Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η τέχνη του δρόμου. Η τέχνη του δρόμου Τι ονομάζουμε τεχνη; Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η τέχνη του δρόμου. Η τέχνη του δρόμου Τι ονομάζουμε τεχνη; Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η τέχνη του δρόμου

3 Τι ονομάζουμε τεχνη; Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία και αισθητική αντίληψη. Η τέχνη είναι απόκτημα της ζωής του ανθρώπου μέσα από τις ανάγκες να αντιμετωπίσει καταστάσεις και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου

4 Υπάρχουν πολλά είδη τέχνης, με κύρια τα παρακάτω

5 Είναι η τέχνη και η επιστήμη του σχεδιασμού κτιρίων και κατασκευών.
Αρχιτεκτονική Είναι η τέχνη και η επιστήμη του σχεδιασμού κτιρίων και κατασκευών.

6 Γλυπτική Είναι η τεχνικής δημιουργίας- έκφρασης, που εκτελείται μέσω της δημιουργίας τρισδιάστατων μορφών σε οποιοδήποτε μέσο.

7 Λογοτεχνία Με τον όρο λογοτεχνία εννοούμε τα γραπτά και προφορικά προϊόντα του έντεχνου λόγου.

8 Μουσική Ως μουσική ορίζεται η τέχνη που βασίζεται στην οργάνωση ήχων με σκοπό τη σύνθεση, εκτέλεση και ακρόαση/λήψη ενός μουσικού έργου. Με τον όρο εννοείται επίσης και το σύνολο ήχων από το οποίο απαρτίζεται ένα μουσικό κομμάτι.

9 Θέατρο Το θέατρο είναι ο κλάδος της τέχνης που αναφέρεται στην απόδοση ιστοριών μπροστά σε κοινό, με τη χρήση κυρίως του λόγου, αλλά και της μουσικής και του χορού

10 Η τέχνη είναι ένας τρόπος έκφρασης απαραίτητος ανά τους αιώνες
Η τέχνη είναι ένας τρόπος έκφρασης απαραίτητος ανά τους αιώνες. Ήταν ένας τρόπος μόρφωσης όταν οι άνθρωποι ήταν αγράμματοι και είναι ένα είδος αγχολυτικού σήμερα, όταν οι άνθρωποι βρίσκονται στα όρια κρίσης. Όποιος και να είναι ο σκοπός της, είναι ικανή να προσφέρει χρώμα στην ασπρόμαυρη ζωή μας.

11 Η τέχνη του δρόμου Η τέχνη του δρόμου είναι το οποιοδήποτε είδος τέχνης που συναντιέται στο δρόμο.


Κατέβασμα ppt "Η τέχνη του δρόμου. Η τέχνη του δρόμου Τι ονομάζουμε τεχνη; Τέχνη είναι η ικανότητα του ανθρώπου να εκφράζεται χρησιμοποιώντας δεξιότητα, εμπειρία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google