Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Παρουσιάσεις Τα Βασικά…
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ∆ΩΝ
Συνεργατικό Εργαλείο wiki
Πανελλήνιο Ψηφιακό Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων
Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες: Επεξεργασία φιλμ Επίπεδο γνώσεων: Προχωρημένοι χρήστες.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (EXCEL)
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
1 Internet Explorer Ετοιμασία σημειώσεων: Θεόδωρος Ηλια.
Microsoft Excel 4.2 Κελιά Κίκα Χρυσοστόμου.
IT-SKILLS Διάλεξη Παρουσιάσεις (PowerPoint)
1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥΘΕΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΜΒΑΔΟΝΕΜΒΑΔΟΝ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
Υλικά. Materials Χρώμα Ambient color: το χρώμα περιβάλλοντος Diffuse color: το κύριο χρώμα του υλικού (αναφέρεται ως χρώμα διάχυσης και ισχύει για όλα.
ΔιΧηΝΕΤ-Υπολογιστικό Κέντρο Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.
ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ. Στην επόμενη διαφάνεια τοποθέτησε την ταυτότητα του δελφινιού Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Μικραίνεις τη διάσταση προβολής της.
Για τη διδασκαλία των πολυμέσων 1/15 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Ομάδα Ανάπτυξης Ομάδα Ανάπτυξης: Φίλιππος Δεληγιάννης, Παναγιώτης Κωστάκης,
Δημιουργία Παρουσίασης
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Power Point Κεφάλαιο 5.
Δημιουργία Παρουσίασης Εισαγωγή Η ανάγκη παρουσίασης της εργασίας σας Θα μάθετε διάφορους τρόπους για να παρουσιάσετε την εργασία σας Το σχετικό υπόβαθρο.
Microsoft PowerPoint Powerpoint Κίκα Χρυσοστόμου.
Microsoft Excel 4.7 Προετοιμασία Εκτυπώσεων Κίκα Χρυσοστόμου.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ
«Υλοποίηση παρουσίασης στo PowerPoint»
Μορφοποίηση Παραγράφων
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
1. 1.Καθορισμός Περιθωρίων Τα περιθώρια είναι ο κενός χωρός στις τέσσερις πλευρές της σελίδας Π.χ πλάτος αριστερού και πάνω περιθωρίου 2.
Καταγραφή ιδεών Το πρώτο βήμα στη συγγραφή της έκθεσής σας είναι να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας. Δε χρειάζεται να τις γράψετε με κάποια σειρά, αργότερο.
Γνωριμία με τις Ιδεοκατασκευές
1 Εφαρμογές Η/Υ στη Λογοπαθολογία Εισαγωγή στο PowerPoint Ευγενία Τόκη Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Microsoft® Office PowerPoint® Εκπαίδευση 2007
Microsoft® Office Excel® 2007
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Εισαγωγή στο πρόγραμμα microsoft word
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Εκπαίδευση στον Microsoft® Office SharePoint® Server 2007
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Power Point (Συνέχεια).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Ενότητα # 10: Εισαγωγή στο Ms Powerpoint Τμήμα Ιστορίας
Παρουσίαση ευρείας οθόνης
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POWERPOINT
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Επεξεργασία Εικόνας.
Ο ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ- ΑΜΦΙΒΙΑ.
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο
Παρουσιάσεις Β’ Γυμνασίου
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Περιβάλλον εργασίας του διαδραστικού πίνακα
Γ6.9 Δημιουργία και Τροποποίηση Ερωτημάτων
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Φόρμες Φόρμες χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για την διαχείριση των δεδομένων της βάσης. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Δεν μπορείς να βασίσεις τη φήμη σου σε αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Power Point Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Θεόδωρος Ηλία

Περιεχόμενα 1 Τι είναι το Power Point Ξεκινώντας με το Power Pοint Επιλογή πρότυπου σχεδίου παρουσίασης Πώς παρεμβάλω μια διαφάνεια Πώς διαγράφω μια διαφάνεια Πώς αλλάζω τη σειρά των διαφανεών Πώς προβάλλω τις διαφάνειεs

Περιεχόμενα 2 Πώς χρησιμοποιώ το Apply Design Πώς χρησιμοποιώ το Preset Animation Πώς χρησιμοποιώ το Custom Animation Εναλλαγή διαφάνειας Προβολή ταξινόμησης διαφανειών Εκτύπωση διαφανειών

Τι είναι το Power Point Είναι ένα πρόγραμμα της Microsoft που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε μια παρουσίαση, χρησιμοποιώντας κέιμενο, εικόνες, ήχο και κίνηση. Με το εργαλείο αυτό μπορούμε να φτιάξουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, οργανώνοντάς τις διαφάνειες για μια επιτυχή παρουσίαση.

Ξεκινώντας με το Power Point Ανοίγουμε τον υπολογιστή μας Εκκίνηση Προγράμματα Microsoft Power Point Πατήστε OK αν σας βγάλει μια συμβουλή Επιλέγουμε το Αuto Content Wizard Επιλέξτε Cancel 

Παρεμβολή νέας διαφάνειας Επιλέξτε Insert από το μενού. Επιλέξτε το εικονίδιο New από τα εικονίδια. Κάνετε την επιλογή από τις προτεινόμενες Μπορούμε τώρα να γράψουμε το περιεχόμενο της διαφάνειας. Παρεμβολή νέας διαφάνειας Επιλέξτε Insert από το μενού. Επιλέξτε New Slide. Κάνετε την επιλογή σας. Γράψετε το περιεχόμενο

Χρήση του Apply Design Επιλέξτε Format από το μενού To design που έχετε επιλέξει θα εφαρμοστεί σε όλες τις διαφάνειες

Προβολή Ταξινόμησης διαφανειών Με την επιλογή αυτή παρουσιάζονται όλες οι διαφάνειές σας μαζεμένες. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη διαφάνεια πατώντας μια φορά πάνω της Πατήστε στο view και slide sorted Πατώντας στο view και slide μπορέιτε να δείτε μια μια τις διαφάνειες.

Προβολή Ταξινόμησης διαφανειών Με την προβολή και ταξινόμηση των διαφανειών μας ενεργοποιημένη, μπορούμε να διαγράψουμε, να αντιγράψουμε και να μεταφέρουμε σε άλλη θέση διαφάνειες.

Preset και custom animation Με τις επιλογές αυτές μπορούμε να δώσουμε κίνηση και ήχο στις διαφάνειές μας. Επιλέξτε Slide Show από το μενού. Επιλέξτε Preset animation από το μενού Κάνετε την επιλογή σας από το μενού π.χ. camera

Προβολή Παρουσίασης Επιλέξτε από το μενού view και slide show Με την επιλογή slide Show μπορέιτε να παρουσιάσετε τις διαφάνειές σας σε ακροατήριο. Η μετάβαση στην επόμενη διαφάνεια γίνεται με το πάτημα του ποντικιού ή με το Enter.

Custom Animation Καθορίζουμε με την επιλογή αυτή τον τρόπο και ρυθμό εμφάνισης των αντικειμένων της διαφάνειας. Επιλέξτε πρώτα το αντικείμενο ή το κείμενο και επιλέξτε από το μενού slide show και custom animation. Μπορέιτε εκτός από τα εφέ εμφάνισης και σταδιακή εμφάνιση του αντικειμένου.

Εναλλαγή διαφάνειας Μπορείτε με το Power Point να καθορίσετε τον τρόπο και το ρυθμό εναλλαγής των διαφανειών. Επιλέξτε από το μενού το slide show και στη συνέχεια το slide transition… Στο παράθυρο διαλόγου καθορίστε τα εφέ και ταχύτητα εναλλαγής διαφάνειας Οι αλλαγές παρουσιάζονται σε προεπισκόπηση.

Εκτύπωση των διαφανειών Εκτυπώστε τις διαφάνειές σας ώστε να τις προβάλετε με το διασκόπιο. Επιλέξτε File, Print και Ok. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το παράθυρο διαλόγου του Print, την επιλογή Print What και να εκτυπώσετε 2, 3 ή 6 διαφάνειες ανα σελίδα, ώστε να δώσετε τις διαφάνειες σας στο ακροατήριο.