"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι."ιχθείςτόποι.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αγοραστικές Συνήθειες Θα σας διαβάσω τώρα μια σειρά από απόψεις που έχουν εκφραστεί για τις συνήθειες κατανάλωσης.
Advertisements

Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Ψαρεύοντας στις ελληνικές λίμνες
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ.
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
11. Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο
Περιβαλλοντική Ομάδα 2ου Γυμνασίου Καλύμνου
Χωρίς κόπους κανένας δεν μπορεί να ευτυχίσει
Ο Καψοκαλύβας (ξανά).
ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ
Εργασία στην Οικ.Οικ. με θέμα: ”Kαι κυνηγοί αλουμινίου”
Οι Εσκιμώοι Βασίλης Δεμίρης ΣΤ’1.
Σημαντική ειδοποίηση προς όλους τους εργαζόμενους!
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Φώκια Monachus Monachus
ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ Χρύσα..
ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
Τα εξωκλήσια.
6ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων Πρόγραμμα Π. Ε
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Και Αρχικό: Γεωργακή Ιφιγένεια – Τροποποίηση: Τσούτσουρας Σπύρος.
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για
επαγγέλματα που χάθηκαν
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΦΑΚΑ ΕΥΗ ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Λίμνες της Ελλάδος Κερκίνη, Βιστωνίδα και Βόλβη
Ζώα υπό εξαφάνιση Γιάννης και Λυδία.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ (1873 – 1934)
Η λαχαναγορά της γειτονιά μας. Σενάριο «Ο κ.Φώτης καλλιεργεί και πωλεί βιολογικά λαχανικά στη λαϊκή αγορά της περιοχής του. Ο κ.Αντρέας καλλιεργεί τα.
Γεια σας, είμαι ο Road Runner, το ταχύτερο πουλί στην έρημο. Με δημιούργησε ο Chuck Jones το 1948.Μπορεί να έχω παράξενη ομορφιά, αλλά γίνομαι αγαπητός.
(Παλιά εποχή της πέτρας)
Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ
Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο
Η εργασία μας θα σας προτείνει μετρά κατά της διογκωμένης πολυστερίνης(felizol) Η εργασία μας θα σας προτείνει μετρά κατά της διογκωμένης πολυστερίνης(felizol)
Επαγγέλματα που χάθηκαν
Εργασία στο Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό
Μία καταπληκτική είδηση Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που οργανώνουμε και δεν θα το μετανιώσετε. Η εκδρομή είναι στη μαγευτική Πάρο και τα έξοδα είναι.
Οι δεσμοί που ένωναν τους Έλληνες
Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου
Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!
Το Λαϊκό Λαχείο προσθέτει δεύτερο λήγοντα και διπλασιάζει τους κερδίζοντες λαχνούς και τους νικητές του ! 70% επιπλέον παίκτες του Λαϊκού απολαμβάνουν.
Ηλίας και Σταύρος Λαζάρου Εσκιμώοι.  Οι Εσκιμώοι είναι άνθρωποι χαμηλού ή μέσου αναστήματος, με ελαφρά κίτρινο δέρμα και χαρακτηριστικά σχιστά μάτια.
Άννα Φράνκ ΤΖΟΤΖΕΦΙΝ ΠΟΥΛ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΡΕΤ. Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο πολλοί άνθρωποι είχαν χάσει τις δουλειές και τις περιουσίες τους. Η Άννα Φρανκ ήταν.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Καλωσορίσαμε όλοι μας! Καλωσορίσαμε όλοι μας! Προτού στρωθούμε για τα καλά στη δουλειά......
Μελέτη Περίπτωσης 1 Παραπομπή από γονείς Παιδί 4,6 ετών
Διάλεξη 10η: Διανομή του Προϊόντος (Κανάλια Διανομής)
Ο άξονας και η περιστροφή της Γης – Ημέρα και Νύχτα
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ <<ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ>>
Ανταρκτική: Η παγωμένη ήπειρος
Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.
Βδομάδα 2_4/4/16 Στόχοι Revision.
Αν αφήνετε το νερό να τρέχει σαν να μην «τρέχει» τίποτα… σύντομα δεν θα τρέχει τίποτα!
ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
«Να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕΡΙΧΩΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ασφαλές Internet Ιοί Παραπληροφόρηση Ακατάλληλα Άχρηστα Ψαράδες
Μία ταινία του Αλέκου Σακελλάριου (1961)
ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΥ ΓΙΑΠΑΛΗ ΜΕΛΙΝΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΠΛΟΥ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 3 Η -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
Το διαδίκτυο έχει ρίζες παντού
Ο «γάρος»: Μία αρχαία νοστιμιά και η κέτσαπ των αρχαίων
Το Διαδίκτυο μπορεί να σώσει ζωές
Ψαρεύοντας στις ελληνικές λίμνες
Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο Ούρδας Ιωάννης 2013.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι."ιχθείςτόποι

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι."ιχθείς

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι." Ιχθυόσκαλα είναι ο τόπος που πουλάνε τα ψάρια. Είναι γύρω στα 20 γραφεία. Υπάρχουν ψάρια ντόπια που δουλεύουν τα καΐκια εδώ, και τα φέρνουν τα ψάρια εκεί πέρα. Υπάρχουν ψάρια ντόπια, εισαγωγής, ψάρια από τον Πειραιά, απ’την Καβάλα από παντού. Τα γραφεία εκεί πουλάν τα ψάρια και πηγαίνουμε εμείς οι ψαράδες από την λαϊκή και τα άλλα μαγαζά τα μικρά ψαράδικά για να αγοράσουν. Κι ύστερα γίνεται η διακίνηση. ντόπια ψάρια υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά, δηλαδή γαύροι σαρδέλα μπακαλούδια... Εκτός από ένα είδος όλα τα άλλα είναι ντόπια.γαύροι

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι." Ιχθυόσκαλα είναι ο τόπος που πουλάνε τα ψάρια. Είναι γύρω στα 20 γραφεία. Υπάρχουν ψάρια ντόπια που δουλεύουν τα καΐκια εδώ, και τα φέρνουν τα ψάρια εκεί πέρα. Υπάρχουν ψάρια ντόπια, εισαγωγής, ψάρια από τον Πειραιά, απ’την Καβάλα από παντού. Τα γραφεία εκεί πουλάν τα ψάρια και πηγαίνουμε εμείς οι ψαράδες από την λαϊκή και τα άλλα μαγαζά τα μικρά ψαράδικά για να αγοράσουν. Κι ύστερα γίνεται η διακίνηση. ντόπια ψάρια υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά, δηλαδή γαύροι σαρδέλα μπακαλούδια… Εκτός από ένα είδος όλα τα άλλα είναι ντόπια.σαρδέλα

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι." Ιχθυόσκαλα είναι ο τόπος που πουλάνε τα ψάρια. Είναι γύρω στα 20 γραφεία. Υπάρχουν ψάρια ντόπια που δουλεύουν τα καΐκια εδώ, και τα φέρνουν τα ψάρια εκεί πέρα. Υπάρχουν ψάρια ντόπια, εισαγωγής, ψάρια από τον Πειραιά, απ’την Καβάλα από παντού. Τα γραφεία εκεί πουλάν τα ψάρια και πηγαίνουμε εμείς οι ψαράδες από την λαϊκή και τα άλλα μαγαζά τα μικρά ψαράδικά για να αγοράσουν. Κι ύστερα γίνεται η διακίνηση. ντόπια ψάρια υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά, δηλαδή γαύροι σαρδέλα μπακαλούδια… Εκτός από ένα είδος όλα τα άλλα είναι ντόπια.μπακαλούδια

"...και περί τους ιχθείς πολλήν ποιούσι την διαφοράν αυτοί οι τόποι." Ιχθυόσκαλα είναι ο τόπος που πουλάνε τα ψάρια. Είναι γύρω στα 20 γραφεία. Υπάρχουν ψάρια ντόπια που δουλεύουν τα καΐκια εδώ, και τα φέρνουν τα ψάρια εκεί πέρα. Υπάρχουν ψάρια ντόπια, εισαγωγής, ψάρια από τον Πειραιά, απ’την Καβάλα από παντού. Τα γραφεία εκεί πουλάν τα ψάρια και πηγαίνουμε εμείς οι ψαράδες από την λαϊκή και τα άλλα μαγαζά τα μικρά ψαράδικά για να αγοράσουν. Κι ύστερα γίνεται η διακίνηση. ντόπια ψάρια υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά, δηλαδή γαύροι σαρδέλα μπακαλούδια… Εκτός από ένα είδος όλα τα άλλα είναι ντόπια.

ΞΕΛΕΠΙΑΖΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩΞΕΚΟΙΛΙΑΖΩ ΤΕΜΑΧΙΖΩ

ΞΕΛΕΠΙΑΖΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩΞΕΚΟΙΛΙΑΖΩ ΤΕΜΑΧΙΖΩ

ΞΕΛΕΠΙΑΖΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩΞΕΚΟΙΛΙΑΖΩ ΤΕΜΑΧΙΖΩ

ΞΕΛΕΠΙΑΖΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩΞΕΚΟΙΛΙΑΖΩ ΤΕΜΑΧΙΖΩ

ΞΕΛΕΠΙΑΖΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩΞΕΚΟΙΛΙΑΖΩ ΓΔΕΡΝΩ