Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;🌙
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;🌙 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΤ’ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΨΥΛΛΟΥΡΑ

2 Πράγματι αυτό έχει γίνει; Πάτησε ο άνθρωπος το πόδι του στη Σελήνη;
Όμως όλοι γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στη Σελήνη. Πριν 40 χρονιά ο Νιλ Άρμστρονγκ, ο Έντουιν (Μπαζ) Όλντριν και ο Μάικλ Κολινς ξεκίνησαν την αποστολή ‘’Απόλλων 11’’ για να κατακτήσουν την Σελήνη. Πράγματι αυτό έχει γίνει; Πάτησε ο άνθρωπος το πόδι του στη Σελήνη; Στη μελέτη μας που ακολουθεί έχουμε πληροφορίες και επιχειρήματα που αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος δεν πάτησε το πόδι του στη Σελήνη.

3 Ας δούμε λοιπόν την επιστημονική θεωρία αυτών των επιχειρημάτων.

4 Ερώτημα 1 : Σημαία Πώς γίνεται να κυματίζει στον ιστό που στήθηκε, η Αμερικανική σημαία αφού οι αστροναύτες βρίσκονταν στο κενό; Πώς γίνεται να κυματίζει αφού στο φεγγάρι δεν υπάρχει άνεμος;

5 ΕΡΩΤΗΜΑ 2: θερμοκρασία Υπάρχουν ψηλές θερμοκρασίες στη σελήνη . Οι ψηλές θερμοκρασίες ανέρχονται στους 138°c .Σ΄ αυτήν τη θερμοκρασία τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα ούτε και ο άνθρωπος.

6 ΕΡΩΤΗΜΑ 3: ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ Το διάστημα είναι γεμάτο από γρήγορους και μικροσκοπικούς μετεωρίτες που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες. Η σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα στην οποία οι μετεωρίτες θα καίγονται, συνεπώς η ζωή των αστροναυτών κινδύνευε ανά πασά στιγμή.

7 ΕΡΩΤΗΜΑ 4: Οι σκιές Οι σκιές δεν είναι παράλληλες – αυτό μας αποδεικνύει περισσότερες από μια πηγές φωτός. Οι μακριές σκιές στις φωτογραφίες φαίνονται να προκαλούνται από προβολείς κινηματογραφικού στούντιο.

8 ΕΡΩΤΗΜΑ 5: ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν μαγνητικά πεδία γύρω από τη Γη. Γιατί δεν σκότωσε η ραδιενέργεια τους αστροναύτες;

9 ΕΡΩΤΗΜΑ 6: ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Για να μείνουν αποτυπώματα των ποδιών στη σεληνιακή σκόνη θα έπρεπε να υπάρχει υγρασία. Υγρασία όμως δεν υπάρχει στη Σελήνη.

10 Τι πραγματικά έχει γίνει;
Πάτησε ο άνθρωπός το πόδι του στο φεγγάρι; Ποιο συμφέρον είχε η Αμερική για να μας πει πώς πήγε ο άνθρωπος στη σελήνη; Με αυτά τα απλά επιχειρήματα εμείς έχουμε μπει σε αμφιβολία για το τι έχει συμβεί πραγματικά. Γνωρίζουμε πως μετά από αυτήν την έρευνα και παρουσίαση έχουν γεννηθεί και σε σας αμφιβολίες για το τι είχε γίνει.


Κατέβασμα ppt "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google