Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

Αλγόριθμοι σχεδίασης βασικών 2D σχημάτων (ευθεία)
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έργου Ε*CARE Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 7 Ιουνίου
Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών.
Το υλικό του Υπολογιστή
της Μαρίας-Ζωής Φουντοπούλου
Τα στοιχειώδη περί γεωδαιτικών υπολογισμών
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η συγκυρία των Βουλευτικών Εκλογών 2007.
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας Α΄ τάξη - ερευνητική εργασία Σχ
Εκτέλεση Αλγορίθμων σε ψευδογλώσσα
Καλή και δημιουργική χρονιά.
Δρ. Παναγιώτης Συμεωνίδης
© Copyrights. Grow’n Up Ltd
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Ρωτήθηκαν 67 άτομα μιας σχολής χορού και έδωσαν τις εξής απαντήσεις: Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,L,L,L,L,L,L, L,L,L,L,T,T,T,T,T,T,T,M,M,M,M,M,M,M,M,M,M,L,L,L,L,L,L,L,T,T,T,T,T,M,M,
Μαρία Κούνδουρου PROFESSIONS ©Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’, Β’, & Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ανδρέας Σ. Ανδρέου (Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΚ - Συντονιστής) Μάριος Μιλτιάδου, Μιχάλης Τορτούρης.
Ανάλυση του λευκού φωτός και χρώματα
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
+21 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Δεκέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
1. Πιστεύετε ότι υπάρχουν διακρίσεις σε σχέση με:.
Έρευνα για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα Αθήνα 9 Νοεμβρίου ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Ι.Ο.Φο.Μ. Ι.Ο.Φο.Μ. – Π.Μ.Σ. Φορολογία και Ελεγκτική.
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑ LEWIS.
Η αλλαγή από παιδί σε έφηβη
Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Πανεπιστήμιο Κρήτης Υπουργείο Υγείας Υπουργείο Παιδείας&Πολ/μού.
Σχέση Απόδοσης- Κινδύνου στα Πλαίσια της Θεωρίας Χαρτοφυλακίου
Page 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Εμείς δεν βλέπουμε ένα απλό σχεδιάγραμμα. Βλέπουμε τον τρόπο.
Επεξεργασία σεναρίου-σχεδίου διδασκαλίας Λογοτεχνίας (Γ λυκείου)
Νεοχώρι, Τ.Κ , Πήλιο, Μαγνησία
+14 Σεπτέμβριο 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +1 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ 2007 ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΛΟΓΕΣ ΜΑΚ 1.Γ. Παπανικολάου (n= 71) 2.Ευαγγελισμός (n= 60) 3.Άγ. Σάββας,
Διαδικασία τοποθέτησης υποστιβάδων κατά σειρά αυξανόμενης ενέργειας
Στα πλαίσια της συμμετοχής σας στην εφαρμογή
Μαγνητική ροή.
6 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εξωτερική Πολιτική: Τουρκία – Κυπριακό – ΠΓΔΜ - Κοσσυφοπέδιο 1 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Τουρκία.
Travel Salesman. ABDCA, ABCDA, ACBDA, ACDBA, ADBCA, ADCBA … (3!) 3 σταθμοί και 1 βάση (3! διαδρομές) 4 σταθμοί και 1 βάση (4! = 24) 5 σταθμοί και 1 βάση.
Διάγραμμα 1: Φύλο. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΔΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Μάθημα 1. Άσκηση 1 Συμπλήρωσε ή διέγραψε αντικείμενα, για να υπάρχουν ακριβώς όσα δείχνει και ο αριθμός.
Δημιουργικό Marketing συνθέσεις...με χρωματιστούς όγκους παιδικές.
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
Δημιουργία Παρουσίασης
ΚΕ.ΣΥ.Π ΠΟΡΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΕ 09 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Σ.Ε.Π
Μοντέλα Συστημάτων Παρουσιάσεις των συστημάτων των οποίων οι απαιτήσεις αναλύονται.
1 6.Εισαγωγή γραφικού 6.1 Εισαγωγή γραφικού Στο μενού «Εισαγωγή» τοποθετούμε τον κέρσορα στην επιλογή «Εικόνα»
Στηθείτε μπροστά από ένα καθρέπτη με τα χέρια στη μέση χαλαρά, χωρίς να τα σφίγγετε στον κορμό σας.
1 Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ Σ.Δ.Ο. Τμήμα: Διαχείριση Πληροφοριών Ον.Επ.: Μπίκος Κωνσταντίνος Μάντη Χρυσάνθη Χατζημάρκου Αθηνά Καπίταλη Ζωή Εισηγητής: Χατζής Θέμα:
Movement Studies Week 3 Verveniotis P
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
Ecodriving-Οικολογικά αυτοκίνητα
Οπτικά φαινόμενα (Ανάκλαση – Διάθλαση)
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ Στόχος της παρουσίασης είναι να πληροφορήσει το σεξουαλικώς ενεργό κοινό για την πρόληψη των αφροδίσιων νοσημάτων ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
1 Αδάμ Δαμιανάκης Conceptum A.E. Tουριστικές και Πολιτιστικές Πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Η περίπτωση του.
ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Σχεδιασμός Σχεσιακών Σχημάτων.
Ερωτήσεις Σωστού - Λάθους
Νοηματική επικοινωνία Γλώσσα του σώματος Body Language
Αφαίρεση δύο ρητών αριθμών
Δομές Δεδομένων - Ισοζυγισμένα Δυαδικά Δένδρα (balanced binary trees)
Δομές Αναζήτησης TexPoint fonts used in EMF. Read the TexPoint manual before you delete this box.: AA A A A Θέλουμε να υποστηρίξουμε δύο βασικές λειτουργίες:
Οι λίμνες της Ελλάδας.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
ΕΡΕΥΝΑ ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. - Ο.Λ.Μ.Ε. (Απρίλης – Μάης 2008)
Αγγελική Γεωργιάδου- Αναστασία Πεκτέσογλου Δράμα 2006
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ- ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ Σε έρευνα που έγινε σε 200 άτομα 100 άνδρες και 100 γυναίκες. Το 80% των ατόμων μας απάντησαν ότι έχουν.
Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία” 2o EΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ Σχολ .έτος :2012-13 Εργασία project Tμήμα ΑΠ2 Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία” ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Yποθέμα: «Tρόποι προφύλαξης από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα»

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Παγκοσμίως οικονομο-κοινωνικές μελέτες αποδεικνύουν συνέχεια ότι «η πρόληψη είναι προτιμότερη από την θεραπεία σε κάθε περίπτωση». Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

από την μετάδοση Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων Η χρήση προφυλακτικού είναι αυτή που θα μας γλυτώσει από την μετάδοση Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για το προφυλακτικό? Και πως το χρησιμοποιούμε σωστά?

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ Το σωστό προφυλακτικό βρίσκετε πάντα σε αδιαφανή συσκευασία η οποία δεν φαίνεται ταλαιπωρημένη και έχει ευκρινώς τυπωμένη την Ημερομηνία λήξεως και τον αριθμό παρτίδας. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Χρησιμοποιήστε το προφυλακτικό από την αρχή της ερωτικής πράξης. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Πιέστε την κορυφή του προφυλακτικού ώστε να φύγει ο αέρας από αυτό το σημείο, ακριβώς πριν φορέσετε το προφυλακτικό. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Ξετυλίξτε το προφυλακτικό πάνω στο πέος που βρίσκετε σε στύση. *Προσέξτε να μην σκίσετε το ελαστικό προφυλακτικό με νύχια, δαχτυλίδια κ.λ.π ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Μετά την εκσπερμάτωση βγάλτε το προφυλακτικό, πριν υποχωρήσει εντελώς η στύση, προσεκτικά, ώστε να μη χυθεί το περιεχόμενό του. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Η σωστή χρήση του γυναικείου προφυλακτικού ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Ανοίξτε το γυναικείο προφυλακτικό πακέτο προσεκτικά. Σκίστε στην εγκοπή στην επάνω δεξιά γωνία του πακέτου. Μην χρησιμοποιείτε ψαλίδι ή ένα μαχαίρι για να το ανοίξετε. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". εξωτερικός δακτύλιος Ο εξωτερικός δακτύλιος του γυναικείου προφυλακτικού καλύπτει την περιοχή γύρω από το άνοιγμα του κόλπου. Ο εσωτερικός σπόγγος χρησιμοποιείται για εισαγωγή και για να βοηθήσει το περίβλημα να μείνει στη θέση του κατά τη συνουσία. εσωτερικός σπόγγος ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Ενώ κρατάτε τη θήκη στο κλειστό τέλος, πιάστε το σφουγγάρι και πιέστε με τον αντίχειρα και το δεύτερο δάχτυλο έτσι ώστε να γίνει μακρύ και στενό. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Επιλέξτε μια θέση που είναι άνετη για την εισαγωγή. Οκλαδόν, σηκώστε το ένα πόδι, καθίστε ή ξαπλώστε. Εισάγετε προσεκτικά το εσωτερικό σφουγγάρι μέσα στον κόλπο. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Τοποθετείστε το δείκτη στο εσωτερικό του προφυλακτικού, και σπρώξτε το εσωτερικό σφουγγάρι μέχρι όσο πάει. Ο εξωτερικός δακτύλιος θα πρέπει να παραμείνει στο εξωτερικό του κόλπου. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Το γυναικείο προφυλακτικό είναι τώρα στη θέση του και έτοιμο για χρήση. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". Για να αφαιρέσετε το γυναικείο προφυλακτικό, μετά τη χρήση, στρίψτε τον εξωτερικό δακτύλιο και τραβήξτε το προφυλακτικό έξω. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

Χρησιμοποιείτε πάντα καινούριο προφυλακτικό για κάθε σεξουαλική επαφή. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία". ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα λιπαντικά όπως η βαζελίνη καταστρέφουν το προφυλακτικό. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ας χαρούμε τον έρωτα με ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".