Παρουσίαση Του Προγράμματος Call Accounting Ελ. Βενιζέλου 5 Καλλιθέα 17671 τηλ.: 92 10 000 fax: 9234825 URL:http://www.simplesoft.gr,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τεχνολογίες Internet Υπηρεσίες & Εφαρμογές Τμήμα 1I-ΙΝΠ01 – Web Design / Development Κωνσταντίνος Σαπουντζής.
Advertisements

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ DATA, ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ.
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
E-Phone. Microsoft Office Communicator και e-phone Επικοινωνία μέσω Video, ανταλλαγή δεδομένων και Instant Messaging μέσω Contact Management Διαχείριση.
Δίκτυα υπολογιστών.
Pocket.ERP The ultimate solution for the mobility user.
Υποδιευθυντής Πληροφορικής
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ (INPUT/OUTPUT)
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Δήμος Καλαμαριάς Γεωργιάδης Γεώργιος Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής
Iανουάριος 2007.
Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα, τηλ , H PLANETSIM είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
Παρουσίαση PocketBiz Field Service Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
Υποστήριξη του Υπολογιστή σας μ’ ένα “κλικ” !. H PROFITEL σε συνεργασία με την I.T.OpenSolutionS σχεδίασε και παρέχει στους συνδρομητές της, τη νέα πρωτοποριακή.
Galaxy είναι DO YOU SPEAK FUTURE ?  Η μεγαλύτερη επένδυση στην Πληροφορική  Τεχνολογία αιχμής  Συσσωρευμένη τεχνογνωσία  Μοναδική εμπειρία χρήσης.
Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Σ ΧΟΛΙΚΟ Δ ΙΚΤΥΟ Υλοποίηση του Π.Σ.Δ. Βασικές Υπηρεσίες Οικονομίδης Κωνσταντίνος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛIΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) Γκόγκου A. Μάρθα Msc Πληροφορικής.
Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)
Ισίδωρος Σιδερίδης Business Development Manager. 1η Φάση: Ειδήσεις & Portals Στόχος: Παρουσία 3η Φάση: Ψηφιακή Οικονομία Στόχος: Κέρδος 2η Φάση: Απλές.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ANTISPAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ.
E-Business Startup Ισίδωρος Σιδερίδης Systems Integration Division.
Παρουσίαση PocketBiz Restaurant Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ: ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κεφάλαιο 2: Οι μεταβολές ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνολογίας Εισηγήτρια: Αναστασία Κατρανίδου.
«ΣΥΖΕΥΞΙΣ».
© ENERANET IT SYSTEMS    Tel: Προστασία από κλοπή δεδομένων.
Microsoft Exchange Server Τι είναι ο Exchange Ο Exchange Server χρησιμοποιείται για την παροχή υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( service).
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου.
Εφαρμογή οnline υπηρεσιών πληροφόρησης στο Σύστημα Βιβλιοθηκών του ΑΠΘ Ξ. Αγορογιάννη, Ε. Κοσέογλου, Κ. Ξενίδου-Δέρβου 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Σύστημα Γραμματειακής Υποστήριξης Επιμέλεια: Παπαϊωάννου Βίκυ, ΠΕ19 1 ο Γυμνάσιο Πολυγύρου.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Τί είναι η σειρά προϊόντων Easy Line
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, αναμένεται να παρουσιάσουν ζήτηση μέχρι το 2020 Πηγή:
ΠOΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Σχετικά με την εταιρεία μας παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για την οργάνωση επιχειρήσεων, μοναδικές προτάσεις μάρκετινγκ με τα προνόμια που.
Το Εμπορική Διαχείριση αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εταιρίας μας στο χώρο της Εμπορολογιστικής Διαχείρισης Escape ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Παρουσίαση PocketBiz SmartPhone Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
«ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ - Παροχή Υποδομών υπηρεσίας Τηλεφωνίας και υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης/τηλεπαρουσίας» Βαγγέλης Θωμόπουλος Ομάδα ΣΥΖΕΥΞΙΣ.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
ΕΑΙΤΥ Πάτρα, Νοέμβριος 2007 Διαδικασίες Υποστήριξης Υποδομών ΤΠΕ Σχολείων και Χρηστών ΠΣΔ.
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ΠΜΣ Πληροφοριακά Συστήματα Πληροφοριακά Συστήματα για Μάρκετινγκ και Δημοσκοπήσεις Υπεύθυνος Καθηγητής: Α.Α. Οικονομίδης
Σχεδιασμός / κατασκευή / φιλοξενία ιστοσελίδων Σχεδιασμός / κατασκευή / φιλοξενία ιστοσελίδων Μηχανοργάνωση (μελέτη,
ΠΟΛΥΜΕΣΑ. Τι είναι Πολυμέσα; (Ι) Για έναν πωλητή υπολογιστών: Ένα PC με Sound Card, DVD-ROM drive, μεγάλη μνήμη, δυνατό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών.
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑ ΗΥ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.
Ο προσωπικός υπολογιστής εσωτερικά
Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ» Κτίζοντας το Ψηφιακό Αύριο ICT FORUM – 30 Οκτωβρίου 2007.
Καθ. Γκρίτζαλης Στέφανος Ειδικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης
ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SERVICES
1 Π. Μαυρογένης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: 1. Εξηγεί τι είναι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικού Πρακτορείου (Ο.Π.Σ.Τ.Π.) 2. Αναφέρει τις κυριότερες.
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Β’ Γυμναςιου ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
1 company profile |. Η CloudU, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών.
Κεφάλαιο 7 Διαδικτύωση-Internet
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΘΕΜΑ:TCP/IP basics
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Εφαρμογές Νέφους ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.
Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Ω Ν
Προσφορά προς τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου Πυργου
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παρουσίαση Του Προγράμματος Call Accounting Ελ. Βενιζέλου 5 Καλλιθέα τηλ.: fax: URL:

Το νέο PC-TEL αποτελεί την ολοκλήρωση της εμπειρίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία. Χωρίζεται σε δύο μέρη, απ’ τα οποία το συγκεκριμένο είναι ο server που συλλέγει τα CDRs

Το Σύστημα παραμέτρων, δίνει την δυνατότητα στον integrator, να ρυθμίσει το σύστημα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες. Οι παράμετροι επεκτείνονται στις χρεώσεις και στην ανταπόκριση του κάθε συστήματος

Στο σύστημα παραμέτρων, δίνεται η δυνατότητα στον administrator, να ρυθμίσει το σύστημα του ηλ. Ταχυδρομείου σύμφωνα με το υπάρχουν δίκτυο, έτσι ώστε, κάποιες εκτυπώσεις να αποστέλλονται αυτόματα σε όσους απ’ τους χρήστες έχουν ηλ. Δ/νση

Οι ενοποιημένες ζώνες κωδικών με κοινή χρέωση μπορούν να ενημερωθούν απ΄το χρήστη, δίνοντας ευελιξία στην υποστήριξη και την προσαρμογή του προϊόντος σε κάθε ανάγκη

Οποιαδήποτε τροποποίηση απ’ οποιοδήποτε πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, είναι πλήρως μετατρέψιμη απ΄το χρήστη μέσω του συστήματος συντήρησης χρεώσεων

Οι τροποποιήσεις επεκτείνονται και στις ζώνες χρεώσεων που καθορίζονται απ’ τον πάροχο, έτσι ώστε οποιαδήποτε μεταβολή να καλύπτεται απόλυτα.

Η δημιουργία του προφίλ του χρήστη, γίνεται χρησιμοποιώντας την παραπάνω μάσκα, έτσι ώστε ανάλογα με το ποιος είναι ο χρήστης του εσωτερικού ή του κωδικού να αντιμετωπίζεται ανάλογα

Σε μεγάλα τηλεφωνικά συστήματα, είναι δυνατή η χρήση authorization code πάνω σε εικονικό εσωτερικό. Αυτό προϋποθέτει τη δημιουργία και σύνδεση κωδικών με virtual extensions.

Με τις ανακατατάξεις και αναπροσαρμογές προς τα κάτω πάντα, που θα προκύψουν απ’ την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών θα χρειαστεί πολλές φορές η τροποποίηση των κλιμακίων εξωτερικού μιας και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Το νέο φίλτρο εκτύπωσης, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πάρει τα αποτελέσματα όπως ακριβώς τα επιθυμεί επιλέγοντας μέσα από μια σειρά παραμέτρων τις επιθυμητές τιμές,

Σε επίπεδο διοίκησης, η παραπάνω οθόνη δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης report, το οποίο ανάλογα με την επιλογή εμφανίζει το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Κάθε report που δημιουργείται απ΄το χρήστη, μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί fax & , αλλά μπορεί ακόμα να αποθηκευθεί στο δίσκο του συστήματος για χρήση στο μέλλον.

Η κατάσταση της κίνησης ενός εσωτερικού, ανάλογα με το φίλτρο που θέσαμε, περιλαμβάνει ακριβώς την ερώτηση που προκύπτει μετά τους περιορισμούς.

Η έκδοση αυτή του PC-TEL, μπορεί : 1.Να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο ή σύστημα Voice Over IP, τοπικά (V. Main) 2.Να εγκατασταθεί σε ενιαίο δίκτυο PBX, με κεντρική συλλογή των στοιχείων(V. Multi Site) 3.Να εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο, με ή χωρίς σύνδεση με το front office.(V. Zeus) 4.Να κοστολογήσει οποιοδήποτε IP σύστημα που παράγει IP log event, για έλεγχο του surf αλλά και του Pay per call Internet.(V. IP) 5.Να εγκατασταθεί και να δίνει billing σε εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με συστήματα public switch ή VOIP, σαν ολοκληρωμένη λύση billing, έκδοσης λογαριασμών, είσπραξης, κ.λ.π.

Multi site λύση Κεντρικοποιημένου call accounting

Multi site λύση Κεντρικοποιημένου σε μη ενιαίο τύπο PBX

Ο FTP site manager, όταν εγκατασταθεί στο δίκτυο, συλλέγει σύμφωνα με το προσχεδιασμένο σενάριο όλα τα στοιχεία απ’ τα περιφερειακά συστήματα, κεντρικοποιώντας την διαδικασία κοστολόγησης των κλήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενιαίας αρίθμησης και δικτύωσης των συστημάτων. FTP Connection monitor

Για κάθε επικοινωνία με τα remote sites, τηρείται αναλυτικό log file στο οποίο μπορεί ο χρήστης να δει τις χρονικές περιόδους της επικοινωνίας και φυσικά το status για κάθε μία αναλυτικά FTP Connection monitor

PC-TEL NET - Buffer (Buffer αποθήκευσης CDR σε μη ενιαίου τύπου δίκτυα PBX, με modem αυτόματης αποστολής στοιχείων με το γέμισμα του 80%) PC-TEL HOTEL (Ειδική έκδοση για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με ή χωρίς σύνδεση με το Front Desk).

Συνεργασία και αποδοχή με τα όλα τα τηλεφωνικά συστήματα

Η πορεία ανάπτυξης Call Accounting στην Ελληνική Αγορά

Επιχειρήσεις που εγκαθιστούν συστήματα καταγραφής κλήσεων

Εγκαταστάσεις ανά κατηγορία Επιχείρησης

Τι Αποτέλεσμα προσφέρουμε Βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τον τελικό χρήστη. Βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τον τελικό χρήστη. Βελτιστοποίηση του ελέγχου και πρόληψη ανεπιθύμητων προβλημάτων. Βελτιστοποίηση του ελέγχου και πρόληψη ανεπιθύμητων προβλημάτων. Δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών φορέων παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και ταυτόχρονη σύγκριση μεταξύ τους. Δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών φορέων παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και ταυτόχρονη σύγκριση μεταξύ τους. Άμεση πληροφόρηση και στις δυνατότητες του υφιστάμενου εξοπλισμού. Άμεση πληροφόρηση και στις δυνατότητες του υφιστάμενου εξοπλισμού.

Απαραίτητος Εξοπλισμός 1. Καλώδιο σύνδεσης με το τηλ. κέντρο (Υποχρεωτικό) Τύπος RS-232 σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του τηλ. κέντρου. 2. Ηλεκτρονικός υπολογιστής (Υποχρεωτικό) Επεξεργαστής PENTIUM 200 ή νεώτερος με: Επεξεργαστής PENTIUM 200 ή νεώτερος με: Σκληρό δίσκο ανάλογα με την ποσότητα των κλήσεων που θα τηρούνται Σκληρό δίσκο ανάλογα με την ποσότητα των κλήσεων που θα τηρούνται (προτείνεται 2GB και πάνω) (προτείνεται 2GB και πάνω) Μνήμη RAM 64MB Μνήμη RAM 64MB Windows '98, ΝΤ-4.0, ΜΕ, 2000 Windows '98, ΝΤ-4.0, ΜΕ, 2000 CD-ROM 24X και πάνω Κάρτα δικτύου Ethernet για σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. Κάρτα δικτύου Ethernet για σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. 3. Για τηλεσυντήρηση προτείνονται: (Προαιρετικό) Modem ταχύτητας 56Κ V90 Modem ταχύτητας 56Κ V90 PC-ANYWHERE Host, Version 8 ή νεώτερη PC-ANYWHERE Host, Version 8 ή νεώτερη