Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 Internet Explorer Ετοιμασία σημειώσεων: Θεόδωρος Ηλια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 Internet Explorer Ετοιμασία σημειώσεων: Θεόδωρος Ηλια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 Internet Explorer Ετοιμασία σημειώσεων: Θεόδωρος Ηλια

2 2 Τι είναι: zΔυνατότητα πλοήγησης σε Web σελίδες και εντοπισμός σελίδων. zΠαρουσίαση γραφικών, κειμένου κ.λ.π. zΣύνδεση. Μετάβαση σε άλλες σελίδες.

3 3 Καθορισμός αρχικής σελίδας zΔιεύθυνση URL (Uniform Resource Locator) zπ.χ http://www.cytanet.com.cy zΕπιλέξτε View, Options και Navigation. zΣτο customise στη θέση Address, συμπληρώστε τη διευθυνση που επιθυμείτε. Π.χ. Http://www.athena.pi.ac.cy zΠατήστε στο Apply και στο OK. zΓια να μεταβείτε στη διεύθυνση πατήστε Home.

4 4 Μετάβαση σε Διευθύνσεις στο διαδίκτυο • Μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε διεύθυνση πληκτρολογώντας το URL στη θέση Location και μετά πατήστε Enter. Σώστε και τυπώστε τις σελίδες σας •Χρησιμοποιείστε τις επιλογές: Save as ή Print από το μενού File αντίστοιχα.

5 5 Γραμμή Εργαλείων zΤα πλήκτρα «Back» και «Forward» για να πηγαίνετε μια σελίδα μπροστά, πίσω. zΤα πλήκτρα «Stop» και «Refresh» για να σταματάτε το φόρτωμα της σελίδας και να ξαναφορτώνετε την τρέχουσα σελίδα. z Το «History» διατηρεί μια λίστα σελίδων που έχετε επισκεφθεί.

6 6 Ιστορικό σελίδων(History) zΤο «History» διατηρεί μια λίστα σελίδων που έχετε επισκεφθεί. zΓια να δείτε το History: Επιλέξτε από το μενού την επιλογή Go και Open History Folder zΓια να φορτώσετε μια σελίδα που έχετε επισκεφθεί, διπλοπατήστε στην επιθυμητή σελίδα.

7 7 Αναζήτηση Πληροφοριών zΜηχανές αναζήτησης(Search Engines) zΕπισκεφθείτε τη διεύθυνση: zhttp://www.yahoo.com ή χρησιμοποιείστε το πλήκτρο search στη γραμμή εργαλείων zΔώστε τη λέξη κλειδί, π.χ. Education zΕμφανίζεται μια λίστα θεμάτων σχετική με το ζητούμενο τα οποία είναι links.

8 8 Αγαπημένα (Favorites) zΚαταχώρηση νέας σελίδα: zΕπισκεφτείτε τη σελίδα που θέλετε. zΠατήστε το δεξί κουμπί του ποντικιού και επιλέξτε Add to Favorites zΜετάβαση σε μια καταχωρημένη σελίδα: zΕπιλέξτε Favorites από τα εργαλεία και πατήστε στη σελίδα που επιθυμείτε.

9 9 Διαγραφή καταχωρημένης σελίδας 1. Επιλέξτε από το μενού το Favorites και στη συνέχεια Organize Favorites. 2. Επιλέξτε τη σελίδα ή το φάκελο που θέλετε, και πατήστε στο Delete.


Κατέβασμα ppt "1 Internet Explorer Ετοιμασία σημειώσεων: Θεόδωρος Ηλια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google