Ο μ.αλεξανδροσ στον 21 αιωνα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Advertisements

Το ακριβό λουλούδι της ειλικρίνειας
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
POKEMON ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΝΑΣ.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Η αγαπημένη μου κοσμοθεωρία.
γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Δρόμος αρετής και δύναμης
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΧΑ ΜΑΘΗΜΑ 11 Ο. ♠ A96 ♥ A1083  AQ62 ♣ QJ Β Δ Α Ν Η Νότος με 17π. και ομαλή κατανομή ανοίγει 1ΧΑ Α Γ Ο Ρ Α B A N Δ 1XAΠ Α Γ Ο Ρ Α B A N.
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
ΣΗΜΕΡΑ, ακριβώς από αυτή την στιγμή Ωρα Ωρα 10:54:06 p.m.10:54:06 p.m. ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ Είναι μια απόφαση… Είναι η δική μου απόφαση….
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
Δυο δυο, στο θρανίο δυο δυο! Τα μικρόβια την τανάλια τη φοβούνται!
Μια ιστορία για δύο βότσαλα Πάνω σε φωτογραφίες της Κίνας!
27o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Πές μου λατρεία μου... Σε ακούω... Αγάπη μου...
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Ο Μικρός Ήρωας!!! Θεοτόκης Χαραλαμπίδης,
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Η αρνητική κριτική μας αναγκάζει να βελτιωνόμαστε! Όσοι διαφωνούν μόνο προβλήματα δημιουργούν…
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Περιβαλλοντική Ομάδα 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΦΟΣ
ΠΛΑΓΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Το ρομπότ πυροσβέστης !! Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Αντρέας Κουκκουλλής Χανιά 2013.
2ο Γυμνάσιο Αριδαίας Α’ Γυμνασίου
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Επίλυση Διαφορών Φοβάσαι τους ‘’Νταήδες’’, τους ‘’Μάγκες’’ και τους ‘’Δυνατούς’’; Σε χτυπούν, σε κοροϊδεύουν, σε εκβιάζουν; Πες ΌΧΙ! Είμαστε μαζί σου!
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ σε νέες περιπέτειες
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Επαλήθευση κάνω, όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι έκανα σωστά μια πράξη.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
Αγαπημένο μου παιδί....
Προετοιμασία της Βιβλικής
Γεια! Καλώς ήρθες! Πώς σε λένε;
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
Μάθημα 8ο Ζητήματα γραφής και επιμέλειας κειμένου-εργασίας
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ … ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ και το αλκοόλ
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Βολιβία Σούπερ αυτοκινητόδρομος.
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο μ.αλεξανδροσ στον 21 αιωνα Γ1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Πατέρα σήμερα καθώς έψαχνα στον Παντογνώστη Γκούγλειον να βρω από που μπορώ να παραγγείλω τροφή για τον Βουκεφάλα βρήκα μια ενδιαφέρουσα εικόνα!

Με έκπληξη είδα ότι η Περσική αυτοκρατορία είναι πολύ μεγαλύτερη από την Μακεδονία μας. Λέω να ξεκινήσω μια εκστρατεία για να καταλήξω σε έναν τέτοιο χάρτη τι λες; Ο Αντίγονος βρήκε ένα App που δείχνει πως μπορούμε να προσεγγίσουμε την κάθε πόλη και να μην είμαστε καθόλου ορατοί μέχρι την είσοδο μας στην κεντρική πύλη.

Είσαι ακόμη 16 χρονών έχεις χρόνια μπροστά σου για εκστρατείες Είσαι ακόμη 16 χρονών έχεις χρόνια μπροστά σου για εκστρατείες! Το ένστικτο πρέπει να σε καθοδηγεί και όχι τα Apps!! Aν και βέβαια με το σύστημα κρυφών καμερών που έβαλες κατάφερες μια χαρά να εξουδετερώσεις την εξέγερση των Μαίδων.

Πατέρα ξέρεις ότι μπορούμε να βάλουμε στους αγγελιοφόρους μας ένα τσιπάκι και να ξέρουμε την θέση τους ανά πάσα στιγμή; Πατέρα δεν έχεις δίκιο! Με τον προσομοιωτή μάχης μπορείς να προβλέψεις πιθανές κινήσεις του αντιπάλου και να κάνεις διάφορες στρατηγικές! Πατέρα πρέπει να δεις αυτό το website δείχνει την πρόβλεψη καιρού! Μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι καιρό θα κάνει την ώρα που θα αποφασίσουμε να χτυπήσουμε!

Δεν χρειάζομαι την έγκριση του πατέρα μου, θα μοιραστώ τις ιδέες μου στο Προσωπάπυρον με τους  Ασόκα, Ταμερλάνο, Σκιπίωνα Αφρικανό, Χαλίντ ιμπν Ουαλίντ και Αλεξάντερ Σουβόροφ, και θα συζητήσουμε για να καταστρώσουμε μια εκστρατεία αντάξια των προσδοκιών του πατέρα μου!

Θέλεις να κάνουμε μια ομαδική τηλεδιάσκεψη μέσω Ουρανοσυνδεσης; Ωραία μας τα γράφεις αλλά δεν θα πρέπει να μας τα εξηγήσεις κιόλας Αλέξανδρε; Θέλεις να κάνουμε μια ομαδική τηλεδιάσκεψη μέσω Ουρανοσυνδεσης; Έχεις τα ονοματα χρήσης των στρατηγών σωστα; Ενημέρωσε μας την ώρα για να βάλουμε και υπενθύμιση.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ξεκινάμε τις εκστρατείες μας και σε βάζω εσένα υπεύθυνο Σκιπίωνα να ανεβάζεις στο προφίλ στο Γαλάζιον Πουλάκιον φωτογραφία από κάθε πόλη που κυριεύουμε! Να νιώθουν περίηφανοι στην πατρίδα οι Μακεδόνες και να ξέρουν τι τους περιμένει όσοι αντιστέκονται!

Πριν ξεκινήσω την μεγάλη εκστρατεία θέλω να επισκεφτώ αυτοπροσώπος το μαντείο των Δελφών, στην τηλεγραμματεία βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα ραντεβού της Πυθείας θα πάρω το πρώτο διαθέσιμο!

Έλα πες μου τι πρέπει να ξέρω για την εκστρατεία! Το Αpp μου είναι ακόμη υπό κατασκευή σήμερα που ήρθες Αλέξανδρε δεν χρησμοδοτώ! Μα δεν γίνεται ιέρεια μου αυτό που λες έκανα τόσο δρόμο και άφησα και μήνυμα στον προσωπικό σου γραμματέα! Έλα πες μου τι πρέπει να ξέρω για την εκστρατεία!

«Παιδί μου, είσαι ακαταμάχητος !»