Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας Αγαπητά μέλη, Βλασία, σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας μας για την καινούρια χρονιά στη Βλασία, την Κυριακή 13.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΑΧΑΙΑΣ Όταν οι ασθενείς αναλαμβάνουν δράση. Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.
Advertisements

Τα τείχη της Γορίτσας Αραπίτσα Δήμητρα Γουργιώτης Γιάννης
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών χωρίς ευρώ!!!! Αλλά με την τοπική λογιστική μονάδα, το «ΚΑΛΑΥΡΙΟ».
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΉ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Μαθαίνουμε την ώρα Ενότητα 6. Ασκήση 1 Θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα ρολόι με δυο κινούμενους δείκτες. Θα ζητάμε από τον μαθητή να σχηματίσει στο ρολόι.
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΊΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΤΗΛ: , , ΤΟΜ.: Ηλ. Διεύθ.:
Τμήματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει και σας προσκαλεί στο καθιερωμένο, ετήσιο Πολυσυνέδριο-Έκθεση.
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΕΡΕΦΑ «ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΡΩΣΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Δ1), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (δ2)
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 – 2012 ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Α.Κ.Π.Π.Α.)
Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από το 2007.
Δ΄Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ιφιγένεια..!!!!!. Tα Γρεβενά είναι ένας από τους 13 νομούς της Μακεδονίας!!!!! Βρίσκετε στο δυτικό μέρος της Μακεδονίας!!!!!!!!!
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΣΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Το τείχος του Βερολίνου
Ομάδα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Φιλοθέης
Ετσι θα κάνετε οικονομία στο νερό! Να κι ένας σωστός τρόπος να κάνετε οικονομία στο νερό. Πλένεστε και το νεράκι που κυλάει πηγαίνει στο καζανάκι σας...
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΕΣΒΟΥ
Εργασία στο μάθημα της Μουσικής Κυριακή Τζαφέρη Γιάννης Τσαγκλής
Ανακοινώσεις για την εκδήλωση.
Η τάξη μου!!! Ιφιγένεια Τζήκου!!!!!!. Τα 23 άτομα της τάξης μου!! Στην τάξη μου υπάρχουν 23 παιδιά!!! ΣΙΜΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΝΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ,ΑΛΕΞΗΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙ.
Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας γίνεται η κορύφωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο βασιλιάς Kαρνάβαλος, με ακολουθία αρμάτων, μασκαράδων, μαζορετών.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής
5 ο Γυμνάσιο Γαλατσίου Ενημέρωση Γονέων 21/9/2011.
Εργασία των μαθητών: Γιάννης Δημήτρης, Γιαννίκης Ευάγγελος, Θεοχάρης Θανάσης, Μπουλούμπασης Αργύρης, Σεριάνης Χρήστος Η μουσική ντύνει τους μύθους της.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ο Φεγγαρο-Σκεπαστούλης
ΚΥΡΤΣΙΔΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ  Τίτλος: τα κοριτσάκια με τα ναυτικά  Συγγραφέας: Ελένη Δικαίου  Εκδοτικός οίκος: Πατάκη  Έτος έκδοσης: 1991.
ΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ομάδα μας Μαρία Άννα Ιωάννα.
Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ
Πρόσκληση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής.
Παραβίαση δικαιωμάτων του παιδιού - παιδική εργασία.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας &Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας Παναγιωτόπουλος Γιώργος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (BLOG) ΣΤΟ BLOGGER Τα διαδοχικά βήματα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΕΜΑ: « Μαζί με τους Ρομά… Δράσεις προώθησης της ενσωμάτωσης των τσιγγάνων μαθητών στο σχολείο, την κοινωνία και το ευρωπαϊκό πλαίσιο»
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΘΗΣΕΑΣ” SHJ-02 ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΘΗΝΑ 2015.
Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα(ΑΕΙ)
Το ερωτηματολόγιο για το σχολικό εκφοβισμό ως μέσο ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλου του σχολείου 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Υπεύθυνη καθηγήτρια: Μαρία.
«Διατροφή και Εφηβεία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;»
Γυμνάσιο Στρυμονικού << Όσοι έπεσαν στο χώρο ετούτο εγείρονται
Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για τις προσκλήσεις!
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ: 1:30 ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
«Εθνικό Κτηματολόγιο και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες»
11/2/16 Aims Object and Numbers
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για τη Δυσλεξία
Τα Βασικά δόγματα Γιώργος Λεπίδας Γ΄2.
Επιφανείς Έλληνες της Τεργέστης
Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρεωτικής “ΕΡΜΗΣ”
Τα βασικά Δόγματα της Ορθοδοξίας
3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "LAUGHTER YOGA"
Από τον Web 1.0 στον Web X

Ένα σύντομο κόμικ με θέμα τις ταινίες
1ο ΓΕΛ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΗ – ΑΤΑΞΙΑ -ΕΠΙΝΟΗΣΗ
ΝΕΡΟ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο Κατακλυσμός του Νώε
Ετήσια Γενική Συνέλευση για την
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "H Φυσική Αγωγή ως αθλητική αναψυχή
Θεατρική ομάδα 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας
Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας Αγαπητά μέλη, Βλασία, σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας μας για την καινούρια χρονιά στη Βλασία, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου Θα ξεκινήσουμε από την Πάτρα (πάνω μέρος πλατείας Γεωργίου), στις 10.00, με λεωφορείο (προσφορά της ΠΕΕΚΠΕ για τα μέλη της- τα μη μέλη θα πληρώσουν συμβολικό εισιτήριο 5 €). Θα ακολουθήσει περιπατητική διαδρομή στην περιοχή με κατάληξη τους καταρράκτες Αγίου Ταξιάρχη. Θα κλείσουμε με γεύμα στην ταβέρνα "Μικρή Αρχόντισσα" (12 € το άτομο) και την κοπή της πίτας μας. Η επιστροφή θα γίνει μέχρι τις Προτείνουμε όλοι βιβλίο να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο που έχετε διαβάσει και θα θέλατε να το προσφέρετε σε κάποιον άλλο. Για να μην πάει κανένα βιβλίο χαμένο…. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη στα τηλ (για Δευτεροβάθμια) ( για Πρωτοβάθμια) Η διοικούσα επιτροπή της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.-παρ. Δυτ. Ελλάδας Ιωάννα Παπαϊωάννου, Ελένη Αντωνακοπούλου, Δημήτρης Μπάντιος, Γιάννης Βλάχος, Τίνα Παπασωτηροπούλου, Αναστασία Μισιρλή, Μαρία Σχοινά, Άννα Παπαδοπούλου

Πληροφορίες σχετικά με την περιοχή στο: Βρείτε και άλλες πληροφορίες (περιβαλλοντικές, ιστορικές, γεωλογικές, πολιτιστικές….) για να τις α αα αφηγηθείτε σε όλους μας……..

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.-παρ. Δυτ. Ελλάδας Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη στα τηλ ( για Δευτεροβάθμια) ( για Πρωτοβάθμια)