Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Music: Nightengale Serenade
Advertisements

Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
«O αλυσοδεμένος ελέφαντας.» Του Χόρχε Μπουκάι.
Παραμονές των Χριστουγέννων, ενώ όλοι προετοιμαζόμασταν να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού, του σαρκωμένου Θεού της Αγάπης…
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Γιατί να μελετούμε Ιστορία;
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!
Αυτός : "θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Οι συγγραφείς της Π. Διαθήκης τι είδους άνθρωποι ήταν;
28/1/2012 Συνεντεύξεις για τις Επικοινωνίες σε Διάφορες Εποχές…
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΛΟΥΣΙΜΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΣεβΟμαστε τη διαφορετικΟτητα…
Εγκέφαλος Τι σημαίνει εγκεφαλικός; και τι ανεγκέφαλος;
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
ΜΑΘΗΜΑ 21 ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β’2.  Μκ2,1 Ύστερα από μερικές μέρες μπήκε πάλι ο Ιησούς στην Καπερναούμ και διαδόθηκε ότι βρίσκεται σε κάποιο σπίτι  2Αμέσως.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΦΙΛΊΑ Τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου ◦ Τα χαρακτηριστικά ενός καλού φίλου μπορεί να είναι χρήσιμα πάντα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που θα.
Το νόημα των Χριστουγέννων.
Ο Λόγος του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ 3.
BΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Βλάχου Ευγενία, Δάικου Νικολέτα, Ντινόπαπα Ειρήνη, Σιντορεάκ Αλεξάνδρα Γενικό Λύκειο Ν. Καλλικράτειας:
Μαθηματικά και τέχνη, μουσική και κλάσματα
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Πρώτη Έρευνα Τίτλος: Σχέση μεταξύ ανοίγματος χεριών και ύψους μαθητών
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Αγαπημένο μου παιδί....
Ενθαρρύνοντας την ανταπόκριση στη Βιβλική Αλήθεια
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Χρήστος Καραβάς Α1.
Κατερίνα και Μαριαλένα
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Δραστηριότητα: η ιστορία του αστεριού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΓΕΣΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΟΘΟΣ-ΒΟΥΤΕΡΑΚΟΣ Γ2
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Music: Nightengale Serenade
Οι 12 Προτροπές προς Έλληνα
Ποιος είναι ο τέλειος κριτής
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, στοχεύει στην αναβίωση των οικονομικών πόρων, την αποτροπή της εγκατάλειψης των χωριών, τη μη εξάντληση του φυσικού.
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, υλοποιεί το άνοιγμα της πανεπιστημιακής κοινότητος στους ανθρώπους της υπαίθρου και στην αγνή λαϊκή γνώση, με στόχο.
Φίλοι Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας ότι τους αγαπάμε. Μπορούμε να τους σφίξουμε το χέρι ή να μοιραστούμε ένα παιχνίδι μαζί τους. Έτσι,
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων συνεχίζει τις εξορμήσεις του στα χωριά και στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της Κρήτης, ύστερα από ένα καλοκαίρι.
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, στοχεύει στην αναβίωση των οικονομικών πόρων, την αποτροπή της εγκατάλειψης των χωριών, τη μη εξάντληση του φυσικού.
Ενημέρωση Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, προεκτείνει το έργο της πανεπιστημιακής κοινότητος στους ανθρώπους της υπαίθρου και στην αγνή λαϊκή γνώση, με στόχο.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο. Το Βασίλειο των Ζώων Η μουσική υπάρχει από τότε που υπάρχει και ο Άνθρωπος στον Κόσμο. αλλά τα Ζώα, τα Άτομα και τ’ Αστέρια δημιουργήθηκαν μαζί με τη μουσική. Karlheinz Stockhausen

Ο αληθινός Βασιλιάς των ζώων είναι ο Άνθρωπος επειδή η θηριωδία του ξεπερνάει αυτή όλων των άλλων ειδών. Leonardo Da Vinci

Για να φτειάξετε ένα δερμάτινο παλτό χρειάζονται 50 δέρματα ζώων Για να φτειάξετε ένα δερμάτινο παλτό χρειάζονται 50 δέρματα ζώων. . . . Όμως, ένα μόνο ζώο είναι απόλυτα ικανοποιημένο με την δική του γούνα.

Η αγάπη για όλες αυτές τις ζωντανές δημιουργίες είναι η πιο ευγενική αρετή του Ανθρώπου. Charles Darwin

Τα παιδιά και τα ζώα είναι αυτά που καταλαβαίνουν καλύτερα τη μουσική μου. . . Igor Strawinsky

Δεν γνώριζα ότι μπορούσε κανείς να αγαπήσει τόσο ένα ζώο, μέχρι που απέκτησα ένα.. Το πιο ωραίο από τα πράγματα που έμαθα είναι η άδολη και χωρίς όρους αγάπη τους..

Η Ευσπλαχνία, Έχει πάντοτε την ίδια βαρύτητα όταν δυσανασχετείτε για ένα Ζώο, είτε για έναν Άνθρωπο, είτε για ένα Δένδρο. Tolstoy.

Albert Schweitzer (Nobel Prize Winner 1952) Εάν η Ευσπλαχνία σας δεν συμπεριλαμβάνει όλες τις ζωντανές υπάρξεις, τότε θα σας είναι αδύνατον να ανακαλύψετε την εσωτερική σας γαλήνη. . . Albert Schweitzer (Nobel Prize Winner 1952)

Όσο δεν έχετε ακόμα αγαπήσει ένα Ζώο, ένα μέρος της ψυχής σας θα είναι σε ύπνωση, χωρίς λάμψη. . . Anatole France

Ο Άνθρωπος έχει μεταμορφώσει την Γη σε μια κόλαση για τα Ζώα. . . Arthur Schopenhauer

Όταν ένας Άνθρωπος σκοτώσει μία τίγρη μιλάμε για ένα κυνήγι Όταν ένας Άνθρωπος σκοτώσει μία τίγρη μιλάμε για ένα κυνήγι. . . Όταν μία τίγρη σκοτώσει έναν Άνθρωπο μιλάμε για αγριότητα. .

Υπάρχουν δύο πράγματα που μου κάνουν πάντα εντύπωση : Η εξυπνάδα των Ζώων και θηριωδία των Ανθρώπων. . Flora Tristan

Τα Ζώα είναι πολύ καλοί Φίλοι: Δεν κάνουν ερωτήσεις και δεν ασκούν κριτική !!! George Elliot

Από όλα τα Ζώα της Δημιουργίας, ο Άνθρωπος είναι το μόνο που πίνει χωρίς να είναι διψασμένος, που τρώει χωρίς να έχει πεινάσει, και που μιλάει χωρίς να έχει κάτι να πει !!! John Steinbeck

Ο Άνθρωπος, εύθραυστος εκ φύσεως, προικίσθηκε με δύο ιδιότητες που τον έκαναν πιο δυνατό από τα Ζώα: Τη Λογική και την Κοινωνικότητα. Lucio Anneo Séneca

Το σκέλος «Πολιτισμός» μιάς Χώρας μπορεί να κριθεί από τον τρόπο με τον οποίο αυτή η Χώρα συμπεριφέρεται στα Ζώα της. Mahatma Gandhi

Θάρθει η μέρα όπου όλοι οι Άνθρωποι, όπως εγώ, θα θεωρούν την δολοφονία ενός Ζώου με τον ίδιο τρόπο που θεωρούμε σήμερα την δολοφονία ενός Ανθρώπου. Leonardo da Vinci.

Είναι απίστευτο και αδιάντροπο που, ούτε εκείνοι που μας κατηχούν πολιτικά ούτε εκείνου που ηθικολογούν υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στην κακομεταχείριση προς τα Ζώα. Voltaire.

Δεν είναι ότι, όταν ο Άνθρωπος θα έχει την συμπάθεια όλων των άλλων ζωντανών υπάρξεων, ότι θα μπορεί να λέγεται και ευγενής. Bouddha.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ……. ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΜΕ !!!

Μερικές φορές με ρωτούν γιατί ξοδεύω τόσο χρόνο και χρήμα για να μιλάω με ευγένεια και καλοσύνη προς τα Ζώα, τη στιγμή που υπάρχει τόση βαρβαρότητα μεταξύ των ανθρώπων. Η απάντησή μου είναι: Για να ξεφύγουμε από τις ρίζες που έχουμε σφυρηλατηθεί !! George T. Angell 05/04/2017

Σας παρακαλώ. . Ευχαριστώ ! Μην ξεχάσετε να στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλους τους Φίλους και Συνεργάτες σας. (μετάφραση από τα Γαλλικά από τον Γιώργο Θ. Κάργα, Μάιος 2014) Ευχαριστώ !