Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”
2o EΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ Σχολ .έτος : Εργασία project Tμήμα ΑΠ2 Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία” ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

2 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
3η ομάδα: “Love and sex” Yποθέμα: «Διάγνωση και θεραπεία των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων» ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

3 Τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
. ή αλλιώς αφροδίσια νοσήματα είναι ασθένειες οι οποίες μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής. 1)στοματικό 2)κολπικό και 3)πρωκτικό σεξ ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

4 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
Συχνότερα ΣΜΝ 1) Έρπης Γεννητικών Οργάνων Ο έρπης των γεννητικών οργάνων οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα (Herpes simplex virus) ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

5 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
2) Οξυτενή Κονδυλώματα Ο ιός HPV-Human Papilloma Virus ( Ιός των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων) ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

6 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
3) Χλαμύδια Τα χλαμύδια (Chlamydia trachomatis) αποτελούν το πιο συχνό ΣΜΝ από την κατηγορία των βακτηρίων ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

7 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
4) Μόλυνση από τριχομονάδες Αυτή οφείλεται σε ένα παράσιτο, την τριχομονάδα (trichomonas vaginalis) που προσβάλλει άνδρες και γυναίκες (στην ουρήθρα και το κόλπο αντίστοιχα) μετά από σεξουαλική επαφή. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

8 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
5) Βλεννόρροια (Γονοκοκκική Ουρηθρίτιδα) Το αίτιο της βλεννόρροιας είναι ο γονόκοκκος του Neisser, ένα βακτήριο που μεταδίδεται με σεξουαλική επαφή ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

9 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
6)Σύφιλη Το αίτιο της σύφιλης είναι η ωχρά σπειροχαίτη, ένα μικρόβιο νηματοειδές με σπείρες. ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".

10 ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".
7) HIV/AIDS Ο ιός ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV-Human Immunodeficiency Virus)  ΑΠ2 "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία".


Κατέβασμα ppt "Θέμα:”Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα και επιπτώσεις στην οικονομία”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google