«Δύσκολη» η προπαίδεια; Όχι πια!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΕΡΙΑ Νόμοι.
Advertisements

ΦΕ 5 : Η ΤΡΙΒΗ - ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Πώς διασχίζω το δρόμο όταν έχει σταθμευμένα αυτοκίνητα •Κατεβαίνω και σταματώ ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα,. χωρίς να βγω έξω από αυτά, έτσι ώστε να βλέπω.
Όταν έχω περίοδο οι εικόνες είναι από το
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 1:
CITROEN C4 Door-panel.
ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
. ίνος πέρασε που ξέραΆλλωστε τα παιδιά μεγάλωσαν, ο καιρός εκετε Τώρα πια δε γελούν, δεν ψιθυρίζουν μυστικά, δεν εμπιστεύονται, Όσα επιζήσαν, εννοείται,
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-Z.
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ Α/Η1Ν1Ν Διεύθυνση Υγείας Ν.Α.Μ.
Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.
Ασκήσεις Συνδυαστικής
Όργανα- παραγωγή ρεύματος
Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο. ♠ A96 ♥ A1083  AQ62 ♣ QJ Β Δ Α Ν Η Νότος με 17π. και ομαλή κατανομή ανοίγει 1ΧΑ Α Γ Ο Ρ Α B A N Δ 1XAΠ Α Γ Ο Ρ Α B A N.
«Διαφοροποίηση στη Διδασκαλία» Τρίτη 18 Ιουνίου 2013
Σύστημα Ονομάτων Περιοχών (Domain Name System, DNS)
Μάθημα 1 – 2. Άσκηση 1Άσκηση 2 Άσκηση 1 Εμφανίζεται έναν περιβόλι με μια σειρά από λεμονιές. Κάθε φορά αυξάνεται ο αριθμός της σειράς. Τα παιδιά καλούνται.
5.3 XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Μαθηματικά Στ’ Δημοτικού
Γιάννης Σταματίου Μερικά προβλήματα μέτρησης
Πώς τα απλά μαθηματικά μπορούν να εξηγήσουν «μαγικά κόλπα»;
ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.
Επιμέλεια: Φωτεινή Σωτηροπούλου, Βιολόγος – 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Κάποια μέρα το Πεντάγωνο αποφάσισε να θέσει σε εθελουσία έξοδο τρεις στρατηγούς που ήδη είχαν τα χρονάκια τους προτείνοντάς τους, ως αντιστάθμισμα,
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Διασκεδάζω Προγραμματίζοντας στο code.org
Δουλεύει για όλους τους αριθμούς! Η δεύτερη ΓΡΑΨΕ δεν θα εκτελεστεί ποτέ!
Τεστ Ηλεκτροστατική. Να σχεδιάσεις βέλη στην εικόνα (α) για να δείξεις την κατεύθυνση του ηλεκτρικού πεδίου στα σημεία Ρ, Σ και Τ. Αν το ηλεκτρικό.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
E-Portfolio Ελένη Πατσά Α.Μ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
Το ανάγλυφο των Ελευσίνιων Μυστηρίων! Ιφιγένεια Ηλιαδου! ΣΤ΄2.
ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!
Εξίσωση ευθείας. Παράδειγμα I Υποθέτουμε:Α = (0,1) και Β = (5,4) Τότε: m = (4-1)/(5-0)= 0.6 και b = 1, όπου 0  m  1 (1 o ογδοημόριο). Άρα:y = 0.6 x.
Περιοδική τάση των στοιχείων Σε μια περίοδο του Π.Π. Οι ιδιότητες των στοιχείων και των ενώσεων τους μεταβάλλονται προοδευτικά από την αρχή ως το τέλος.
Το παραμύθι μας Γ
ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Σταθερή μηδενική ταχύτητα Περιγραφή της κίνησης: Το σώμα είναι ακίνητο, μπορεί να έχει οποιαδήποτε θέση.
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
2ο Γυμνάσιο Αριδαίας Α’ Γυμνασίου
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 1:
Προβλήματα Ικανοποίησης Περιορισμών Ασκήσεις. 2 Άσκηση 5.2 Πόσες λύσεις έχει το πρόβλημα χρωματισμού του παρακάτω χάρτη; Πόσες λύσεις έχει το πρόβλημα.
Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης
Το φυλλόγραμμα (stem and leaf plot) Αποτελεί ένα συνδυασμό πίνακα και ιστογράμματος. Κάθε παρατήρηση χωρίζεται Σε δύο μέρη: 1.
Επιμορφωτικό πρόγραμμα Φ.Α. ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Ασκήσεις Αναλυτικού Προγράμματος Ελληνογερμανική Αγωγή Σεπ. – Οκτ Λεων. Δ. Καλλιτσάρης Π.Ε. 11.
Στρογγυλοποίηση φυσικών και δεκαδικών αριθμών Πρόχειροι λογαριασμοί.
Τεστ στα Μαθηματικά δεκαδικά κλάσματα δεκαδικοί αριθμοί δεκαδικά κλάσματα δεκαδικοί αριθμοί.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Τι μπορούμε να δούμε σε αυτό το ιστόγραμμα?
ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
μια σημαντική δύναμη ΦΕ 5 : Η τριβή –
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Προβλήματα Ικανοποίησης Περιορισμών
Το πρόβλημα του Βαρκάρη
Ο ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ- ΑΜΦΙΒΙΑ.
Η έννοια της ΔΥΝΑΜΗΣ Δύναμη είναι η αιτία που μπορεί:
Οδηγίες Χρησιμοποίησε τις παρακάτω εικόνες, με όποια σειρά κρίνεις, για να φτιάξεις μία παρουσίαση σχετική με το Πάσχα. Πάνω βάλε τίτλο, δεξιά την εικόνα.

Όνομα: ????????????????? Θέμα: Κυκλοφοριακή αγωγή
Είναι δύσκολο να σπρώξω τη γόμα στο θρανίο, πιο δύσκολο
Εμβαδόν Παραλληλογράμμου
Σίδερο(Συσκευή) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Ηλίας Μπουναρτζής/users.sch.gr/bounartzis
Μεταγράφημα παρουσίασης:

«Δύσκολη» η προπαίδεια; Όχι πια!

Τα «δύσκολα» γινόμενα με το 6, 7, 8 και 9 Δείτε παρακάτω τα δύο χέρια και θυμηθείτε πώς αριθμούμε τα δάχτυλα από το 6 και πάνω. 10 9 6 8 7

Το δάχτυλο του 9 στο αριστερό χέρι και… Ποια δάχτυλα έρχονται σε επαφή; το δάχτυλο του 8 στο δεξί χέρι Το δάχτυλο του 9 στο αριστερό χέρι και…

Όλα τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι 7 = πάνω από τα δάχτυλα που βρίσκονται σε επαφή έχουμε 1 δάχτυλο στο αριστερό και 2 δάχτυλα στο δεξί: 1Χ2=2 2 Όλα τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι 7 = 7 Άρα 8 Χ 9 = 72

Το δάχτυλο του 7 στο αριστερό χέρι και… Ποια δάχτυλα έρχονται τώρα σε επαφή; το δάχτυλο του 9 στο δεξί χέρι Το δάχτυλο του 7 στο αριστερό χέρι και…

Όλα τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι 6 Πάνω έχουμε 3 δάχτυλα στο αριστερό και 1 στο δεξί: 1Χ3=3 3 Όλα τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι 6 = 6 Άρα 7 Χ 9 = 63

κ.ο.κ. για τα γινόμενα 6Χ6, 6Χ7, μέχρι 8Χ9 και 9Χ9.