Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Advertisements

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΟΤΕP
Μια ιστορία για δύο βότσαλα με φόντο φωτογραφίες από την Κίνα!
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Γεωγραφία Ε΄ Δημοτικού
Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις ΠΡΟΣΟΧΗ !: Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές (Εργαλεία ->Μακροεντολή -> Ασφάλεια ->
Eρευνητική εργασία Β΄ Λυκείου Στατιστική μελέτη των μαθητών της Α΄και της Β΄Λυκείου σχετικά με τις εξωσχολικές ενασχολήσεις τους.
Ρομποτική και Εκπαίδευση: Μία εισαγωγή στα Lego MindStorms Nxt
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Η αλλαγή από παιδί σε έφηβη
Γνωριμία με το Scratch.
Γεωγραφία Ε΄ Δημοτικού Ελλάδα – Νησιωτικά συμπλέγματα
Μια ιστορία για δύο βότσαλα Πάνω σε φωτογραφίες της Κίνας!
Μελετώντας το πρώτο διάγραμμα όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι μέσα στην οικογένεια υπάρχει διάκριση σε όλους τους τομείς δήλωσαν περισσότεροι ότι.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 5 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Σέβομαι τη διαφορετικότητα
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Β’ ΜΕΡΟΣ: (Να γραφτούν στο τετράδιο)
Ecodriving-Οικολογικά αυτοκίνητα
Έχεις άγχος; Είναι φυσιολογικό. Λίγο άγχος είναι ωφέλιμο, γιατί βοηθάει το άτομο να συγκεντρωθεί πολύ καλά και να είναι σε εγρήγορση. Μια καλή αρχή είναι.
Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού.
1 Βέλτιστη δρομολόγηση (optimal routing) Αντιμετώπιση της δρομολόγησης σαν «συνολικό» πρόβλημα βελτιστoποίησης. Γιατί: Η αλλαγή της δρομολόγησης μιας συνόδου.
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Από την Παρασκευή Σιδερά
NOBEL ΦΥΣΙΚΗΣ NOBEL ΦΥΣΙΚΗΣ Νομπελίστας : Niels Bohr Υποψήφιος : J.J.Tomson.
Ψυχολογία των νέων 1)Η μετάβαση της παιδικής στην εφηβική ηλικία
Σχολικός Εκφοβισμός School Bullying.
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
Εγώ αποφασίζω…Ναι,αλλά πώς;
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Τα βουνά της Ελλάδας Κάνε κλικ επάνω στα καφέ τρίγωνα. Όταν βρεις ποια βουνά είναι κάνε κλικ στο κουμπί επόμενο για να μεταβείς στην επόμενη διαφάνεια.
1Διαδικασίες με παραμέτρους Άσκηση 1 Κάνε κλικ να δεις τη λύση.
Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ;
Α τάξη Καλφαγιάννειου Γυμνασίου Φίλιας Βιωματικές Δράσεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΣΠΥΡΕΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΜ : 1022.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Click to add Text Σπάνια ζώα Μαργιάννα,Ελεάννα. Λεοπάρδαλη Αμούρ Ρινόκερος της Σουμάτρα Γιγαντιαίο καλαμάρι Αγριόγατα Πρίστης ή «ξυλουργός καρχαρίας.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Click to add Text Φυσικά φαινόμενα Μαργιάννα Άννα ΣΤ’1.
Μέθοδος ΕLISA 7&v=RRbuz3VQ100 =lNxZxJtvB94 animation =lNxZxJtvB94.
Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια.
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Προβλήματα Ικανοποίησης Περιορισμών
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
Εξισώσεις στις οποίες ο άγνωστος είναι μειωτέος ή αφαιρετέος
Από την Παρασκευή Σιδερά
ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΟΝΙΟ ΜΟΥ
Στη βασιλεία του Θεού δε θα μπει,
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
Επιλέγοντας… Αν θέλουμε να γράψουμε έναν αλγόριθμο που να τον εκτελεί ένα μικρό παιδί, ώστε να διασχίσει με ασφάλεια το δρόμο, πρέπει να συμπεριλάβουμε.
Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής
Γεια! Καλώς ήρθες! Πώς σε λένε;
(Απαντήσεις σελ βιβλίου)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ
Δυσκολίες των Μαθηματικών
Το πρόβλημα του Βαρκάρη
Την Τετάρτη οι μαθητές της Ε΄τάξης του σχολείου μας ,κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη ,είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.
Διαδίκτυο Παναγιώτα Κίμωνος.
Τεστ γνώσεων σχετικά με [το θέμα σας]
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
ΟΝ/ΝΥΜΟ:ΤΣΑΚΜΑΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΜΗΜΑ:Α4 ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ:
Τα βουνά της Ελλάδας Κάνε κλικ επάνω στα καφέ τρίγωνα. Όταν βρεις ποια βουνά είναι κάνε κλικ στο κουμπί επόμενο για να μεταβείς στην επόμενη διαφάνεια.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής

Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς. •Οι συνθήκες είναι : •«Όλοι πρέπει να διασχίσουν τον ποταμό» •Πρέπει να μετακινήσεις όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού στην απέναντι. •Λανθασμένη ενέργεια επισημαίνεται με ήχο και με επίδειξη των συνεπειών της λανθασμένης ενέργειάς σου. Μπορείς να εγκαταλείψεις το γρίφο αλλά δε μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησες. Δηλαδή, πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να αποφύγεις τα λάθη σου.

Οι Όροι 1.Στη σχεδία χωρούν δύο άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγεις τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάνε «click» στον πάσσαλο στη όχθη του ποταμού. 8.Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο.

1.Στη σχεδία χωρούν δύο άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγεις τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάνε «click» στον πάσσαλος στη όχθη του ποταμού. 8.Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο. EXIT Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο