Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού στην απέναντι. Λανθασμένη ενέργεια επισημαίνεται με ήχο και με επίδειξη των συνεπειών της λανθασμένης ενέργειάς σας. Μπορείτε να εγκαταλείψετε το γρίφο, αλλά δεν μπορείτε να ξεκινήσετε από εκεί που σταματήσατε. Δηλαδή, πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να αποφύγετε τα λάθη σας.

2 Οι Όροι 1.Στη σχεδία χωρούν μόνο 2 άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη, χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο, χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (με το ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγετε τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάντε «click» στον πάσσαλο της απέναντι όχθη του ποταμού.

3 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Στη σχεδία χωρούν μόνο 2 άτομα. Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη, χωρίς την παρουσία της μητέρας Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο, χωρίς την παρουσία του πατέρα Ο κλέφτης δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία, δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. Με «click» πάνω τους επιλέγετε τα άτομα. Για να κινηθεί η σχεδία, κάντε «click» στον πάσσαλο της απέναντι όχθης του ποταμού. EXIT Κάντε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσετε τον γρίφο


Κατέβασμα ppt "Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google