 Γυναίκες : Φοίβη Στυλιανού, Κατερίνα Περιστεράκη, Τάνια Καστανιά, Κατερίνα Γιανναρά.  Mama five : Φιλομένα Στάμου, Δέσποινα Μητσέκου, Σοφία Σταματίου,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Υπήρξαν σε άλλη εποχή τεράστιοι, τρομακτικοί
Advertisements

Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Μουσικές Δημιουργίες “ Ήδη, από τις αρχές του 2010, προχωρήσαμε και διευρύναμε το ρεπερτόριό μας με νέες μουσικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν το γνήσιο.
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
Κράτησα τη ζωή μου….
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Το δοντάκι μου χάλασε.
Η ΤΑΞΗ ΣΤ’1.
Θεά Άρτεμη Όλυμπος.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
27 ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Το Απέραντο Γαλάζιο.
Κώστας Βάρναλης.
Ο ΦΟΙΒΟΣ, Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΛΩΝΟΣ ΧΡΥΣΗΒΙΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Αν μ’αγαπάς κι ειν’ όνειρο
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
Στο ποίημα αυτό προτίθεμαι να τραγουδήσω τον αρχιστράτηγο του μένους των Ελλήνων Γεώργιο Καραϊσκάκη. Γιώργος Μπλάνας, Ωδή στον Καραϊσκάκη.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Τραγουδια απο την κατεχομενη γη μασ
Το Τουβλο.
Modern Greek Lessons 29, 30.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Κωνσταντίνος Χατζόπουλος Κωνσταντίνος Χατζόπουλος Ποιητής (υπό την επίδραση του Παλαμά), αξιόλογος πεζογράφος, κριτικός και μεταφραστής Περιοδικό.
Ειρήνη-Δήμητρα Δημητρακοπούλου
21 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
...ελπίζουμε να το απολαύσετε..! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΡΑ! Κατερίνα Τσαντάνη Μαύρης Χρήστος Ειρήνη Μουστάκα Εσείς δεν κλικάρετε για την αλλαγή των slides...
Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη,
27Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γρηγορίου του Θεολόγου Το αλφαβητάρι της αρετής
Δημιουργικές εργασίες για τη φιλία Ε΄ τάξη
Το πρωί, πολύ πριν φέξει, ο Ιησούς βγήκε έξω και πήγε σ΄ένα ερημικό μέρος, και εκεί προσευχόταν.
ENOTHTA ΠΡΩΤΗ: H IΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ENOTHTA ΠΡΩΤΗ: H IΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
Μελοποιημένοι στίχοι για την Μικρά Ασία
Από την Παρασκευή Σιδερά
1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης 20 Μαρτίου 2013
Ουράνιο τόξο.
Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό.
9 ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑμΕΑ Αφιέρωμα στην Από την ΣΤ΄ Τάξη Σχολ. Έτους Ιουνίου 2014 Σύνταξη κειμένων: κ. Μπλούκα.
Ομάδα Διαμεσολάβησης Συνομηλίκων 1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.
‘’ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΠΟΙΗΣΗ’’  PROJECT ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:  ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.  Πράξη Συλλόγου: 43/  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 21 η ΜΑΡΤΙΟΥ  Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
Η γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ! Μια γιορτή που τιμάται απ’όλους τους λαούς της γης και αφιερώνεται σε όλες τις μαμάδες!
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
Lesson 3 Μάθημα 3 GRE 101 GREEK. Ουσιαστικά/Nouns: Αρσενικά ο Θηλυκά η Ουδέτερα το -ας ο αναπτήρας -η η μηχανή -ο το βιβλίο -ης ο χάρτης -α η ομπρέλα.
BONSAI Η ΑΡΜΟΝΙΑ Η καλη συμπεριφορα συνισταται στο να εισαι ειλικρινης σε ολα και να ενωσεις την ψυχη σου με την θεληση του συμπαντος δηλαδη να κανουμε.
Χαλάνδρι 21 Μαρτίου Γ. ΝΤΥΕΡ Θα ήθελα να ταξιδέψω όσο πιο μακριά μπορώ. Θα ήθελα να φτάσω τη χαρά που είναι στην ψυχή μου. Και ν΄αλλάξω τα σύνορα.
Έλα στη φάτνη μας, Χριστέ να γεννηθείς, στο λίκνο της καρδιάς μας Συ, γλυκά ν’ αναπαυθείς. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά στην παγωμένη τούτη,
«Με την ποiηση πολεμaμε τον ρατσισμo»
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Από την Παρασκευή Σιδερά
40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Θυμίσαμε στα παιδιά τη προηγούμενη δραστηριότητα μας με τα διαφορετικά είδη καρδιών και προτείναμε να προσθέσουμε μία ακόμη καρδιά ξεχωριστή.
Μίλα Στο cyber bulling ! STOP
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
11/2/16 Aims Object and Numbers
ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Στίχοι: Σπύρου Λάμπρου.
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Μας προσκαλούν οι καμπάνες στη φάτνη της Βηθλεέμ,
Τα παραμύθια μας 1η προσπάθεια.
Βδομάδα 10_14/3/16 Στόχοι Revision.
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
…απ΄τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά
Διαθεματική δραστηριότητα στη Νεοελληνική Γλώσσα Γ΄ Γυμνασίου Αργυρώ Μοχιανάκη – 4 ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Γυναίκες : Φοίβη Στυλιανού, Κατερίνα Περιστεράκη, Τάνια Καστανιά, Κατερίνα Γιανναρά.  Mama five : Φιλομένα Στάμου, Δέσποινα Μητσέκου, Σοφία Σταματίου, Χρυσούλα Ξένου, Αναστασία Ράπτη.  Καλλιτέχνες : Πάνος Σταυρουλάκης, Θαλασσέλη Μαρία, Ελευθερία Δαμανάκη, Δήμητρα Βρετού, Νεκταρία Ζουλάκη  Τα κορίτσια της μαμάς :Μικαέλα Σχοινά, Ιακώβη Χαβιάρα, Αννα-Μαρία Γιαλούση, Αντωνία Χασαλεύρη.  Οι καθηγήτριες: Μορφούλα Τηλιγάδα, Μαρκοπούλου Ματίνα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΕΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΑΓΑΠΗ

Ζωγραφική, αγιογραφία, φωτογραφία

    ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ του Κώστα Βάρναλη Πού να σε κρύψω γιόκα μου, να μη σε φτάνουν οι κακοί; Σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποιαν κορφή ερημική; Δε θα σε μάθω να μιλάς και τ' άδικο φωνάξεις. Ξέρω πως θάχεις την καρδιά τόσο καλή, τόσο γλυκή, που με τα βρόχια της οργής ταχιά, ταχιά θενά σπαράξεις. (...) Τη νύχτα θα συκώνομαι κι αγάλια θα νυχοπατώ, να σκύβω την ανάσα σου ν' ακώ, πουλάκι μου ζεστό να σου 'τοιμάζω στη φωτιά γάλα και χαμομήλι, κ' ύστερα απ'το παράθυρο με καρδιοχτύπι να κοιτώ πού θα πηγαίνεις στο σκολιό με πλάκα και κοντύλι. Κι αν κάποτε τα φρένα σου το Δίκιο, φως της αστραπής, κι η Αλήθεια σου χτυπήσουνε, παιδάκι μου, να μη την πεις. Θεριά οι ανθρώποι, δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν. Δεν είναι αλήθεια πιο χρυσή σαν την αλήθεια της σιωπής. Χίλιες φορές να γεννηθείς, τόσες θα σε σταυρώσουν.  Ώχου, μου μπήγεις στην καρδιά, χίλια μαχαίρια και σπαθιά. Στη γλώσσα μου ξεραίνεται το σάλιο, σαν πικρή αψιθιά! - Ω! πώς βελάζεις ήσυχα, κοπάδι εσύ βουνίσιο...- Βοηθάτε, ουράνιες δύναμες, κι ανοίχτε μου την πιο βαθιά την άβυσσο, μακριά απ' τους λύκους να κρυφογεννήσω ! 

Μουσική συναυλία, Ιακωβίδης.

Παιδική συναυλία, Ιακωβίδης.

Η φτωχή μάνα που δεν έχει γάλα να θηλάσει το παιδί της, δίνει το παιδί της σε μια πλούσια γυναίκα (ψυχομάνα) να το θηλάσει. Η ΨΥΧΟΜΑΝΑ Ν.ΓΥΖΗΣ

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ GUSTAV KLIMPT