της κάνει τις εξής ερωτήσεις :

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝΑΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ.
Advertisements

Τα έτη και οι εποχές.
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση,
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Η ΦΩΚΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ!!!
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Ο Θεός ορίζει Κριτές Οι εχθροί
Η πιο έξυπνη χελώνα στον κόσμο
Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο 1ο Πανελλήνιο Βραβείο ηλικιακή ομάδα Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο.
Φώκια Monachus Monachus
Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Γεια σας. Είμαστε τα τρία γουρουνάκια και θα είμαστε οι ξεναγοί σας στη γνωριμία σας με τα κλάσματα Ναι!! Με το τέλος αυτού του μαθήματος θα γίνετε έξυπνοι.
[PARTA GAMES] >. 100 ΕΥΡΩ 500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ >
Να σας συστηθώ: Το όνομά μου είναι: Σημαίνει … Το πήρα από …
14. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ “ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΝΙΚΑ ’’
Πιτσιλού Βασιλική Πούλιου Φωτεινή Σέση Ιασόνα
25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Πατήστε στα ποσά για ερώτηση
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΟΥ Γεννήθηκε το 1793 στα Ψαρά. Έμεινε πολύ μικρός ορφανός από πατέρα και έτσι άρχισε να δουλεύει σε πλοία συγγενών.
ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ Λογοτεχνία – Γλώσσα Ονόματα μαθητών Ασλανίδου Νεκταρία – Χριστίνα Α1 Τουλούμη Αντιγόνη Α4 Αραούζου Βαρδαλάχου Αθηνά Α1 Νικοδημητροπούλου.
Φανή Λαζάρου – Τρανού Ε ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσ / νίκης.
ΔΟΜΗ Σεφέρης Γιώργος 1η Στροφή: Η φύση(τόπος-χρόνος-άνθρωπος )
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
Στις αρχές του 9ου αιώνα οι Βούλγαροι κατοικούσαν στο Βυζάντιο με την υποχρέοση να εμποδίζουν άλλους λαούς να κατοικούν εκεί. Αυτοί δεν το έκαναν και.
Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. γρά φ Xρησιμοποιήστε την ίδια ευγένεια που θα δείχνατε αν είχατε µια προσωπική επικοινωνία. Ακολουθείστε τους.
ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;. Επέλεξε κατηγορία (να επιλέγετε τις κατηγορίες από τα αριστερά προς τα δεξιά ΜυθολογίαΙστορία Γεωγραφία.
Εκατομμυριούχος της Γνώσης
Κάστανα Ερωτήσεις Θεοδώρα Μπάφα Ε Ερώτηση- Απάντηση Πόσο χρονιά ζει μία καστανιά; Ζει από χρόνια.
ΜΑΡΤΙΟΣ. Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο.
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; ΕΝΑΡΞΗ. Οδηγίες Παιχνιδιού Θα κάνεις κλικ στην σωστή απάντηση Για κάθε 5 σωστές απαντήσεις θα κερδίζεις euro.
1Ο Πρότυπο Πειραματκό Δημοτικό
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Εργαστήριο : Δασοκομίας και Δασικής.
Το μαύρο πρόβατο Γυμνάσιο Λουτρακίου Σχ. Έτος ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΩΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΤΣΗ ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.
Η μαντινάδα είναι ένα ξεχωριστό ποιητικό είδος, ιδιαίτερα γνωστό στην Κρήτη αλλά και σε άλλες ελληνικές περιοχές κυρίως του νησιωτικού χώρου.
Archimedean Academy Mr. Panagiotis Tsakalis 3rd/4th Grade Greek Language Days/Months/Seasons Pronunciation & Spelling Review Study Packet *Click anywhere.
17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
4 ΕΠΟΧΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ !!!!! Απάντησες Σωστά
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Αύγουστος 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
2010 Μηνιαίο ημερολόγιο Μπορείτε είτε να εκτυπώσετε αυτό το πρότυπο για να το χρησιμοποιήσετε ως ημερολόγιο τοίχου είτε να αντιγράψετε τη σελίδα ενός μήνα.
ΛΥΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ. Σαμαρά, Δασκάλα.
Τεστ γνώσεων σχετικά με [το θέμα σας]
Θρησκευτικά: Κεφάλαιο 22 Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Μπαινει πρωτη η μελαχροινη.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Ημερολόγιο ακαδημαϊκού έτους
Eνα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
Οι μήνες Ένας χρόνος έχει 12 μήνες.
Στατιστικές Υποθέσεις
ΚΕΣΥΠ Ρεθύμνου Στέλλα Γιαννέλα Ελένη Ζωγραφίδου Σχ. έτος
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Хичээлийн сэдэв: « Молекул кинетик онол»
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μαθαίνω ορθογραφία με τη Β΄1
МИЛ. АВВ. V АСРДА АФИНАДАГИ ДЕМОКРАТИЯ ВА СПАРТАДАГИ ОЛИГАРХИЯ–ИККИТА СИЁСИЙ ТИЗИМ. МИЛ.АВВ. IV АСРНИНГ БИРИНЧИ ЯРМИДА ЮНОНИСТОН гурух Мисрбекова.
Be cool, recycle in school 15 ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου Σχολ. Έτος:
5ο Δημοτικό Σχολείο Γεωργία Καραμπάτσου Λαμπρινή Σιδηροπούλου Κιλκίς.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Қан тобын анықтау.Резус фактор анықтау,қан тобының сәйкестігін анықтау.Қан құю техникасы . Қан кетуді тоқтату.Қан кетудің анықтаудың барлық түрлері. Қабылдаған:
Μεταγράφημα παρουσίασης:

της κάνει τις εξής ερωτήσεις : Μια ξανθιά συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος » Ο Θοδωρής Αθερίδης της κάνει τις εξής ερωτήσεις :

1. Πόσα χρόνια διάρκεσε ο εκατονταετής πόλεμος;  1. Πόσα χρόνια διάρκεσε ο εκατονταετής πόλεμος; - 116 χρόνια - 99 χρόνια - 100 χρόνια - 150 χρόνια Η ξανθιά χρησιμοποιεί το τζόκερ και δεν απαντά στην ερώτηση.

2. Σε ποια χώρα βρίσκεται το "Panama Hut"? Βραζιλία Χιλή Παναμάς Ισημερινός  Η ξανθιά ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Η ξανθιά αποφασίζει να καλέσει μια ξανθιά φίλη της. 3. 3. Ποιο μήνα του χρόνου γιορτάζουν οι Ρώσοι την Οκτωβριανή επανάσταση; Ιανουάριο Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Η ξανθιά αποφασίζει να καλέσει μια ξανθιά φίλη της.

4. Ποιο είναι το μικρό όνομα του Άγγλου βασιλιά Γεωργίου IV; Αλβέρτος Ιωνάς Γεώργιος Μανουήλ Η ξανθιά χρησιμοποιεί το δικαίωμα της εναλλακτικής βοήθειας.

5. Από ποιο ζώο πήραν το όνομά τους οι Κανάριοι νήσοι; 5. Από ποιο ζώο πήραν το όνομά τους οι Κανάριοι νήσοι; Καναρίνι Κανγκουρό Άλογο Φώκια Η ξανθιά δίνει λάθος απάντηση και …. αποκλείεται !

Σίγουρα θα γελάσατε ή θα χαμογελάσατε! Και τώρα οι απαντήσεις! Σίγουρα θα γελάσατε ή θα χαμογελάσατε! Και τώρα οι απαντήσεις!

Ο 100ετής πόλεμος διάρκεσε 116 χρόνια (από το 1337 ως το 1453). Το "Panama Hut" είναι στον Ισημερινό. Η επέτειος της Οκτωβριανής Επανάστασης είναι στις 7 Νοεμβρίου. Το αληθινό όνομα του Γεωργίου IV ήταν Αλβέρτος, ο βασιλιάς άλλαξε τ’ όνομά του το 1936. Τα Κανάρια νησιά πήραν τ’ όνομά τους από τη φώκια, στα λατινικά Κανάρια νησιά σημαίνει: Νησιά της φώκιας.

Λοιπόν... ;    Μήπως ήσουνα ξανθιά σε κάποια προηγούμενη ζωή;    Η ξανθιά, τουλάχιστο, χρησιμοποίησε τα τζόκερ της !!!