Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η τάξη μου!!! Ιφιγένεια Τζήκου!!!!!!. Τα 23 άτομα της τάξης μου!! Στην τάξη μου υπάρχουν 23 παιδιά!!! ΣΙΜΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΝΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ,ΑΛΕΞΗΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η τάξη μου!!! Ιφιγένεια Τζήκου!!!!!!. Τα 23 άτομα της τάξης μου!! Στην τάξη μου υπάρχουν 23 παιδιά!!! ΣΙΜΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΝΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ,ΑΛΕΞΗΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η τάξη μου!!! Ιφιγένεια Τζήκου!!!!!!

2 Τα 23 άτομα της τάξης μου!! Στην τάξη μου υπάρχουν 23 παιδιά!!! ΣΙΜΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΝΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ,ΑΛΕΞΗΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙ Α, ΑΝΘΟΥΛΑ,ΕΙΡΗΝΗ,ΚΑΣΣΙΑΝΗ,ΣΙΜ ΟΣ,ΜΙΧΑΕΛΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΡΕΙ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΑΣΤΕΡΙΑ,ΟΛΓΑ,ΙΩΑΝΝΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ,ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,!!!!!!!!!!!

3 AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!!!! Με αυτά τα 23 άτομα περάσαμε πολλά!!!! Με αυτά τα 23 άτομα περάσαμε πολλά!!!! Η αλήθεια είναι ότι μερικά άτομα ήρθαν φέτος!!!!!!!!!!!!! Εγώ είμαι στην τάξη από την πρώτη έως και την Τετάρτη!!!!!! Η αλήθεια είναι ότι μερικά άτομα ήρθαν φέτος!!!!!!!!!!!!! Εγώ είμαι στην τάξη από την πρώτη έως και την Τετάρτη!!!!!!

4 28 Οκτωβρίου!!!!!!! Οι γιορτές που έχουμε κάνει είναι δύο.Η πρώτη είναι στην 28 Οκτωβρίου 2011!!!ΤΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40!!! Οι γιορτές που έχουμε κάνει είναι δύο.Η πρώτη είναι στην 28 Οκτωβρίου 2011!!!ΤΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40!!!

5 Τα Χριστούγεννα Η δεύτερη γιορτή είναι η Χριστουγεννιάτικη…!!!!!: Η δεύτερη γιορτή είναι η Χριστουγεννιάτικη…!!!!!:

6 Οι διαγωνισμοί μας Η κυρία μας είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του κόσμου !!!!!!!!!Μας είχε και πέρυσι!!!! Η κυρία μας είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του κόσμου !!!!!!!!!Μας είχε και πέρυσι!!!! Επίσης μας διοργανώνει συνεχεία διαγωνισμούς…!!:Η… γειτονιά που θα ήθελα!!!!!!!!

7 ΑCTION AID Πήραμε μέρος σε ένα πρόγραμμα της Αction aid μια εικόνα μια λέξη…..!:

8 Φτιάχνοντας λιχουδιές! ΜΜΜΜΜΜΜ….. μπισκότα…!!:

9 ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ!!!!!! Κάναμε δεντροφυτεύεις….!!!!!: Κάναμε δεντροφυτεύεις….!!!!!:

10 Τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα κάνουμε ένα πρόγραμμα «ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και ποιος ξέρει τι άλλο θα….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "Η τάξη μου!!! Ιφιγένεια Τζήκου!!!!!!. Τα 23 άτομα της τάξης μου!! Στην τάξη μου υπάρχουν 23 παιδιά!!! ΣΙΜΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΝΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ,ΑΛΕΞΗΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google