5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οικοτουρισμός & Aειφόρος Ανάπτυξη στην Ελλάδα
Advertisements

20 Ερωτήσεις ΦΤΩΧΙΑ.
 Αθανάσιος Κουστέλιος Αναπληρωτής Πρύτανη Παν. Θεσσαλίας 5 η Σύνοδος Αναπλ. Πρύτανη - Αντιπρυτάνεων Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού.
Η ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΜΕΙΩΝΩ– ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ.
Διεπαγγελματική μάθηση στόχοι?
ΖΔΡΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Τακτικός Ερευνητής ΕΘΙΑΓΕ
Ανακύκλωση χαρτιού.
Μετάφραση και Προσαρμογή από:
Δεκέμβριος 2009 Οι δαπάνες υγείας και η δημοσιονομική πολιτική μετά την κρίση Σάββας Ρομπόλης και Ηλίας Ιωακείμογλου Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ.
Ενδεικτικές προτάσεις για αξιοποίηση του IUSES στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χρυσάνθη Παλάζη, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 4/12/2009 Η αποκλειστική.
Cerec Εργασία στο μάθημα «Εφαρμογές Οδοντιατρικής Πληροφορικής» των μαθητών: Αντωνόπουλος Αντώνης Ζαφειρίου Σταύρος-Παναγιώτης Έτος: 2013 Αριστοτέλειο.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Σχολή : Επιστημών Υγείας Τμήμα : Οδοντιατρικής Μάθημα : Οδοντιατρική Πληροφορική Επιβλέπουσα Καθηγήτρια : Aθανασοπούλου.
Ερωτήσεις Televoting 9 th HealthWorld 21/4/2010. Α – Β Γ Την περίοδο η απασχόληση στις φαρμακευτικές.
Ανομβρία είναι η έλλειψη βροχής.
Μεσογειακή Οικονομία Καλλιέργειες και κτηνοτροφία –
Γ1.4 Γ1.4 Οι μεγάλες πόλεις του πλανήτη Πόλη ονομάζεται μια περιοχή στην οποία παρατηρείται πιο μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων απότι στις υπόλοιπες περιοχές.
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ 15/10/2009 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ.
ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΧΡΟΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
Σ. ΤΣΙΓΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΔ ΕΠ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Ενημέρωση Γενικών Γραμματέων Περιφερειών για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
ΟΙ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
Πολύχρωμοι Τόποι ΤΑΞΗ Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ 7 2 η Παρουσίαση.
Αστικό και περιαστικό πράσινο
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Chat rooms και παρενόχληση ανηλίκων στο διαδίκτυο από αγνώστους
Ξιφασκία σε αμαξίδιο.
Οι διακηρύξεις δεν προστάτευαν τη μικρή Υφαντρα
1 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ.  Το παιχνίδι της πολιτιστικής κληρονομιάς Το παιχνίδι της πολιτιστικής κληρονομιάς  Το παιχνίδι της πολιτιστικής.
1η εργασία Πώς λειτουργεί το σύστημα. Ρόλος της καρδιάς.
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μαρία Παπαδάκη. Η αντιμετώπιση του προβλήματος πριν την εκδήλωσή του Μείωση της ζήτησης – Προαγωγή της υγείας WHO: Προαγωγή της υγείας αποτελεί η ανάπτυξη.
Φάρμακο γενικά ονομάζεται κάθε χημική ουσία ικανή να επηρεάσει την λειτουργία του οργανισμού κάθε έμβιου όντος ή μικροοργανισμού όταν εισέλθει σε αυτόν.
ΤΡΙΑΘΛΟ.
ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Το πρόβλημα στην Αλβανία.
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Κωνσταντίνος Οικονομίδης Γ΄2 4/3/15 Θρησκευτικά ΘΕ4: «Πού είναι ο Θεός;» Η οδύνη του σύγχρονου.
Ασκήσεις - Εφαρμογές Διάλεξη 6η
©Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού /fametrivia.html.
Γιάννης Αυγουστάκης Β1  Συχνό φαινόμενο των πόλεων, αλλά όχι μόνο. Η ρύπανση χωρίζεται σε φυσική και τεχνητή. Η φυσική προέρχεται από διάφορα φυσικά.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ 18,02 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ 18,02 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ
Άργος Χαρακτηριστικά του φυσικού περιβάλλοντος ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπου Αγαθά η υλικά παρεχόμενα από τη φύση Τα πρωταρχικά και.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Τι είναι ανακύκλωση; Οφέλη Ανακυκλώσιμα προϊόντα
«Το νομικό πλαίσιο και οι ευκαιρίες για τους ασθενείς στην κρίση» Δημήτρης Κρεμαλής, LL.M., Ph.D. LMU Munich Εταίρος, ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία Πρόεδρος.
Πολιτική Διεθνούς Ανάπτυξης και Βοήθειας της Ε. Ε Γκότση Παναγιώτα Παπαλεξίου Βασιλική.
Π ΟΛΙΤΙΚΉ Π ΑΙΔΕΙΑ Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. 1 Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος.
Παραβίαση δικαιωμάτων του παιδιού - παιδική εργασία.
Οικονομοτεχνικές Μελέτες στην Εκπαίδευση Πληθυσμός, εργασία & Υγεία.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία Νόμος για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα 2008/50/ ΕΚ.
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ; Μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Έλλειψη νερού στην Αφρική - Μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα από πολυεθνικές
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Σχέδιο Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή
“Νιρέττα η Καρέττα” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και του περιβαλλοντικού προγράμματος «Ανακύκλωση – Γιατί.
Περιβαλλοντική Νομοθεσία
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Γ1.4 Οι μεγάλες πόλεις του πλανήτη
Διδάσκουσα : Μαρία Φακίρη. Η έννοια της κατοίκησης Κατοίκηση : κατοικία Ανάγκες : Aσφάλεια Φυσιολογία Κοινωνικός χαρακτήρας Εργασία Ελεύθερος χρόνος.
Τακτικό Ευρωβαρόμετρο 90   ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΠΡΟΣ Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Τακτικό.
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
Φροντίδα των ηλικιωμένων στην κοινότητα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

5η ομάδα εργασίας ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΑΓΓΕΛΙΚΗ « Περιβάλλον και Υγεία»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1)Γιατί οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα; 2)Γιατί οι άνθρωποι αδιαφορούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος; 3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας;

1)Γιατί οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα; 1. Ωστόσο οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις πεθαίνουν πιο γρήγορα επειδή το περιβάλλον που ζουν είναι πιο μολυσμένο! Αντίθετα οι άνθρωποι που ζουν στην φύση πεθαίνουν πιο μεγάλοι επειδή το περιβάλλον που ζουν είναι πιο καθαρό!

2)Γιατί οι άνθρωποι αδιαφορούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος; 2. Για πολλούς ανθρώπους που βιώνουν την ψυχική αγωνία, φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά είναι οι μόνες διαθέσιμες θεραπείες. Ενώ αυτά είναι αποτελεσματικά για κάποιους ανθρώπους, για τους άλλους δυσμενείς παρενέργειες υπερβαίνουν κατά πολύ τα οφέλη. Νους έχει από καιρό για τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές θεραπείες και τάσσεται απόλυτα υπέρ της για τις θεραπευτικές και κοινωνικά οφέλη της φυσικής δραστηριότητας.

3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας; 3) Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων, και το Υπουργείο Υγείας καλεί τον κάθε Κύπριο πολίτη και όλα τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς όπως μεριμνήσουν, ώστε να αναπτύξουν δράσεις στον τομέα τους, οι οποίες θα μειώσουν τις επιπτώσεις της αστικοποίησης στην υγεία των πολιτών. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (χθες) το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας με σύνθημα: «Αστικοποίηση και Υγεία» επικεντρώνεται στην προαγωγή της αστικής υγείας και σημειώνει ότι σήμερα «περισσότερο από το 50% του πληθυσμού του πλανήτη ζουν στις πόλεις και το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί».

3) Τι επιπτώσεις έχει η αστικοποίηση στην υγεία μας; ent&view=article&id=88: