Marketing ( newsletters)

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει εκατομμύρια υπολογιστές.,. Περισσότερες από 100 χώρες που συνδέονται με τις ανταλλαγές των δεδομένων, ειδήσεις και απόψεις..Σε.
Advertisements

A bit of Greece.
Antonopoulos.com.gr Google Adwords Campaign. Η μηχανή αναζήτησης Google είναι η No1 σε επισκέψεις ιστοσελίδα παγκοσμίως και το πλέον δημοφιλές εργαλείο.
Μέτρηση στο διαδίκτυο για μικρές επιχειρήσεις Μέτρηση στο διαδίκτυο για μικρές επιχειρήσεις Βελτιώστε το μάρκετίνγκ σας με πολύτιμες πληροφορίες σχετικά.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Αναζητήσεις στο διαδικτύο.
Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
…γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Eξειδικευμένες υπηρεσίες internet Κάντε κλικ για την συνέχεια της παρουσίασης.
Η πληροφορική στην προαγωγή της οδοντικής υγείας σε παιδιά
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) Γκόγκου A. Μάρθα Msc Πληροφορικής.
Ιστορία του Ιντερνετ.
Υπηρεσία Δανεισμού - Διαδανεισμού
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1 Sportsite WorldCup2006 •Το site έχει ως στόχο την ενημέρωση των φιλάθλων σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
WIND Plus – Υπηρεσίες νέας γενιάς Λουκάς Μουρμουρής Marketing Senior Manager, VAS 01/10/2008.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ:  Υπηρεσίες Κινητής Διακυβέρνησης  Αξιολόγηση Ποιότητας Υπηρεσιών μέσω Κινητών Συσκευών Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Εφαρμογές Πληροφορικής
Δημιουργία Λογαριασμού
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Διαδραστικές διεπαφές στα μνημεία της Ρόδου Δημήτρης Πλατής.
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Θέμα: Διοίκηση ανάπτυξης μη-κερδοσκοπικού ιστόπεδου (ιστόπεδου Δήμου Αγ.Παρασκευής)
Εισαγωγικά θέματα www Phishing Βλαχάκου Σταυρούλα ΜΠΣ Δυνητικές κοινότητες – Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
Υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και ερευνητών του χώρου της Υγείας και Βιοτεχνολογίας στο 6 ο και 7 ο ΠΠ Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ.
ΙοιΜΑΘΗΤΕΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κ. ΓΚΙΚΑ ΕΥΓ. ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΣ
1 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας "Διοίκηση & Οργάνωση.
Τι είναι το Made in Greece Ο Συνεργάτης σας στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Ίντερνετ Εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και των εξαγωγών Η μηχανή.
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και Μάρκετινγκ Όνομα : Χατζηπαυλίδης Ανέστης
Ερευνητική Εργασία Β Λυκείου
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
3-month Marketing Plan. Website Design More contemporary Create a CTA Download demo/ free trial Blog Why InsMan (tagline, we solve YOUR problems, compare.
Η αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Ρέα Βερβίτα Γενική Διευθύντρια Rent a Car.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ / ΦΕΒΡ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΟΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ? Πως χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο γενικά Η ιστορία του διαδικτύου Οι υπηρεσίες του Ασύρματα δίκτυα.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ « Εξέλιξη FarmManager για παροχή βοηθητικών υπηρεσιών (Android εφαρμογή) » Σέρρες 2016 ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.
Ευχρηστία και επιχειρηματικά οφέλη Δρ. Π. Ζαχαριάς.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
Διάλεξη 10η: Διανομή του Προϊόντος (Κανάλια Διανομής)
Δημιουργία Λογαριασμού
ΠΟΣΟΣΤΑ.
There is always a way… Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
Τσίτσκαρη Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ… Τσίτσκαρη Ε.
Γεωργοπούλου Ειρήνη Γκοσιμήδα Ευφροσύνη Κονιδάρη Αναστασία
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Μάνος Σατόπουλος Συντάκτης λευκωμάτων και λάτρης των τεχνών
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Τρόπος προσαρμογής του Microsoft SharePoint Τοποθεσία Web με σύνδεση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

E-Mail Marketing (email newsletters) Θωμάς Πούλιος

Γιατί e-mail; Το e-mail θεωρείται ως το πιο αποδοτικό μέσω προώθησης – (πιο αποτελεσματικό και από τις μηχανές αναζήτησης) Το δίκτυο είναι πλημμυρισμένο από e-mail newsletters – (μια αναζήτηση στο AltaVista για “e-mail newsletters” έδωσε 796.690 web σελίδες) Τα e-mail newsletters κοστίζουν περισσότερο από τις web σελίδες – ($40 για 1000 εμφανίσεις ενός banner σε μια web σελίδα, $60 σε ένα e-mail newsletters)

Περιεχόμενο του e-mail Ειδήσεις (π.χ. τελευταία χρηματιστηριακά νέα) Ανακοινώσεις (π.χ. έκτακτη συναυλία του Χ στο θέατρο…) Προσφορές (π.χ. αυτή την εβδομάδα έκπτωση 15% στο…) Αναλύσεις (π.χ. η πρόσφατη δήλωση του Χ σημαίνει…) Πληροφόρηση (π.χ. ανακαλύφθηκε νέος ιός Η/Υ ο οποίος…) Συμβουλές (σήμερα η οδός Κύπρου θα είναι κλειστή λόγω έργων. Γι’ αυτό προτιμήστε …) ….

Περιεχόμενο του e-mail Απαντήσεις (π.χ. ζητήσατε να μάθετε για το προϊόν …) Υπενθυμίσεις (π.χ. μην ξεχάσετε να βάλετε βενζίνη διότι αύριο αρχίζουν απεργία τα βυτιοφόρα) Ενημέρωση (π.χ. Δελτίο καιρού) Προειδοποιήσεις (π.χ. η τιμή της μετοχής Χ βρίσκεται σήμερα κάτω από Ψ δρχ. Σας υπενθυμίζουμε ότι ζητήσατε να αγοράσουμε 100 τεμάχια αμέσως μόλις συμβεί αυτό.) Διάφορα (π.χ. ωροσκόπιο)

Γιατί το e-mail είναι τόσο δημοφιλές: Είναι Personalized – Δημιουργείται σύμφωνα με τις ανάγκες μας και είναι προσαρμοσμένο σε αυτές. Είναι εύχρηστο – Έρχεται σε εμάς αντί να υποχρεωθούμε να το αναζητήσουμε μέσα στον ωκεανό άχρηστης (για εμάς) πληροφορίας που περιέχει στο Web. Είναι γρήγορο – «Σκανάροντας» το θέμα ή τις πρώτες γραμμές του μηνύματος μπορούμε αμέσως να εκτιμήσουμε αν αξίζει να το διαβάσουμε άμεσα, να το αφήσουμε αργότερα ή να το αγνοήσουμε.

E-mail στην Ελλάδα Είμαστε βιαστικοί – Τo email μας δίνει μόνο ότι χρειαζόμαστε τη στιγμή που το ζητήσαμε. Είμαστε απαιτητικοί – Χάρη στις εγγενείς δυνατότητες personalization που διαθέτει το email παρέχει ειδική μεταχείριση σε κάθε συνδρομητή του. Είμαστε κοινωνικοί – Θέλουμε πάντοτε να γνωρίζουμε τι γίνεται γύρω μας. Χάρη στο email μπορούμε να επιλέξουμε για ποιες πλευρές της ζωής γύρω μας θέλουμε να ενημερωνόμαστε τακτικά.

Λόγοι αύξησης της δημοτικότητας των email newsletters Το email αποτελεί τη μόνη επιτυχημένη εφαρμογή push technology. Τα email newsletters αυξάνουν τη δημοτικότητα ενός site. Οι χρήστες προτιμούν να λαμβάνουν την πληροφορία στο mailbox τους παρά να την αναζητούν στο δίκτυο. Τα online communities διέρχονται κρίση. Λύνεται το θέμα του εμπλουτισμού των web sites με νέο υλικό. …

Λόγοι αύξησης της δημοτικότητας των email newsletters Εξασφαλίζονται πιστοί αναγνώστες – επισκέπτες. Δημιουργείται νέος δωρεάν διαφημιστικός χώρος. Τα email newsletters έχουν πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής. Ένα email newsletter αποτελεί όχημα ποιοτικής και όχι ποσοτικής διαφήμισης. Η έκδοση των email newsletters επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών εταιρικών εικόνων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του πελάτη.