Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένας άντρας μέσα σε ένα αερόστατο συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί
Advertisements

Ο Κρητικός.
Η ιστορία του Πέπε.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε σύντομες ερωτήσεις
Ο Φαρμακοποιός Πάτα για συνέχεια…...
Ας μιλήσουμε για την Εθελοντική Αιμοδοσία…
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Θέλεις να δεις αυτόν τον καταπληκτικό δρόμο; Έλα μαζί μου….. Στη Βολιβία, στη Νότια Αμερική…
…από μικρούς συγγραφείς
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μόλις εγκαταστάθηκε στη νέα του κατοικία
Μαργαριτάρια !!! Κατά την διάρκεια αγώνα ανωμάλου δρόμου γυναικών: «-Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα...» Σχολιαστής στίβου.
Μια ιστορία για δύο βότσαλα με φόντο φωτογραφίες από την Κίνα!
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
Ο λύκος και τ’ αρνί Ο λύκος και τ’ αρνί Ο λύκος και τ’ αρνί
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Do you know who I am? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ; I’m somebody you live with every day.. Είμαι κάποια με την ποία ζεις μαζί… κάθε μέρα..
ΤΑΞΗ Γ-2 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Μήλα και καμήλα Τα μήλα είναι πάνω στη μηλιά. Ένας παππούς τα κόβει και τα δίνει στο παιδί λέγοντας του: -Πάρε τα μήλα. -Τι είναι παππού; H καμήλα;
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όταν θέλεις να εξυμνήσεις έναν καλό γείτονα πρέπει να του πείς μερικές γλυκές κουβέντες…
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Νο 2
Προσπαθήστε να μαντέψετε τι απεικονίζουν οι ακόλουθες εικόνες.
Καμιά φορά κάθομαι και σκέπτομαι..
H ιστορία του ιού της γρίπης
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σε αυτό το μάθημα θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το.
Μύθοι του Αισώπου: το λιοντάρι πάει στο πόλεμο
ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.
Το ανεκτίμητο δώρο Από την Δανάη.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
Τι εννοούμε όταν λέμε.... Τι εννοούμε όταν λέμε......βιοκαύσιμα.
Το μικρό ελεφαντάκι Ένα παραμύθι για μικρά παιδιά
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ!!~!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
O Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά: - Πώς τα καταφέρνεις και.
Η μαγεία του Άγιου Βασίλη
ΜΑΘΗΜΑ 21 ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β’2.  Μκ2,1 Ύστερα από μερικές μέρες μπήκε πάλι ο Ιησούς στην Καπερναούμ και διαδόθηκε ότι βρίσκεται σε κάποιο σπίτι  2Αμέσως.
Αράχνη Οι αράχνες είναι όντα τα οποία δεν είναι και τόσο φιλικά μεταξύ τους, είναι πως να το κάνουμε ….αντικοινωνικές. Αν προσπαθήσετε να βάλετε δύο αράχνες.
Εκφράσεις για μέρη του σώματος
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
ΚΙΝΗΤΑ ΚΕΣΠΕΜ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική ομάδα:
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΓΕΣΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΟΘΟΣ-ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΣ Γ2
Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΛΕΜΑΡΓΟ ΑΣΤΕΡΙ.
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Φίλος είναι αυτός που σ’ αγαπά που νοιάζεται για σένα, είναι αυτός που σ’ εμπιστεύεται ειλικρινά μοιράζεται με σένα. Και όταν οι άλλοι φεύγουνε αυτός.
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά μετά από ένα μήνα.

Καλεί τον καλύτερο κτηνίατρο της χώρας να εξετάσει το άλογο και εκείνος του λέει “Έχει μολυνθεί από έναν πολύ επικίνδυνο ιό. Ορίστε το φάρμακο που θα του χορηγείτε δύο φορές τη μέρα. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες. Εάν ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει θα πρέπει να του κάνετε ευθανασία.”

Αυτά τα άκουσε ένα γουρουνάκι που τα βράδια κοιμόταν στον ίδιο στάβλο με το άλογο. Ταραγμένο, το γουρουνάκι πήγε στο άλογο και του είπε : “ Φίλε μου, πρέπει οπωσδήποτε να σηκωθείς! ".

Ημέρα 2η – καμία βελτίωση Το γουρουνάκι εξακολουθεί να προτρέπει το άλογο : “ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σήκω αλλιώς θα σε σκοτώσουν! "

Ημέρα 3η – ο κτηνοτρόφος χορηγεί το φάρμακο αλλά το άλογο παραμένει ακίνητο. Ο κτηνίατρος εξετάζει το άλογο και καθώς βγαίνει από τους στάβλους λέει περίλυπος : “ Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή – πρέπει να του κάνουμε ευθανασία διαφορετικά κινδυνεύουν να μολυνθούν και τα άλλα ζώα ".

Ακούγοντας αυτά το γουρουνάκι τρέχει προς το άλογο και του λέει: “ ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ ! Ο κτηνίατρος είναι καθ’ οδόν. ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!“ Συγκεντρώνοντας όλες του τις δυνάμεις το άλογο σηκώνεται και βγαίνει τρέχοντας από τους στάβλους

Ο κτηνοτρόφος με το που βλέπει το άλογο αρχίζει να χοροπηδάει από τη χαρά του και λέει στους βοηθούς του: “Αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε καταλλήλως !“

hosted on