ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010. ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Επιχείρηση Φοίνικας Αποστολή no4 Πακέτα «Βροντή» 2x F-16C Block 52+ HAF Καστέλι Οπλισμός: 3x ΑΙΜ-120Β, 2x.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ “ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ”
Full moon (παρά 2 μέρες) Party 20/7/2013 (αλλά δε μας ενοχλεί καθόλου)
Η e-HAF Παρουσιάζει.
Θα έχετε δει ότι στον κόσμο υπάρχουν μικρά γραφεία.
Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
320 Vs Veaf Briefing Objectives Made by akonakis.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
Κεφάλαιο 3 ον OΠΤΙΚΗ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010.
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Ασμχος (Ι) Εμμ. Βρέντζος ΓΕΑ/ΚΕΑΠΕ
Προστασία Λογισμικού - Ιοί
Ευρώπη - Αυστραλία σε 5 ώρες Το αεροσκάφος που θα διανύει την απόσταση Ευρώπη-Αυστραλία σε λιγότερο από 5 ώρες παρουσίασαν Βρετανοί μηχανικοί.
ΒΙΑΣΜΟΣΒΙΑΣΜΟΣ Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται στη φυλακή προκειμένου να μάθουμε ποια θεωρούν αυτοί πιθανά θύματα. Παραθέτουμε.
« Ερευνώ και ανακαλύπτω Ε΄ δημοτικού» Κουκούλης Παράσχος 1 ο δημ. Σχολ. Αγ. Δημητρίου
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
Ηλεκτρικό…παιχνίδι Παίξτε για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με τον ηλεκτρισμό.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Καθυστέρηση σε δίκτυα μεταγωγής πακέτων
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 6 Ο Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 1ΧΑ Π ♠ A42 ♥ K53  K92 ♣ 9765 ♠ KQ3 ♥ AQ7  A75 ♣ 8432 Β Δ Α Ν Α Γ Ο Ρ Α N Δ Β Α 1ΧΑ Π 3ΧΑ Π Π Π ♠J Ο.
Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο 1ο Πανελλήνιο Βραβείο ηλικιακή ομάδα Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο.
Η αρχή της ανεξαρτησίας των κινήσεων.
A ARTE DE VIVER JUNTO Η τέχνη της συμβίωσης Automatic.
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Εικονική Ελληνική Πολεμική Αεροπορία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
28/1/2012 Συνεντεύξεις για τις Επικοινωνίες σε Διάφορες Εποχές…
♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Γνωριμία με το Scratch.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ι
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ “ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ”
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
HY 120 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Ασυγχρονα ακολουθιακα κυκλωματα.
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να, Διαδικασία του σχεδίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Επιχείρηση Φοίνικας Αποστολή no 8 Σενάριο Μετά την επίθεση της TuAF στο Radar των Σερρών ακολουθεί ακόμη μια επίθεση των Τούρκων.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.: ΧΟΡΗΓΟΣ: Μέλος του δικτύου :
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Η γη περιφέρεται γύρω… …από τον ήλιο … γύρω από τον άξονά της
Impasse Finesse Sorpasso Snit Εμπάς Κατάλαβα ξέρεις ξένες γλώσσες! Να παίζεις όμως bridge μπορείς; Η εμπάς (η αλλιώς τυλιχτή) είναι κόλπο του εκτελεστή!
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
ΣΥΝΟΛΑ.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
ΘΕΜΑ Άρθρο 5/ ο Διαιτητής Καθήκοντα και αρμοδιότητες ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
Συνέντευξη με νήπια.
Ηλεκτρικό…παιχνίδι Παίξτε για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με τον ηλεκτρισμό.
Ερωτηματολόγιο Φύλλο Εργασίας
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;
Ανταρκτική: Η παγωμένη ήπειρος
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Άντζελα Μαρτιροσιάν Βάσω Κρομλίδου Ερμιόνη Κωνσταντά Σταυρούλα Κωτσαρή
Πως φτιάχνουμε γραφική παράσταση
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Οι μονοψήφιοι αριθμοί μονοί ζυγοί Κλικ για επόμενο.
Η μάγισσα του βουνού.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ι
«ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Ομαδική Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα :
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ι
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010

ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Επιχείρηση Φοίνικας Αποστολή no4 Πακέτα «Βροντή» 2x F-16C Block 52+ HAF Καστέλι Οπλισμός: 3x ΑΙΜ-120Β, 2x ΑΙΜ 120C, 1x Iris T, Gal Tank «Κεραυνός» 2x F-16C Block 52+ HAF Καστέλι Οπλισμός: 3x ΑΙΜ-120Β, 2x ΑΙΜ 120C, 1x Iris T, Gal Tank «Αστραπή» 2x F-16C Block 52+ HAF Καστέλι Οπλισμός: 3x ΑΙΜ-120Β, 2x ΑΙΜ 120C, 1x Iris T, Gal Tank

Επιχείρηση Φοίνικας Αποστολή no4 Γενικά Ο εχθρός θα επιτεθεί ξανά στον τομέα Ε, όπου μετά την καταστροφή του αεροδρομίου της Σαντορίνης, αλλά και του S-300 στο Καστέλι, απομένουν 2 στόχοι, τα αεροδρόμια της Σούδας και του Καστελίου. Δεδομένω ότι το τελευαίο έχει και περισσότερα αεροσκάφη και καθόλου αεράμυνα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο στόχος είναι το αεροδρόμιο του Καστελίου και ενδεχομένως η αεράμυνα στην Σούδα, πιθανώς για επόμενη αποστολή. CAP Plan Ο ΑΝΣΚ του εχθρού στερείται αεράμυνας, που σημαίνει ότι δεν ωφελεί να κάνουμε cap πίσω και να εκμεταλλευτούμε την αμυντική μας ομπρέλα. Για τον λόγο αυτό, αλλά και για να προκαλέσουμε προβλήματα στον σχηματισμό του εχθρικού comao, θα κάνουμε cap μακριά από το Καστέλι. Τα «Βροντή» θα περιπολούν άνωθεν της Καρπάθου και θα έχουν ως κύριο μέλημα την νοτιονατολική Τουρκία, Τα «Κεραυνός» θα περιπολούν δυτικά της Σαντορίνης και θα έχουν ως κύριο μέλημα τον βορρά, ενώ τα «Αστραπή»» θα περιπολούν ανάμεσα στα δυο άλλα πακέτα με κύριο μέλημα τον βορειοανατολικό έλεγχο ! Στόχοι κάτω των 1000 ποδιών είναι εχθρικοί, όπως και όποιος άλλος στόχος ΕΚΤΟΣ datalink! ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ !

ΑΠΕΙΛΕΣ Εδώ αναφέρονται οι απειλές (SAMS κτλ.) Υπάρχουν και οι πίνακες με εμβέλειες και ο φάκελος των HARM

Παρατηρήσεις-Σημειώσεις Υπάρχει η παρουσία AWACS ! Φτιαχνουμε τα keybinds του TeamSpeak, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε με αυτό ! Υπακούμε στις εντολές του χειριστή του AWACS. Aπό το κάθε πακέτο ΜΟΝΟ ο Νο1, επικοινωνεί με αυτό, εκτός από την περίπτωση που θέλουμε να δηλώσουμε declare (αν και τα 6 αεροσάφη του CAP μπορούν να μπουν όλα σε DL και να φαίνεται η θέση τους στο HSD του αεροσκάφους μας). Ο σωστός τρόπος για να γίνεται το declare έχει ως εξής. Αναφέρουμε το callsign μας, το bullseye του στόχου, το ύψος του και περιμένουμε απάντηση από το AWACS ή και τα φίλια αεροσκάφη ! Δλδ, «Διας1, DECLARE ΒULLSEYE , ft». Ένας έυκολος και γρήγορος τρόπος για να καταλάβουμε αν πρόκειται για φίλιο ή εχθρικο αεροσκάφος είναι να κάνουμε με τον στόχο locked βολή guns (ακόμα και αν τον έχουμε στα 30 μίλια). Αν ακούσουμε....μπινελίκι, ο στόχος είναι φίλιος. Αν δεν ακούσουμε τίποτα, τότε είναι εχθρός. Προσπαθούμε να κάτσουμε ζωντανοί όσο πιο πολλοί γίνεται ! Αν κατά τη διάρκεια ενός merge, δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε βολή και έχει φτάσει ο αντίπαλος στα 25 ναυτικά μίλια, τότε απομακρυνόμαστε και δεν τον κυνηγάμε άλλο ! ΜΑR (Minimum Abort Range)= 25 nm. Στο out, jammer off, radar off. Το out γίνεται ανα δυάδες, και για να μην υποχωρήσουμε από την περιοχή του CAP και εφόσον δεν απειλούμαστε, θα είναι βόρειο ή νότιο. Αν πάρουμε σε βολή FOX3 HOJ, τότε βγαίνουμε στο out. Ανα πάσα στιγμή γνωρίζουμε τι όπλα κουβαλάμε και τι όπλα έχουμε όταν προσγειωθούμε, και ενημερώνουμε τον αρχηγό του πακέτου. Επίσης, σημειώνουμε αν πετάξαμε τις δεξαμενές μας ή όχι !

Τρόποι CAP RacetrackΑντίθετο RacetrackFigure 8 Στην δικία μας περίπτωση θα ακολουθήσουμε το Racetrack. Σημεία που πρέπει να προσεχθούν είναι τα παρακάτω: Το κάθε element αναφέρει πότε είναι cold και πότε hot. Οι στροφές στο CAP θα πρέπει να γίνονται με sustain G δηλαδή να μην πέφτει η ταχύτητα μας κατά την στροφή. Για αυτό το λόγο την κάνουμε στον ορίζοντα, με σταθερά πάντα G που δεν χρειάζεται να ξεπερνάνε τα 2-3. Η ταχύτητα θα πρέπει να είναι στα 0,85 mach εκτός από το commit που θα πρέπει να γίνει με την μέγιστη (1+ mach). Με το που ξεκινήσουμε το commit ανεβαίνουμε στο επιθήμητο ύψος ( ) με 0,95 mach και μόλις το πιάσουμε επιταχύνουμε για την μέγιστη ταχύτητα που θα μας δώσει πλεονέκτημα στις βολές μας. Με το που επιταχύνει το hot element επιταχύνει και το cold για να μην μείνει πίσω και να έχει ταχύτητα για το commit. Τα κριτήρια για commit πέραν της εντολής του awacs είναι η έισοδος στην περιοχή ευθήνης (FAOR) ή αν οι εχθροί φτάσουν στα 50νμ άπό το cap point, όποιο από τα 2 συμβεί νωρίτερα.