Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

“Νιρέττα η Καρέττα” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και του περιβαλλοντικού προγράμματος «Ανακύκλωση – Γιατί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "“Νιρέττα η Καρέττα” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και του περιβαλλοντικού προγράμματος «Ανακύκλωση – Γιατί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 “Νιρέττα η Καρέττα” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και του περιβαλλοντικού προγράμματος «Ανακύκλωση – Γιατί Μπορούμε και Θέλουμε»

2 Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, προγραμματίσαμε την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νιρέττα η Καρέττα & τα θαλάσσια απορρίμματα». Το εκπαιδευτικό υλικό είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ έχει αποσπάσει το «8ο Τιμητικό Βραβείο για τη Μεσόγειο». Το πρόγραμμα στοχεύει στη διαμόρφωση αντιλήψεων και συμπεριφορών της νεότερης γενιάς για το περιβάλλον και στην αποτύπωση μακροχρόνιων εντυπώσεων για τη σημασία της συμβίωσης μεταξύ όλων των ειδών του πλανήτη μας Η ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία της θαλάσσιας χελώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τους μαθητές του σχολείου μας, αφού ζουν σε μία από της περιοχές διαβίωσης και ωοτοκίας της. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές θα χρειαστεί να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα έμαθαν από το πρόγραμμα. Περιλάμβανε: 1. Ενημέρωση και προβολή εκπαιδευτικού υλικού. 2. Ανατομία της θαλάσσιας χελώνας με τη βοήθεια της μασκότ. 3. Χορό και τραγούδι. 4. Βιωματικές δράσεις και παιχνίδι.

3

4

5

6

7


Κατέβασμα ppt "“Νιρέττα η Καρέττα” Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και του περιβαλλοντικού προγράμματος «Ανακύκλωση – Γιατί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google