Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.
Advertisements

Φ ωτοβολταϊκά : Η Στρατηγική για την Ελληνική αγορά Η τρέχουσα κατάσταση και προτάσεις βελτίωσης Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) Δρ.Σωτήρης Καπέλλος.
Ά Λυκείου ΘΕΜΑ: «Η Συμβολή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Εξέλιξη και Διάσωση του Πολιτισμού» Υπεύθυνος Καθηγητής: Χατζαρούλας Τιμόθεος.
Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ Ε Ν Σ Ω Μ Α Τ Ω Σ Η Σ Φ Ω Τ Ο Β Ο Λ Τ Α Ϊ Κ Ω Ν Σ Ε Κ Τ Ι Ρ Ι Α.
10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Στόχος της Κυβέρνησης και του ΥΠΑΝ είναι η ενίσχυση, με έργα και όχι με λόγια, της πράσινης οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στην κατεύθυνση αυτή.
Κεκλιμένες & Οριζόντιες Γεωτρήσεις
Όργανα- παραγωγή ρεύματος
3.0 ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3.2 ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Έργο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ» Αϊ-Στράτης ΤΕΥΧΟΣ Β΄ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 19ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Πικέρμι Τηλ ,
Φωτοβολταϊκά συστήματα Παραδείγματα εφαρμογών ενσωμάτωσης σε κτίρια
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΤΩΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ
Κυκλώματα ΙΙ Διαφορά δυναμικού.
Ήπιες Μορφές Ενέργειας ΙΙ
CRIMINAL MINDS. 4 Ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ PROJECT (α’ τετράμηνο) ΤΑΞΗ-ΤΜΗΜΑ: Α’3.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ειδικό Πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά σε Κτίρια Ν. 3734/2009 Άρθρο 27 Α παρ.8 Ψηφίσαμε ειδική.
ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΤΙΟ
ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ: ΟΔΕΥΣΗ ή ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΓΡΑΦΙΑ (PROFILING)
γ) Αναφέρει εφαρμογές των σύγχρονων κινητήρων.
Καδόγλου Ευτυχία Λάζαρη Ευγενία Παπαδημητρίου Κωνσταντίνα
Στόχος Ο μαθητής να μπορεί να αναφέρει το μέγεθος της τάσης που αναπτύσσεται σε ένα φωτοβολταϊκό στοιχείο πυριτίου αναφέρει παράγοντες από τους οποίους.
ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Αντιστάσεις παράλληλα
Φωτοβολταϊκό σύστημα Αποτελείται από ένα ή περισσότερα πάνελ φωτοβολταϊκών στοιχείων , μαζί με τις απαραίτητες συσκευές και διατάξεις για τη μετατροπή.
H Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα ευνοημένη χώρα μιας και τις περισσότερες μέρες του χρόνου έχει πολλές ώρες ηλιοφάνεια Τι γνωρίζετε για την ηλιακή ενέργεια;
ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
Αντιστάσεις σε σειρά Δύο ή περισσότερες αντιστάσεις, λέμε ότι είναι συνδεδεμένες σε σειρά όταν το άκρο της μίας αντίστασης συνδέεται με την αρχή της άλλης.
Σύνδεση αντιστατών σε σειρά
9. ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
Μελέτη της ευθύγραμμης ομαλής κίνησης
Γεωγραφικές Συντεταγμένες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Ροτόντα βρίσκεται βόρεια της οδού Εγνατία, στο ανατολικό τμήμα της παλιάς πόλης και σε μικρή απόσταση από την Κασσανδρεωτική πύλη της σημερινής.
Φωτοβολταϊκό στοιχείο
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Βαλαβάνης Σωκράτης Σούρλα Ματίνα Τριμελής Συμβουλευτική Επιτροπή : Μπούρης Δημήτριος.
ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Μέρος 2. Το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων  Το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι 10.
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Άσκηση 1 η Ένας κινητήρας συνεχούς ρεύματος έχει ονομαστική ισχύ, ρεύμα και τάση 30hp, 110 A και 240V αντίστοιχα. Η ονομαστική.
ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ … Αλεξίου Δημήτρης Αντωνόπουλος Σπύρος.
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Διαστάσεις Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Επ. Καθηγητής Μπότσαρης Παντελεήμων Lesson 3 1 Γραμμές διαστάσεων.
1 Κόστος Μεταφοράς §Ποιος είναι ο σκοπός της μεταφοράς; l Βασικά οικονομικά χαρακτηριστικά των λειτουργιών μεταφοράς §Τι είναι το κόστος μεταφοράς; §Ποιοι.
ΕΠΑΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΛΚΟΥΝΗ Ορισμός – έννοια Απαιτήσεις – περιορισμοί – κριτήρια ταξινόμησης Στοιχεία.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΤΑΣΗ ΕΞ’ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΣΤΑΤΗΣ Τάση εξ’ επαγωγής στα άκρα.
ΕΝΟΤΗΤΑ 6 Χρήση οργάνων μέτρησης Ηλεκτρολογικό Εργαστήριο και Αυτοματισμοί.
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να, Ορίζει και να υπολογίζει
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Ηλεκτρικές Μηχανές ΙΙ Ενότητα 9: Μέθοδοι Εκκίνησης Μονοφασικών Κινητήρων Ηρακλής.
δίνει το σχετικό τύπο που συνδέει τα πιο πάνω μεγέθη
γ) Αναφέρει εφαρμογές των σύγχρονων κινητήρων.
Διαδικασία σχεδίασης τομών
Επιμορφωτική Συνάντηση
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ 2016
ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ (MULTIMETERS)
Ανάλυση φωτοβολταϊκού συστήματος 10kW για οικιακή χρήση
Συνδεσμολογία R - L Σειράς
Οι γεωγραφικές συντεταγμένες της Γης
L C, παράλληλα Στόχος Ο μαθητής να μπορεί να
ΣΤΟΧΟΣ Ο μαθητής να μπορεί να,
Συνδεσμολογία R - C Σειράς
Σύνδεση Αντιστάσεων.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ
Βασίλης Α. 1Ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Τάξη Στ2 2016
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Ηλεκτροτεχνία Εργαστήριο Ι
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
2nd EcoMobility Conference 22 Ιανουαρίου 2019
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Πού επιτρέπεται η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος;

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα ΔΩΜΑ ΣΤΕΓΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Δώμα Τοποθετούνται 1,0 m εσωτερικά από το στηθαίο. Στέγη Εγκαθιστούνται εντός του όγκου της στέγης. Ακολουθούν την κλίση της στέγης. Απέχουν 0,5 m από το περίγραμμά της.

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Η χωροθέτηση των φωτοβολταϊκών πλαισίων αρχίζει πρώτα από τη νότια πλευρά της στέγης και εξελίσσεται προς τη βόρεια.

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Πώς υπολογίζουμε τη σκίαση μεταξύ των σειρών των φωτοβολταϊκών πλαισίων; Για τον Ελλαδικό χώρο, η απόσταση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις σειρές είναι 2,0m.

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Για τη χωροθέτηση σε στέγη, ακολουθούμε την κλίση της.

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα 298V < Inverter DC Input < 536V

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Σύνδεση φωτοβολταϊκών πλαισίων σε σειρά. Σταθερή τιμή ρεύματος Αύξηση τάσης Παράλληλη σύνδεση φωτοβολταϊκών πλαισίων. Αύξηση ρεύματος Σταθερή τιμή τάσης

Σχεδιασμός Φ/Β Εγκατάστασης στον Κτιριακό-Οικιακό Τομέα Συνδιασμένη σύνδεση φωτοβολταϊκών πλαισίων. φωτοβολταϊκά πλαίσια συνδεδεμένα σε σειρά ομάδες (strings) φωτοβολταϊκών πλαισίων συνδεδεμένα παράλληλα