ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κόστος.
Advertisements

Ελένη Μαρτσέλου Μαρία Κουρή Πάολα Αλυσανδράτου
ΠΡΟΪΟΝ IV Φαίδων Θεοφανίδης
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ Εξοικείωση με ένα wiki 1)H πλευρική μπάρα πλοήγησης (εδώ βρίσκεται αριστερά) «Τι περιέχει το wiki” 2) Και η γραμμή εντολών.
Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ) Καθηγητής : ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΤΟΥΣΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
BOYS + GIRLS …………………… …………………… …………………… ……………………
3.1.Οικονομικοί πόροι και οικονομία
ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Ανακύκλωση Νικόλας, Ζήνωνας, Αλέξης, Λίζα Ε’2.
Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη. Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο.
Ένα ζιζάνιο στη ζύμη Νικολάου Έλενα.
Μια γλυκιά σοκολατένια ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι.
ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Υλικά.
Meat Tips WP2 Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Διαδραστική εκπαιδευτική συνεδρία: Επιθεώρηση της διαδικασίας τεμαχισμού και συσκευασίας.
ΔΟΥΚΙΣΣΑ Μαρία Αγαθοκλέους.
Βιομηχανία Σοκολάτας.
Θεωρητικό υπόδειγμα για την μελέτη της οικονομικής δραστηριότητας (Κεφ
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟΙ.Ο Μαθητής να μπορεί 1.Να αναφέρει χώρες που παράγουν καφέ 2.Κατονομάζει διάφορα είδη καφέ,όπως προσφέρονται στη Κυπριακή αγορά 3.Κατονομάζει.
Καλημέρα στην ζωή με … υγιεινό πρόγευμα!
Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο.
Μέθοδοι συντήρησης 1.H κονσερβοποίηση 2.H αφυδάτωση (ξήρανση) 3.Tο κάπνισμα 4.Κατάψυξη (πάγωμα) 5.Θερμική επεξεργασία (πχ ζεμάτισμα, παστερίωση) 6.Αποστείρωση.
ﻙ Η αλήθεια για τη Σοκολάτα.
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ-1703
Ομάδες Τροφών Ελευθερία ΣΤ’1.
Είδη Σοκολάτας Τα είδη σοκολάτας από την Dream Team
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Όπως όλοι ξέρουμε, πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με την υγεία τους. Έχετε σκεφτεί τι φταίει γι' αυτό; Μερικές φορές δεν έχουμε καλή διάθεση.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ.
ION αμυγδάλου Από Αναστασία Κάτσιου Πειραματικό Γυμνάσιο Σπάρτης
Λογιστική παρακολούθηση και αποτίμηση αποθεμάτων
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – PROGECT B TEΤΡΑΜΗΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΙΑΝΑΚΗ Α1.
"Υγειηνή Διατροφή" Τα παιδιά χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού.
Π ΡΑΚΤΙΚΉ ΑΣΚΗΣΗ 2014 Ε ΡΓΑΣΤΉΡΙΟ Γ ΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ Μόσχου Ι. Δήμητρα, Βιοτεχνολογία Παπαδάκη Β. Ειρήνη, ΕΖΠΥ Σωτηρίου Χ. Μαρία, ΕΖΠΥ Επιβλέπων: Μασούρας.
Η Χημεια και η Τεχνολογια του Παγωτου
Υγιεινή διατροφή: Είμαστε ό,τι τρώμε. Μια εργασία των μαθητών της Β΄ τάξης.
1.Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών 2. Ξένων Γλωσσών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 3. Θετικών Επιστημών - Βιοεπιστημών – Πληροφορικής - Τεχνολογίας 4. Οικονομικών.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΕΡΓΙΑ Παράγραφος 4 η : ΑΝΕΡΓΙΑ Υπεύθυνοι Καθηγητές: Γαλανάκης Γιάννης & Μαλαγκονιάρη Μαρία, Οικονομολόγοι.
Ματθαίου Μαρία Μίμη Έλενα ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟΥ ΤΥΡΙΟΥ.
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1 ο. Ο όρος marketing είναι πολύ ευρύς και περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που γίνονται κατά τη διακίνηση των.
«Δραστηριότητες από τον κόσμο της φυσικής για το νηπιαγωγείο»
2ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΧΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ – Σ.ΤΕ.Γ. ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Εισηγητής: Δρ.
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΓΗΤΑΚΙ; Κουτσομήτρου Θεοδώρα 2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας 2014.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
Προέλευση και παραγωγή
ΤΜΗΜΑ Α3 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ‘’ΣΟΚΟΛΑΤΑ’’ ΣΧΟΛ
Μείγματα.
Αν δεν υπήρχε το Tουριστικό Marketing πως θα γνωρίζαμε για…
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Πληροφορική Β΄ Γυμνασιου Κεφάλαιο 3, 3.4
Θεωρία Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Chocowave ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑ Τμήμα:Β΄3 ομάδα:Α΄ 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής
Α Ο Δ Ε ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
ΣΤΑΔΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ Παραλαβή ελαιοκάρπου Τροφοδοσία –αποφύλλωση Πλύσιμο Σπάσιμο-άλεση Μάλαξη Διαχωρισμός ελαιολάδου από ελαιοζύμη Τελικός.
Πως το ζαχαροκάλαμο γίνεται ζάχαρη
Φάσεις ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Παραγωγός: Νίκος Φραντζέσκαρος
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!

ΑΚΟΛΟΥ ΘΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΣΡΟΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΚΡΟΕΣ Κεφάλαιο, Ενέργεια, Χρόνος ΑΚΟΛΟΥ ΘΕΙ Σοκολάτα Γάλακτος Άνθρωποι: Εργάτες, Χειριστές Μηχανών, Μηχανικοί,Ελεκτές Σοκολάτα με γεύσεις Υλικά: Κακάο,Γάλα, Ζάχαρη, Ξηροί Καρποί, Βούτυρο Σοκολάτα με ξηρούς καρπούς Εργαλεία: Αναμεικτήρες, Κονσές, Σωληνώσεις κ.α. Γκοφρέτες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΜΕ ΛΟΓΙΑ… (ΠΡΩΤΑ 7) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ… (ΠΡΩΤΑ 7) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΑΛΕΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ... (ΕΠΟΜΕΝΑ 7) ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΑ ΚΟΝΣΑΡΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΟΡΜΕΣ ΨΥΞΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΟΙ ΕΙΣΡΟΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΥΓΡΟΠΟΙHΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Β΄2: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Β΄2:

ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΤΕΛΟΣ