ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ - ΧΡΩΜΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΑΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΥΖ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Advertisements

ΣΤΟΧΟΙ: ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Sketchpad Χρήση του λογισμικού ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ
Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
Ένταξη Προοπτικού σε Φωτογραφία Ε.Μ.Π. Γεωμετρικές Απεικονίσεις και Πληροφορική Κουρνιάτης Ν.
Αντίληψη της ομορφιάς Μόδα και περιποίηση
Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
Εμβαδό Ορθ. Παραλληλογράμμου = Μήκος Χ Πλάτος 6 Χ 3 = 18 τ.μ.
Β Τάξη - Ενότητα 4 Κατασκευές σχημάτων Μαρία Μ. Χαραλάμπους ( τηλ )
Β Τάξη - Ενότητα 4 Αναγνώριση Σχημάτων Μαρία Μ. Χαραλάμπους ( τηλ )
Τάξη Β Ενότητα 4 Κινέζικο τετράγωνο
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
Ο ΜΑΔΟΠΟΊΗΣΗ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο ένα παιδί που παίζει στο χαλί με το παιχνίδι ξυλάκια. Τα ξυλάκια είναι σε χρώματα: κόκκινά, κίτρινα,
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ - ΧΡΩΜΑ Εξουδετέρωση Δυσχρωμιών Ιδιομορφίες Μετώπου
Γραφικές παραστάσεις. t(min)h(cm) 05,2 17,1 28,7 310,6 413,0 514,7 Κατ’ αρχάς γράφουμε τα πειραματικά δεδομένα σε πίνακα. Η πρώτη γραμμή περιέχει τα μεγέθη.
Είναι ο πρόεδρος Clinton και ο αντιπρόεδρος Gore. Τι βλέπετε; Λάθος. Είναι δύο φορές ο Clinton με διαφορετικά χτενίσματα.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΟΙ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
Γιολάντα Θαρτόρι Γιώτα Κόρακα
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ Μάθημα 9ο
Το μακιγιάζ από την αρχαία εποχή έως και σήμερα…
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EYE – LINER ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΥΠΟΙ ΦΡΥΔΙΩΝ
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Ανθρώπινα Χαρακτηριστικά Χρώματα
Εξάσκηση στα Γεωμετρικά Σχήματα Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για συνέχεια.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ-ΧΡΩΜΑ.
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ.
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΑΤ- ΑΠΑΛΑ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΗ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ F.D.T ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΤΣΙ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 10)
Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Σε αυτή την τάξη των εντόμων ανήκουν πάνω από είδη σε όλο τον κόσμο. Ολομετάβολα έντομα Δύο ζεύγη φτερών καλυμμένα με πολύχρωμα λέπια Διαθέτουν.
Τεχνική Ψιμυθίωσης Θεαμάτων Ενότητα 14: Μακιγιάζ δεκαετιών 20 ου αιώνα: ‘20, ‘30, ‘40, ‘50, ‘70 Μικελάτου Ευθυμία Αισθητικός Κοσμητολόγος B.Sc., M.Sc.
Το πορτραίτο μας. Χάρις στην δυνατότητα των σημερινών υπολογιστών μπορούμε σχετικά εύκολα να δημιουργήσουμε ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που.
Υλικά και εργαλεία του μακιγιάζ
Άραγε, γνωρίζουν οι μέλισσες μαθηματικά?
Τεχνική Ψιμυθίωσης Θεαμάτων
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥΓΩΝΑ 02/17 Καραγιάννη Φωτεινή Β1.
Σχεδιάζουμε γεωμετρικά σχήματα...
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 3Ο.
Ας φτιάξουμε ένα ελέφαντα!
Η Logo και ο σχεδιασμός γεωμετρικών σχημάτων
Τεχνική Ψιμυθίωσης Θεαμάτων
Ο ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.
Δραστηριότητα - απόδειξη
ΤΣΙΠΟΥΡΑ Η τσιπούρα μπορεί να φτάσει τa 70 cm, συνήθως την συναντάμε μέχρι 40cm.  Όταν ξεπεράσει τα 25cm, το φύλλο της από αρσενικό γίνεται θηλυκό. Την.
ΚΑΝΟΝΑΣ 1 Ο Αγωνιστικός Χώρος.
θέμα δήλωση Γραφικό SmartArt με εικόνες σε κόκκινο φόντο
ΣΤΟΧΟΙ: ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ - ΧΡΩΜΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΑΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΥΖ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο βασικός προορισμός του ρουζ είναι να δώσει στο δέρμα του προσώπου ευχάριστη φυσική απόχρωση και να προβάλλει τις παρειές. Καλύπτει την ωχρότητα και δημιουργεί ένα τεχνητό ρόδινο χρώμα που μοιάζει με το φυσικό. Το ρουζ δεν πρέπει να σοκάρει το βλέμμα ούτε να φαίνεται το τελείωμά του αλλά να σβήνει απαλά και να αναδείχνει μόνο το κεντρικό μέρος το οποίο θέλουμε να τονίσουμε. Το βρίσκουμε σήμερα σε μεγάλη ποικιλία τύπων και χρωμάτων. Πρέπει να τοποθετείται κάτω από την πούδρα.

Πρόσωπο οβάλ (κανονικό) Από το υψηλότερο σημείο των φρυδιών φέρνουμε μια κάθετη νοητή γραμμή προς τα μήλα του προσώπου και στο υψηλότερο σημείο του τοποθετούμε το ρουζ σε τρις κηλίδες. Οι κηλίδες σχηματίζουν ένα τρίγωνο του οποίου η βάση είναι προς τους κροτάφους. Απλώνουμε και σβήνουμε το ρουζ προς τους κροτάφους. Πρόσωπο οβάλ μακρύ και ορθογωνικό Τοποθετούμε το ρουζ στη μέση των παρειών σε σχήμα κύκλου διαμέτρου 2cm. Το απλώνουμε στη συνέχεια οριζόντια προς τους ακουστικούς πόρους και κροτάφους ώστε να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος παρειών.

Πρόσωπο στρογγυλό Πρόσωπο τετραγωνικό Το ρουζ εδώ τοποθετείται παράλληλα με τον άξονα της μύτης σε δύο σειρές από τρεις κηλίδες. Η τοποθέτηση γίνεται από πάνω προς τα κάτω σε σχήμα ορθογώνιο πλάτους 1cm, και μήκους 2cm. Πρέπει να προσέξουμε να μη φαρδύνουμε πολύ το ορθογώνιο, κυρίως δε προς την κατεύθυνση της μύτης. Το απλώνουμε προς τα κάτω για να πετύχουμε την επιμήκυνση του σχήματος αυτού. Πρόσωπο τετραγωνικό Τοποθετούμε το ρουζ σε τρεις κηλίδες σε σχήμα τριγώνου του οποίου η βάση βρίσκεται προς τη μέση της παρειάς και είναι παράλληλη με τη μύτη, η δε κορυφή κλείνει προς τους κροτάφους. Το απλώνουμε με κατεύθυνση τους ακουστικούς πόρους.

Πρόσωπο τριγωνικό και τραπεζοειδές Το ρουζ τοποθετείται από το υψηλότερο σημείο των παρειών σε τρεις κηλίδες οι οποίες σχηματίζουν ένα τρίγωνο του οποίου η βάση βρίσκεται στην κάτω ζώνη, απλώνεται δε προς τα κάτω και έξω. Το ρουζ τοποθετείται στο πάνω μέρος των παρειών σε σχήμα τριγώνου του οποίου η κορυφή βρίσκεται στην κάτω ζώνη, απλώνεται δε προς τους κροτάφους. Το ρουζ τοποθετείται στο πάνω μέρος των παρειών σε σχήμα ρομβοειδές. Στην εξωτερική πλευρά της κάθετης η μύτη του ρόμβου θα αγγίζει τις παρειές και ο άξονας θα τείνει προς τους κροτάφους. Απλώνεται δε προς τους κροτάφους.

Πρόσωπο εξαγωνικό Πρόσωπο μογγολικό Εδώ το ρουζ θα πρέπει να έχει χρώμα ματ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ζυγωματικά του προσώπου αυτού προεξέχουν αρκετά και δημιουργούν ένα κενό μεταξύ του κάτω βλεφάρου και των παρειών. Στο κενό αυτό τοποθετείται το ρουζ με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι πρέπει να αποφεύγουμε την τοποθέτηση του ρουζ στο κάτω μέρος των ζυγωματικών. Πρόσωπο μογγολικό Εδώ αγνοούμε τελείως την κατακόρυφη, τοποθετούμε το ρουζ στο εσωτερικό μέρος των ζυγωματικών σε δύο σειρές ανά τρεις κηλίδες με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.

Το ρουζ ανάλογα με τα χρώματα του προσώπου. Πίνακας Ξανθή με ωχρό δέρμα Ροζ ανοικτό Ξανθή με λευκό δέρμα και ανοιχτόχρωμα μάτια Ροζ πολύ απαλό Μελαχρινή με λευκό δέρμα και μάτια μαύρα Ροζέ Μελαχρινή με σκούρο δέρμα και καστανά μάτια Ροζ πορτοκαλί Κοκκινομάλλα με ανοιχτόχρωμο δέρμα και πράσινα μάτια Ροζ χρυσαφί ροδακινί Κοκκινομάλλα με λευκό δέρμα και μάτια γαλανά γκρίζα Χάλκινο χρώμα Καστανή με λευκό δέρμα και καστανά μάτια Μπεζ ροζέ Καστανή με σκούρο δέρμα και καστανά μάτια Μπεζ ανοιχτό στο χρώμα της άμμου Μελαχρινή με μαύρα μαλλιά και σκούρα μάτια Κεραμιδί Μαλλιά λευκά ή γκρίζα Ροζ απαλό