ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ Μ. Μ. Ε

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αναζήτηση πηγών σε βάσεις δεδομένων και ετοιμασία βιβλιογραφίας
Advertisements

ΚΠΕ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ- ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ Κοιτάζοντας «μέσα» στα σκουπίδια :
Μεταπτυχιακές σπουδές, Πρακτική Άσκηση & Εργασία στη Βρετανία TEI Λαμίας 29 Μαρτίου 2012.
Η Ατλαντική Highway (Atlantic Road, Atlanterhavsveien, στα νορβηγικά) είναι ένας θεαματικός τρόπος, ώστε από την ηπειρωτική ακτή, πηδώντας από νησί σε.
ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις
Τεχνολογικές Εξελίξεις & Προκλήσεις στον τομέα της Ασφάλειας
Ενότητα 31 Τα αίτια, η έκρηξη και τα μέτωπα του Α΄ Παγκόσμιου πολέμου
Είδη της Rock και Metal Μουσικής
L'Aquila. Η L'Aquila (Αετός) είναι μια πόλη στην κεντρική Ιταλία, 100χλ από την Ρώμη.
Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Περισσότερο από Επιχειρηματική Πρακτική.
Υπάρχει θέρμανση; Προβλέψεις του IPCC, τα GCM πρότυπα Δεδομένα και αξιοπιστία προτύπων Επιστημονικό.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ (CYBERBULLYING)
Στις 17 Ιανουαρίου 1991 πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αεροπορική επίθεση των συμμαχικών δυνάμεων εναντίον του Ιράκ με τη Βαγδάτη να βομβαρδίζεται ανελέητα.
Η συνεχής χρήση Συστήματος Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης (CGMS) με γνώση των τιμών σε Πραγματικό Χρόνο βελτιώνει, μόνη ή σε συνδυασμό με αντλία ινσουλίνης,
Βοηθώντας το μικρό μας πρωτάκι στο σπίτι.
Μια αδιάλειπτη απειλή για τον σύγχρονο κόσμο
ΓΚΡΑΦΙΤΙ:Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Συντήρηση Μεταλλικών Αντικειμένων
Ο ρόλος του Διαιτολόγου και η θέση της Διατροφής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας: προτεραιότητα ή πολυτέλεια; Αριστομένης Ι. Συγγελάκης Οδοντίατρος, Πολιτικός.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΚΚΕ «Στρατηγικές καταπολέμησης της αστεγίας και κοινωνικής στέγασης σε περιόδους ύφεσης» Αθήνα, «Το καθεστώς.
Πως παίζουν τα παιδιά?. Σωματικά χαρακτηριστικά των παιδιών προσχολικής ηλικίας  Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα κινητικά  Χρειάζονται συχνά περιόδους ξεκούρασης.
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ιστορια των ναρκωτικων Ειδη ναρκωτικων Ναρκωτικα και νεοι Νομικα πλαισια και επιπτωσεις Ανακεφαλαιωση και συνεπειες.
Chemtrails – Χημικοί Αεροψεκασμοί. Οι πιθανοί λόγοι των αεροψεκασμών: 1.Ενίσχυση των συστημάτων ραντάρ 2.Πειράματα με τον καιρό / βροχόπτωση 3.Γεωμηχανική.
Δράσεις ενίσχυσης της ψηφιακής εμπιστοσύνης στην εκπαίδευση ΑΡ. ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ – ΙΤΥΕ (
Το παιχνίδι στην εκπαιδευτική διαδικασία Ενότητα 3 Παιχνίδι και φύλο Καφένια Μπότσογλου Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα.
Οικονομική κρίση και Εξαρτήσεις Χ. Πουλόπουλος Αν/της Καθηγητής Δ.Π.Θ.
Αναζητώντας μία καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο μέλλον.
Ακαδημαϊκός τρόπος γραφής & λογοκλοπή Schools of Hospitality & Engineering Ευχαριστίες στη Δρ. Πηνελόπη Λουκά και στον κ. Δημήτρη Κόγκα Renata Tsaousi,Coordinator.
Public Relations Learn it- Live it- Love it!!!! Νικόλαος Γκόνης, MBA, CTP Εισηγητής στην Humanasset Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην Humanasset Εισηγητής.
Photo: The Guardian Α ΚΑΔΗΜIΑ Π ΛAΤΩΝΟΣ Ατλαντίδα.
Διασκευή - 2 ο μάθημα ΔΎΟ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΈΤΡΩΓΑΝ ΡΈΛΙΑ ΑΠΌ ΦΙΛΜ ΣΤΗΝ ΠΊΣΩ ΑΥΛΉ ΕΝΌΣ ΣΤΟΎΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΌΛΥΓΟΥΝΤ. ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΚΑΛΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ; ΡΩΤΆΕΙ ΤΟ ΈΝΑ.
Το διαδίκτυο και η χρήση του στην επικοινωνία
Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα (GM Foods)
ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ & βιβλιογραφικων αναφορων Σταματησ πουλακιδακοσ
Το Πρόβλημα του Περιοδεύοντος Πωλητή
8ο Διεπιστημονικό Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο του Ε.Μ.Π. και του ΜΕ.Κ.Δ.Ε.  «H Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών και των Γεωγραφικά Απομονωμένων Περιοχών»
Ψηφιακή παρενόχληση – αιτία ή αποτέλεσµα του ψηφιακού αναλφαβητισµού;
Παρουσίαση του όρου.
Τα χαρακτηριστικά της κοινωνίας της ενημέρωσης ΙΙ Η Θεματολογία
1ο Ε.ΠΑΛ. ΙΘΑΚΗΣ   Α’ Τάξη   Ερευνητική Εργασία Πρώτου Τετραμήνου  Graffiti ιστορία - θέματα - υλικά - τεχνικές.
Τεχνολογίες Αιχμής στον Τομέα της Ασφάλειας
Παραθέσεις και Παραπομπές
Παγκοσμιοποίηση μύθος ή πραγματικότητα
Τσιάμαλος Ηρακλής, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Καρδίτσας - Μαγνησίας
SALE Contact Details Project Coordinator FH JOANNEUM Graz/Austria Claudia Linditsch Επισκεφτείτε μας.
O 10oς άθλος του Ηρακλή «Τα βόδια του Γηρυόνη» Βαγγελιώ Ανδρουλάκη
Introduction to Unifrog:
Principal: Radewin Awada
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ 2012-2013 Μ. Μ. Ε ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΑΣ 2012-2013 Μ.Μ.Ε. ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΟΜΑΔΑ 2 NEWS_Storming!! ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΔΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΤΕΛΛΟΥ ΖΩΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΠΟΥΛΟΥΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: κ. ΚΑΡΑΒΟΥΣΙΑΝΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Σήμερα η πληροφόρηση, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία των ανθρώπων γίνεται όλο και πιο μαζική, καθώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - και ιδιαίτερα η τηλεόραση – έχουν εισχωρήσει δυναμικά σε κάθε σπίτι και ασκούν έντονη επιρροή και παρουσιάζουν διάφορα πρότυπα. Η τηλεόραση έχει τεράστια επικοινωνιακή δύναμη αφού βρίσκεται δίπλα στον πολίτη οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, ασκώντας άμεση ή έμμεση επιρροή στη διαμόρφωση των ιδεών και των απόψεών του πάνω σε κάθε ζήτημα και θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ: Δολοφόνος η ... τηλεόραση Ακόμη και δυο ώρες τηλεθέασης ημερησίως αυξάνουν τις πιθανότητες πρόωρου θανάτου. Η τηλεόραση... σκοτώνει και μάλιστα πρόωρα τους τηλεθεατές στο Λονδίνο . Η παρακολούθηση τηλεόρασης έχει συνδεθεί με διάφορες παθήσεις αλλά μέχρι σήμερα όλες οι σχετικές έρευνες αναφέρονταν σε πολύωρη παρακολούθηση. Μια νέα μελέτη προκαλεί ανησυχία αφού αναφέρει ότι ακόμη και η ολιγόωρη παρακολούθηση τηλεόρασης ημερησίως μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο. Συγκεκριμένα ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι ακόμη και δύο ώρες τηλεθέασης την ημέρα αυξάνουν κατά 13% τις πιθανότητες θανάτου πριν την ηλικία των 65 ετών.

Συμπερασμα: Η παρακολούθηση τηλεόρασης είναι η πλέον συχνή αυτοκαταστροφική συμπεριφορά στις δυτικές κοινωνίες. Το μήνυμα είναι απλό. Η δραστική μείωση της παρακολούθησης τηλεόρασης μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης διαφόρων παθήσεων που οδηγούν στον θάνατο. Πρέπει να προωθείται όχι μόνο η αύξηση της σωματικής άσκησης αλλά ταυτόχρονα και η μείωση των ωρών παρακολούθησης τηλεόρασης. ΠΗΓΗ: εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ (15/06/2011)

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Εθισμένοι από κούνια; Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που δημοσιεύεται στον «Guardian» της περασμένης Τετάρτης φέρνει στο φως της δημοσιότητας ανησυχητικά στοιχεία για την παιδική τηλεθέαση. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι στην Αυστραλία βρέφη τεσσάρων μηνών παρακολουθούν κατά μέσο όρο ημερησίως 44 λεπτά τηλεόραση, ενώ στις ΗΠΑ τα παιδιά κάτω των δύο ετών βλέπουν κατά μέσο όρο μία ως δύο ώρες ημερησίως τηλεόραση. Όσο μεγαλώνουν οι ηλικίες, αυξάνονται αναλόγως και οι ώρες τηλοψίας. Στη Βρετανία τα παιδιά βρίσκονται απέναντι από μια οθόνη τηλεοράσεως ή από ένα κομπιούτερ για περισσότερες από πέντε ώρες- λίγο λιγότερο από τους μικρούς αμερικανούς.

συμπερασμα: Μπορεί πλέον, επισημαίνεται στο ίδιο άρθρο, να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο τι τρώνε τα παιδιά μας, αλλά καλό θα ήταν να δούμε και με τι ταΐζουμε και το μυαλό τους. ΠΗΓΗ: εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ (18/10/2009).

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2 ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 3 ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ; ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ Ή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 4 ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

Γενικο συμπερασμα: Η γνώμη των τηλεθεατών για την τηλεόραση είναι αμφιλεγόμενη . Παρακολουθούν περισσότερο για να ικανοποιήσουν τις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές τους ανάγκες Παρολαυτά λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης και των άσχημων προτύπων που προβάλλει, η άποψή τους γι’ αυτή κυμαίνεται από ουδέτερη μέχρι και αρνητική.