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
EY ZHN PARTIES –CAMPS-EVENTS 2013 For more information please call:
Για τα παιδιά της γειτονιάς του Μετς
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Από την : Κωνσταντίνα Κουκούτση
Με τον τρόπο του Γ.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ.
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η θυσία της Ιφιγένειας.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Κοστολόγηση Μάθημα 15.
Διονύσιος Σολωμός “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” Σχεδίασμα Β΄ Απόσπασμα 1ο
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως Φωτογραφίες-επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ 2012.
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗ
Ήταν μια φορά σ' ένα δάσος τρία δέντρα.
ΧΟΡΧΕ ΛΟΥΙΣ ΜΠΟΡΧΕΣ «Μαθαίνεις».
2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2013
Mάρτιος!.  Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα, που προέρχεται από την αρχαιότητα, είναι και η τοποθέτηση από τις μανάδες την 1η Μαρτίου ενός μικρού βραχιολιού.
Υιοθέτησε ένα Κομμάτι Γης
Εργασία από τους μαθητές της Δ΄ τάξης:
TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Ιδέες για πιο… Οικολογικά Χριστούγεννα
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Συγκρότηση Επιτροπών Φωτογραφίες-επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ.
Βρύσες - πηγάδια - στέρνες
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ηλιάνα Κοντογεώργη. Τα Χριστούγεννα όλοι στολίζουν δέντρα…
ΚΟΥΛΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ANIMATIONS Συνεργασία : 5 ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης 1 ου Δημ. Σχολείου Καρδίας Β΄Τάξη Πρόγραμμα eTwinning ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.
1 ο Δημ. Σχ. Αμπελοκήπων. « Οι μικροί γεωργοί » Την Τρίτη τα τμήματα της Β και Δ τάξης του σχολείου μας πήραν μέρος σε εκπαιδευτικό βιωματικό.
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Ιουλίου ΜΕΤΣ: η γειτονιά και οι άνθρωποί.
Όταν ο άνθρωπος έγινε γεωργός και κτηνοτρόφος
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Ιουλίου ΜΕΤΣ: η γειτονιά και οι άνθρωποί.
Αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σχολείου 1 ο Γυμνάσιο Πετρούπολης Σχολικό έτος
<< Το σποράκι πηγή ζωής >>
Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Έμπας
Η Ομηρική Φιλοξενία 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων Τμήμα Α1
19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης Της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Των Ελλήνων του Πόντου.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Δημοπούλου Ιωάννα Β1. Χριστούγεννα στην Ήπειρο Η Ήπειρος είναι το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας που εκτείνεται στο βορειοδυτικό.
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων ΕΧΕΤΛΑΙΟΥ Μαίρη Σιγανού Υπεύθυνη Έργου Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, Μαραθώνας
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
Γερμανία Μαρία Γεωργίου. Δευτέρα Πρωινό ξύπνημα στην Γερμανία. Η Miriam(το κορίτσι που φιλοξενούσε εμένα,την Γεωργία και την.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. H μόνιμη έκθεση των Ολυμπιακών Μαραθωνίων παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την ιστορία των Ολυμπιακών Μαραθωνίων,
Ενότητα 11: Άνοιξη-Μάρτης
ΨΥΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ 4497 ΕΞΑΜΗΝΟ ΄Ζ ΜΑΘΗΜΑ: Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: κ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
«Φτιάχνοντας» την Άνοιξη!!!
ΕΕΕΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
4o Γυμνάσιο Σπάρτης «Γ. Ρίτσος» Τάξη Α’ Τμήμα Α1 Σχ
Μάθημα: Θέματα ισότητας φύλων Καθηγήτρια: Ζήση Βασιλική
Η εκστρατεια του Μ. Αλεξανδρου
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Η σημασία και η αναγκαιότητα του αστικού και περιαστικού πρασίνου στις.
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΤ΄2
"Κεραμμυδομπεζολιλα".
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Όταν ο άνθρωπος έγινε γεωργός και κτηνοτρόφος
Θρησκευτικά-Κεφάλαιο 17: Ο Ιησούς υπερασπίστηκε και εξύψωσε τις γυναίκες και τα παιδιά στην καινούρια ανθρωπότητα Επιμέλεια: Μαρίνα Μίρκου Τμήμα: Β2.
4 EΠΟΧΕΣ.
ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΑΛΑΙΤΣΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΡΠΑΣ,
Το χαμομήλι και τα άλλα μας φυτά !!!
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ.
Κύριε ενοικιαστή. Σας πληροφορώ ότι, το συμβόλαιο που υπογράψαμε εδώ και μερικά εκατομμύρια χρόνια, έφθασε στο.
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό ένας λαγός είχε βγει έξω από την φωλιά του και έτρωγε φρέσκο χορταράκι. Καθώς έτρωγε, είδε μια χελώνα να περνάει λίγο πιο μακριά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Έτος ιδρύσεως 1927 Πρωτομαγιά στο Άλσος Λογγίνου Φωτογραφίες-επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ 2012

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «O ΑΡΔΗΤΤΟΣ» Πρωτομαγιά στο Άλσος Λογγίνου Αγαπητοί μας γείτονες Ελάτε την Τρίτη 1η Μαΐου 2012 στις να περάσουμε μαζί μια υπέροχη Πρωτομαγιά στο Άλσος Λογγίνου. Τα παιδιά θα φυτέψουν λουλούδια στο παρτέρι της παιδικής χαράς φτιάχνοντας τον «Κήπο των Παιδιών». Ο Σύλλογός μας θα φέρει ανοιξιάτικα φυτά και χώμα. Θα έχουμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και οι νικητές θα πάρουν πλούσια δώρα. Το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΦΤΕΡΟ» θα αναλάβει δωρεάν να διοργανώσει τις δραστηριότητες για τα παιδιά. Οι μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να χορέψουμε κάνοντας σχέδια και όνειρα για τη γειτονιά μας και να ζωγραφίσουμε μικροί, μεγάλοι την άνοιξη. Φέρτε μαζί σας το φαγητό σας και το κρασάκι σας και ελάτε να γιορτάσουμε! Σας περιμένουμε

φωτο: Πέπη Σακελλαρίου

“ Του Μαϊου ροδοφαίνεται η μέρα που ωραιότερη φύση ξυπνάει και την κάνουν λαμπρά και γελάει πρασινάδες, αχτίδες, νερά. Άνθη κι άνθη βαστούνε στο χέρι παιδιά κι άντρες, γυναίκες και γέροι ασπροεντύματα, γέλια και κρότοι, όλοι οι δρόμοι γιομάτοι χαρά. Ναi, χαρείτε του χρόνου τη νιότη, άνδρες, γέροι, γυναίκες παιδιά.” Διονύσιος Σολωμός Ευχαριστούμε τους: «Ζωεμπορική» Αφοί Παπούλια Ο.Ε., Παναγιώτη Παπούλια Κέντρο Κρεάτων «Άλφα», Μάνο Φωτείνη