Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Advertisements

Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Α΄
Μήπως έχουμε ακρίβεια «Ελληνικής κατασκευής;» Γιώργος Μπάλτας Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Προγράμματα Πιστότητας Πελατών
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
Πρόγραμμα εταιρικών γραμμών κινητής τηλεφωνίας. Δημιουργία δικτύου μεταξύ των μελών μας Το Δ.Σ. αποφάσισε την δημιουργία τηλεπικοινωνιακού δικτύου κινητής.
FRANCHISE SUCCESS ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ;  ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ;  YΠΑΡΧΕΙ…………………..ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.
Ανώτερες Τεχνικές Πωλήσεων
Αναπτυξιακά προγράμματα
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NWA. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 150,000,000 Ε H ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μικροδιδασκαλία: Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου με τίτλο:……
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EMGOLDEX Γιάννης Διβράμης Paramarketing Blog
W.A.M.O. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Web Advertisement Methodize Operation ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
ΠOΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Σχετικά με την εταιρεία μας παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για την οργάνωση επιχειρήσεων, μοναδικές προτάσεις μάρκετινγκ με τα προνόμια που.
Διάγραμμα 2.2: Η επίδραση των Logistics και της εξυπηρέτησης πελατών στο μάρκετινγκ Πηγή: Martin Christopher «Δικαιόχρηση» καταναλωτή «Δικαιόχρηση» πελάτη.
Ο.Σ.Σ. 1: «ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 (ηλεκτρονικό εμπόριο,θέματα ασφαλείας,εργασία,ατομικά στοιχεία) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:4/10/05 ΤΜΗΜΑ: Β7 Ρενταρή Αγγέλα Τούλια Ζωή Τρίγκα Αργυρούλα Τσορμπατζόγλου.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ 5η Διάλεξη.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Προσπάθεια κάποιων εταιριών να προωθήσουν τα sites τους, είτε για την αγορά προϊόντων / υπηρεσιών, είτε.
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ MARKETING
ΔΗΣ 110 Δημόσιες Σχέσεις ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 02/02/2015 1
2η ΠΑΔ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1η τάξη ΕΠΑγγελματικού Λυκείου
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και οι επιδράσεις του…. Ορισμός: Ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών (αγορών προϊόντων, υπηρεσιών ή.
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
 Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό της.
Π. Μαυρογένης Πλεονεκτήματα, Εξελίξεις και Τάσεις στη Μηχανογράφηση των επισιτιστικών τμημάτων πωλήσεως ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: 1. Αναφέρει τα πλεονεκτήματα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΛΑΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΙΟΣ ΤΕΦΑΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
‘Η εμπορική ζωή των προϊόντων/υπηρεσιών’
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιχειρήσεων / οργανισμών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6.
ΤΟ Α.Ε.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.. Τι ονομάζουμε Α.Ε.Π. ; Το ποσό που αξίζουν τα αγαθά και οι υπηρεσίες που παράγει μια οικονομία σε ένα συγκεκριμένο.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
1 Διάλεξη 11 η (2015 – 16) Τεχνικές άμεσης επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ.
Επιχειρηματικό Σχέδιο Ελαστικότητα Ζήτησης Επιχειρηματικό Σχέδιο.
SHOPPING NETWORK SEMINAR ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
1 Βασικές Έννοιες της Οικονομικής Επιστήμης (Επανάληψη ή Εισαγωγή) Τι είναι Οικονομικό Υπόδειγμα; Όφελος Κόστος Αγορές Ελαστικότητα Εξωτερικότητες Οικονομικά.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Γεωργία Κωνσταντίνου, Διευθύντρια Προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
Η εκπαίδευση δεν ήταν πάντοτε όπως σήμερα ….
Τίτλος επιχειρηματικού σχεδίου/όνομα επιχείρησης
Προγράμματα Πιστότητας Πελατών
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
360funding.gr Μάϊος 2017.
Ενοτητα 2. διακριση των διεθνων επιχειρηματικων δραστηριοτητων
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Παράδειγμα 1 Το εργοστάσιο μιας επιχείρησης έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 7000 μονάδων. Η συνήθης παραγωγική δραστηριότητα.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
MARKETING 3η διαλεξη – το μιγμα μαρκετινγκ – η τιμη
Τσίτσκαρη Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ… Τσίτσκαρη Ε.
Ο Οδηγούμενος από την Αγορά Οργανισμός
Χρηματοδότηση της Επιχείρησης σας
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
Γιώργος Γραμματικάκης
Είδη επιχειρήσεων.
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις» τους και δημιούργησαν μια καινοτόμο εταιρία που έχει ως στόχο να βοηθήσει κυρίως τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις της «γειτονιάς» να αυξήσουν το πελατολόγιο και κατ’επέκταση τον τζίρο τους, παρέχοντας ένα άκρως ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών υψηλής αξίας και λειτουργικότητας σε απίστευτα προσιτή τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς να βάζει «χέρι» στον τζίρο των επιχειρήσεων…

ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη κερδίζοντας εισόδημα και να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και πολλά άλλα οφέλη στα καθημερινά τους έξοδα. Έτσι λοιπόν με την Olympic Idea ΟΛΟΙ κερδίζουν ΠΑΝΤΑ από τα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

Όμως τί χρειάζεται να προσφέρουν οι επιχειρήσεις? Είτε μια σταθερή αμοιβαία βιώσιμη έκπτωση προς τα μέλη και την επιχείρηση Είτε κάποια προσφορά σε συγκεκριμένο προϊόν ή ημερομηνία FREE PRODUCTS Είτε κάποιο Δωράκι κατά την πρώτη αγορά των μελών με σκοπό την περαιτέρω προσέλκυση καταναλωτικού κοινού.

Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? Όλοι οι επιχειρηματίες πλέον γνωρίζουν ότι το Internet είναι κάτι καλό για την επιχείρησή τους, όμως είτε επειδή δεν έχουν τις γνώσεις είτε επειδή αδυνατούν να επενδύσουν κεφάλαια της τάξεως των +4000€ για την απόκτηση ενός e-shop, παραμένουν εκτός χάνοντας έτσι εν δυνάμει πελάτες και κέρδη… Στην Olympic Idea έχουμε φροντίσει και για αυτό! Έτσι όλοι μπορούν να προβληθούν και να διαθέσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο Internet, ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 1. ΣυνειδητοποιημΕνο πελατολΟγιο. Με απλά λόγια τα μέλη-καταναλωτές του δικτύου της Olympic Idea πληρώνουν μηνιαία συνδρομή προκειμένου να απολαμβάνουν εκπτώσεις, προσφορές και άλλα οφέλη από τις επιχειρήσεις, που είναι συμβεβλημένες με την Olympic Idea.

Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 2. Slide. Δηλαδή ένα μονοσέλιδο website που προβάλλεται διαρκώς σε όλα τα μέλη της Olympic Idea αλλά και σε μη μέλη εξασφαλίζοντας διαρκή διαφήμιση της επιχείρησης στο Internet. Στο Slide μπορεί ο επιχειρηματίας να τοποθετήσει με απλό τρόπο φωτογραφίες, περιγραφή, video, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και ένα κουμπί που οδηγεί τον ενδιαφερόμενο κατευθείαν στο e-shop του.

Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 3. e-SHOP. Παρέχουμε ένα λειτουργικότατο e-Shop, όπου ο επιχειρηματίας μπορεί εύκολα να ανεβάσει λογότυπο, σύντομη περιγραφή του αντικειμένου της επιχείρησής του, φωτογραφίες και περιγραφή των προϊόντων του σε λιανικές τιμές, να αυξάνει την λίστα υποψήφιων αγοραστών, να δέχεται παραγγελίες online, και να πραγματοποιεί πωλήσεις… ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να πληρώσει τα 4000-5000€ ποτέ!

Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 4. Mobile App! Είναι γνωστό ότι τα Smartphones και τα Tablets αποτελούν το μέλλον της μετάδοσης της πληροφορίας, της επικοινωνίας και των συναλλαγών! Έτσι λοιπόν… Οι προγραμματιστές μας εργάζονται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της νέας μας εφαρμογής, που θα εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές λειτουργίες προς διευκόλυνση των μελών της Olympic Idea αλλά και την άμεση ενημέρωσή τους για εκπτώσεις, προσφορές αλλά και τον γεωγραφικό προσδιορισμό τόσο των πλησιέστερων αλλά και ανά το παγκόσμιο συμβεβλημένων επιχειρήσεων με την Olympic Idea!!!

Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Να τα δούμε συνοπτικά: Εισροή Συνειδητοποιημένου Πελατολογίου Ηλεκτρονική Διαφημιστική Αφίσα ( Slide ) Επαγγελματικό e-Shop Διαδραστική Εφαρμογή για φορητές συσκευές (Interactive Mobile Application)

Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος

Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος… Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος…

120€ ανά έτος Στην Olympic Idea σας παρέχουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με μόνο…. Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Στην Olympic Idea σας παρέχουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με μόνο…. 120€ ανά έτος Παρόλο που η Τιμή αυτή με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση των μελών μας θα αυξάνεται, εάν ξεκινήσετε Τώρα με την Olympic Idea σας εγγυόμαστε ότι θα παραμείνει σταθερή για ΕΣΑΣ για κάθε ετήσια ανανέωση!