ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ Γ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΓΛΩΣΣΑ.  Το London Underground ή Tube είναι σιδηροδρομικό δίκτυο στο Λονδίνο που εξυπηρετεί την περιοχή του Μείζονος.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ.Δ.Ε Φυλακών Δομοκού Σχολικό Έτος: Εισήγηση: Ηλιοπούλου Βασιλική.
Advertisements

4 καταπληκτικές τρύπες!. Αυτές οι τρύπες είναι όχι μόνο καταπληκτικές, αλλά μερικές απ' αυτές είναι πραγματικά τρομακτικές - ειδικά η Ν ο 4! Σε κανονικό.
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
1.Προσέξτε πού πατάτε και πώς περπατάτε, όταν ο καιρός είναι άσχημος. Όταν βρέχει ή χιονίζει, το δάπεδο γλιστράει. 2. Μην τρέχετε στους χώρους του.
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΡΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΕΡΑΛΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ.
Μεταγωγή και Πολυπλεξία
ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Υπεραστικές Συγκοινωνίες του Νομού Σερρών 1 Η Δημιουργία του ΚΤΕΛ Ν.Σερρών Οι υπεραστικές συγκοινωνίες και τα υπεραστικά λεωφορεία (ΚΤΕΛ) συμπληρώνουν.
Διαμαντής Κυριακόπουλος – Παντελής Moυρτζιάπης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε’1 ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
Ελληνογαλλική Σχολή ‘Άγιος Παύλος’’
«Ολυμπιακή Φλόγα» Δημιουργός : Τσουκνίδα Μαρία.
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣ Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν όλοι οι εισαγωγείς μπαταριών Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν.
Τεχνικές Μεταγωγής Παράγραφος 1.5.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΕΛΛΑΔΑΣ 16 Ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο Αθήνα, 28/
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΤΠΑ : ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ Π/Υ ΕΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ιούλιος 2012.
Ο ΕΚΑΤΟΜΠΕΔΟΣ ΝΑΟΣ Υπήρξε ο αρχαιότερος σημαντικός ναός στην Ακρόπολη.
Ερευνητικές Εργασίες Α΄ Λυκείου Ιανουάριος 2012
ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013!!!.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
2.2 Η έννοια της ταχύτητας.
Οργάνωση Και Λειτουργία Κέντρων Πληροφορικής Επιμέλεια: Γιάννης Τρικαλίτης.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ
Ολυμπιακα αθληματα.
ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ.
ΕΡΗΜΟΙ. Οι έρημοι καταλαμβάνουν το ένα τρίτο της εδαφικής επιφάνειας της Γης]. Οι θερμές έρημοι έχουν συνήθως μεγάλο ημερήσιο και περιοδικό εύρος θερμοκρασιών,
Αίγυπτος Ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 7ΕΚ. ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ 7 ΔΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ 40 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ.
Δρ. Γ. Μαλινδρέτος ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ. Δρ. Γ. Μαλινδρέτος Η μοναδοποίηση του φορτίου ορίζεται ως ο τρόπος με τον οποίο αποθηκεύονται και μεταφέρονται.
1. Γροιλανδία km² - αυτοδιοικούμενη περιοχή που ανήκει στη Δανία ΓροιλανδίαΔανία 2. Νέα Γουινέα km² - το δυτικό τμήμα ανήκει στην.
Αυτό το αεροδρόμιο, είχε το πλεονέκτημα της εγγύτητας με το σιδηροδρομικό δίκτυο και το σιδηροδρομικό σταθμό (μόλις 200 μέτρα μακριά). Μετά τη γερμανική.
Εργασία για τον όμιλο Γυμναστικής Επιμελητής καθηγητής: Αθανασόπουλος Λάμπρος Θέμα εργασίας: Θετικά αθλητισμού.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ……..  Η ιστορία των μεταφορών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής. Ο πρωτόγονος άνθρωπος μετακινούνταν βαδίζοντας.
ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ Σιαμπάνο Ηλία Σκουρτσίδη Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ενότητες 1.Οι χάρτες
ΑΝΔΕΙΣ Χριστοδουλάκη Άννα –Μαρία ΤμήμαΑ3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Ηλιακό Σύστημα.
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου
Η ΠΡΑΣΙΑΔΑ ΛΙΜΝΗ μέσα από τα μάτια των οικολόγων
Βασίλης Α Τάξη Στ2 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
TO ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
Παρουσίαση: «ονοματεπώνυμο σπουδαστών»
Στοιχεία υδρομετεωρολογίας
Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη
ΑΠΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ:ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Αντωνοπούλου Ελεονώρα ΑΜ Δ201721
ΜΑΘΗΜΑ 8 Η γεωλογική ιστορία της Ελλάδας
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Άρης Λέκκας.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Βασίλης Ευτυχία Ιάσωνας ΤΜΗΜΑ E1.
ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΟΑΤΙΑ Γιώργος Τσιτογιάννης.
Β 3.5 Τα ποτάμια της Ασίας Ινδία.
Χρονοπρογραμματισμός Έργων ΙΙ
Ελλάδα Τα μεγαλύτερα νησιά.
ΓΕΛ Καστορείου Πολιτιστικό Πρόγραμμα
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Γ΄: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ & ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ.
ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Γ΄: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ & ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ.
ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Α’ ΤΑΞΗ 2007
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Δομή και λειτουργία Καρδιακός Μυς
Οδηγική Συμπεριφορά των Ελλήνων
Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων 30/3/2018 – 1/4/2018
ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
1/θ Νηπιαγωγείο Ριόλου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ Γ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΓΛΩΣΣΑ

 Το London Underground ή Tube είναι σιδηροδρομικό δίκτυο στο Λονδίνο που εξυπηρετεί την περιοχή του Μείζονος Λονδίνου και τμήματα του Essex, του Buckinghamshire και του Hertfordshire. Είναι το παλαιότερο υπόγειο σιδηροδρομικό δίκτυο παγκοσμίως, αφού άρχισε να λειτουργεί στις 10 Ιανουαρίου  Σήμερα, το μετρό διαθέτει δίκτυο με συνολικό μήκος γραμμών 402 Km (45% αυτού είναι υπόγειο). Μέση ταχύτητα των συρμών είναι τα 33.3 Km/h.  Είναι το 4 ο μεγαλύτερο μετρό του κόσμου, μετά από αυτά της Σεούλ, της Σαγκάης και του Πεκίνου, αφού μεταφέρει 1,107 δισεκατομμύρια επιβάτες παγκοσμίως.

 Το μετρό του Λονδίνου δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση, εκτός βέβαια πολύ σημαντικών επετείων και γιορτών – π.χ. Πρωτοχρονιά, της ημέρες τελετής έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.  Καμία γραμμή δεν λειτουργεί ανήμερα τα Χριστούγεννα εκτός από αυτήν που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο Χίθροου.  Το δίκτυο σήμερα εξυπηρετεί 270 σταθμούς, ενώ διαθέτει 11 γραμμές

Ονομασία γραμμήςΠρώτη λειτουργίαΜήκος γραμμής Bakerloo190623,2 Km Central Km Circle188427,2 Km District Km Hammersmith & City198825,5 Km Jubilee197936,2 Km Metropolitan186366,7 Km Northern Km Piccadilly Km Victoria Km Waterloo & City18982,5 Km

 Οι δαπάνες λειτουργίας του μετρό καλύπτονται σήμερα σε ποσοστό 86% μόνο από τα εισιτήρια των επιβατών.  Τον Ιούνιο του 2012, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοινώθηκε ότι κάθε σταθμός του μετρό θα διαθέτει σύνδεση wi-fi.  Ο σταθμός Angel διαθέτει την μεγαλύτερη κυλιόμενη σκάλα, μήκους 60 μέτρων.  Ενώ αυτός του Stratford την μικρότερη, μήκους 4 μέτρων.  Ο μεγαλύτερος αριθμός επιβατών μέσα σε μία μέρα είναι 4,4 εκατομμύρια, από τις 3/8/2012, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.  Το αλκοόλ έχει απαγορευτεί σε κάθε σταθμό από το 2008.