ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Advertisements

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΑΣ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Σχ. Έτοσ.
1 Πρόγραμμα «ΜΕΛΙΝΑ- Εκπαίδευση και Πολιτισμός»  Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σε θέματα αισθητικής αγωγής.  1995.
ΣΕΜΙΝΑΡΙ Α ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ποιοι είμαστε • To εργαστήριο in-design seminars λειτουργεί από το 2008 στο Χαλάνδρι, με κύριο στόχο την πρωτοτυπία στη σκέψη,
Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
Ακαδ. ‘Ετος Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Σ Χ Ε Δ Ι Α Σ Μ Ο Σ 9: Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ Σ.
Το Β3 παρουσιάζει Μουσική επένδυση για τις επόμενες 8 διαφάνειες: Η καντάδα της παραλίας, της Ελένης Καραΐνδρου από την ταινία Η τιμή της αγάπης.
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ « ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙΣ »
Η φωνή του εκπαιδευτικού
ΟΜΑΔΑ playmobile.
ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΤΗΛ: , , ΤΟΜ.: Ηλ. Διεύθ.:
Σχέδια μαθημάτων μουσικής
Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Νεοσύστατη Περιφερειακή Υπηρεσία,
«ΠΙΡΠΙΡΟΥΝΑ» Πειραματισμός για τη διδασκαλία της παραδοσιακής μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Δέσποινα Μπογδάνη – Σουγιούλ Ιούνιος 2002.
1.  Μεθοδολογία-Στόχοι-Ερωτήματα  Πειρατεία και οι τρόποι αντιμετώπισης  Πειρατεία στην Ελλάδα  Συνέπειες  Ερωτηματολόγια και σχολιασμοί  Βιβλιογραφία.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ομάδα Β΄ Βοζίκης Χρίστος Γαϊτάνας Παναγιώτης Γεωργοπούλου Βαρβάρα
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.:
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΗΒΩΝ
James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Εισαγωγικά Θέματα WWW Διαδικαστικά του μαθήματος 2007 – 2008.
Ομήρου Οδύσσεια Α΄ Γυμνασίου Εισαγωγή
Εντεχνο (συγχρονο) λαικο τραγουδι
Στατιστική Ι Παράδοση 9 Ο Δείκτης Συσχέτισης.
Σχέδιο μαθήματος “Γιάννη μου το μαντήλι σου» (Παραδοσιακό Ηπείρου) Τσερπέ Γεωργία Μαρία Δρ. ιστ. Μουσικολόγος Σχ. Σύμβουλος μουσικών ΠΕ16 Κεντρικής.
ΟΠΕΡΑ.  Η όπερα αποτελεί μουσικό θεατρικό είδος, είναι δηλαδή μουσική σύνθεση που περιλαμβάνει συγχρόνως και σκηνική δράση. Οι διάλογοι των ηθοποιών.
Ερμηνεία δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΧΟΙ
Ανδρουλάκη Μελιτίνη Γεωργούλια Μαριάννα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. 2012Π.Μ.Σ. - Τμήμα Θεάτρου - Α.Π.Θ.2 Η θεατρική παράσταση: ιστορία, θεωρία και πρακτική Λειτουργεί από.
 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  2011 – ο Γυμνάσιο Αθηνών  ΜΑΪΟΣ 2012  ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΚΟΥ.
Τα κύρια συστατικά του κινηματογράφου, ο οποίος αποτελεί ένα οπτικοακουστικό θέαμα, είναι: ο λόγος, η εικόνα, ο ήχος/μουσική. Αυτά τα συστατικά αλληλεπιδρούν.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT) ΘΕΜΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ (ΑΙΓΥΠΤΟΣ)
ΕΝΤΕΧΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Η ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ B2
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  Το θέατρο είναι ο κλάδος της τέχνης που αναφέρεται στην απόδοση ιστοριών μπροστά σε κοινό, με την χρήση κυρίως του λόγου, αλλά.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη Αντωνιάδου Άννα Κωτούλα Βασιλική.
Έντεχνο λαϊκό τραγούδι
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΚΟΥ
Οι Μουσικές Δραστηριότητες
Πληροφορίες για τμήματα με ιδιαιτερότητες α. Τμήμα Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας β. Οι ενδιαφερόμενοι για τα Τμήματα: ●Λογοθεραπείας ●Μουσικής.
ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ
«Η Τέχνη του Αρχαίου Θεάτρου μας ενώνει – Die Kunst des altgriechischen Theaters vereint uns» 2 ο Βραβείο Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning 2009 Ιωάννα Χαρδαλούπα.
Σεμινάριο με τη μορφή δειγματικής διδασκαλίας: '' Το μονοφωνικό τραγούδι στο σχολείο'' Για τους εκπ/κους μουσικής των νομών Έβρου και Ροδόπης στο Πρότυπο.
«Μες του κάστρου τη σιγή, ιστορία ν΄ακουστεί…» τάξη: Ε΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΤΡΑΓΟΎΔΙ Το ελληνικό δημοτικό τραγούδι ως λογοτεχνικό είδος αντλεί το υλικό του από την προφορική λογοτεχνική παράδοση, δηλαδή αυτήν που αναπτύσσεται.
Μουσική παράσταση μνήμης για τον αγώνα του Οκτώβρη του 1940 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 27 Οκτώβρη 2016 Υπεύθυνος εκπαιδευτικός : Γιαννούτσος Παναγιώτης Επιμέλεια.
Το Θέατρο της Επινόησης Devised Theatre Άννα Τσίχλη Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών -Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Σχολή Καλών Τεχνών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Ζάχος Δημήτριος, Ταφραλή Ελένη Ε΄ ΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 5: «Η εκκλησία του Χριστού μπαίνει στην ιστορία». Βασικό θέμα: «Η γενέθλια.
ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ – Θέατρο Αλίκη
Η τέχνη του δρόμου. Η τέχνη του δρόμου Τι ονομάζουμε τεχνη; Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
της ενότητας « Ταξιδεύω με πυξίδα το “Χρόνο” »
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
Δημιουργια ψηφιακου Video Στ΄ ταξη
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

ΤΗΝΤΗΝ

ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΓΕΜΤΟΥ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΗΣ ΚΟΚΚΑ ΤΗΣ

ΕρμηνεύουνΕρμηνεύουν η Φανή Γέμτου καικαι η Καλλίνα Τσα π ρούνη

Στο π ιάνο η Πό π η Μάλφα

ΤΕΧΝΕΣ :: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ερωτική διαδοχή με λόγο και μουσική 12/1/2009 9:45:16 πμ Εν αρχή ην ο λόγος... Οχι. Η μουσική. Η μουσική και ο λόγος. Αλλά στην ουσία, εν προκειμένω, εν αρχή ην ο έρωτας. Με αφετηρία τον έρωτα έχει στηθεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτική διαδοχή» που παρουσιάζεται στο Μουσικό Βαγόνι Οριάν Εξπρές στο «Τρένο στο Ρουφ». Τραγούδια από τον έντεχνο ελληνικό χώρο, τον χώρο της τζαζ, των μιούζικαλ συμπορεύονται με κείμενα της παγκόσμιας ποίησης και του θεάτρου, σε ένα πρόγραμμα με ένα πιάνο και δύο φωνές. Τρεις γυναίκες βιώνουν τα στάδια του έρωτα από την πρώτη σπίθα και την απόλυτη ταύτιση μέχρι τον ανείπωτο πόνο. Κι ύστερα πάλι απ την αρχή. Η μουσική αυτή «Ερωτική διαδοχή» φέρει τη σφραγίδα της Φανής Γέμπτου στη δραματουργική σύνθεση. Η ίδια (που τραγουδάει πολύ ωραία κι εκφραστικά, αποδίδοντας στη σωστή του «θερμοκρασία» το κάθε κομμάτι) μαζί με την Καλλίνα Τσαπρούνη επωμίζονται την ερμηνεία των τραγουδιών και των κειμένων, με τη συνοδεία της Πόπης Μάλφα στο πιάνο. Το πρόγραμμα είναι καλοστημένο, έχει ατμόσφαιρα και δομή. Δεν είναι τυχαίες οι επιλογές των τραγουδιών, «ατάκτως ερριμμένα», αλλά μέσα από ένα σκεπτικό. Χωρίζεται σε δύο μέρη, «έρωτας και αθωότητα» κι «έρωτας χωρίς αθωότητα», και σε υποενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα «Καίγομαι», «Ζελατίνα», «Πάτωμα», «Οι άντρες περνούν», «Fever», «Ι put a spell on you», «Μy heart belongs to daddy», «Σουραμπάγια Τζόνι», «Βang Βang», «Νe me quitte pas», αποσπάσματα από θεατρικά της Κέιν, του Ζαν Κοκτό αλλά και το «Γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ» (ανώνυμου ερωτική επιστολή που βρέθηκε στα σκουπίδια). Αντ. Καρ.

«Ερωτική διαδοχή» στο τρένο στο Ρουφ Ενα πιάνο. Δυο φωνές. Τρεις γυναίκες. «Ερωτική διαδοχή» είναι ο τίτλος της μουσικοθεατρικής παράστασης που παρουσιάζεται τα βράδια της Τετάρτης και της Πέμπτης στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express στο «Τρένο στο Ρουφ». Η παράσταση αποτελείται από τραγούδια από τον έντεχνο ελληνικό χώρο, τον χώρο της τζαζ, των μιούζικαλ αλλά και από κείμενα του διεθνούς θεάτρου και της ποίησης. Από τον «έρωτα και αθωότητα» στον «έρωτα χωρίς αθωότητα»... Τα δύο μέρη της παράστασης αφηγούνται μια ιστορία που ζωντανεύει μέσα από τους στίχους, τη μουσική ή τα κείμενα έργων του Μιχάλη Σουγιούλ, της Ελένης Καραΐνδρου, του Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και του C. Porter, του Μίμη Πλέσσα και των M. Legrand και N. Gimbel. Οι τρεις πρωταγωνίστριες βιώνουν τα στάδια του έρωτα: «από την πρώτη σπίθα και την απόλυτη ταύτιση, μέχρι τον ανείπωτο πόνο»... Ο λόγος για την Φανή Γέμτου, την Καλλίνα Τσαπρούνη και στο πιάνο, την Πόπη Μάλφα. Η δραματουργική σύνθεση είναι της Φανής Γέμτου, η σκηνοθεσία της Βιβής Κόκκα, ο φωτισμός της Εβίνας Βασιλακοπούλου. Info «Το Τρένο στο Ρουφ». Ωρα έναρξης, 9.30 μ. μ. Hμερομηνία : Copyright:

ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Τηλ.: