ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Music: Nightengale Serenade
Advertisements

ΟΜΑΔΑ: ΚΡΙΝΟΣ ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ
«Πότε μπορώ να μιλάω στην τάξη»
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Η αγαπημένη μου κοσμοθεωρία.
Νερο και ποιηση 1)Θεόδωρος Τσούνης 2)Παναγιώτης Φιορέτος
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Ο Έρωτας στις Τέχνες Εργασία στα πλαίσια του μαθήματος Καβούνη Σωσσάνα
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
Ο λύκος που ήταν χορτοφάγος
Οι Πυξ Λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με γροθιές και κλωτσιές) ήταν ελληνικό έντεχνο / εναλλακτικό συγκρότημα, που.
Σοφές φράσεις του μικρού Βούδα για να ζεις πάντα καλά.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Ο βασιλιάς των βατράχων
Το σχολείο μου το 27’.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Αν μ’αγαπάς κι ειν’ όνειρο
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Τραγουδια απο την κατεχομενη γη μασ
Θρησκευτικά Γ΄ Γυμνασίου.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
Στην τάξη μου.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη,
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Η ΕΡΕΥΝΑ... … του πράσινου λαγού! WANTED DEAD!!!.
Μια κοπέλα ρωτάει τη μαμά της
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
Μάθημα ζωής από ένα παιδί.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ 102ου ΨΑΛΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΜΑΔΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΕΛΗ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΣΟΥΣΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ.
Αγαπημένο μου παιδί....
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Ένα γράμμα για την Ιωάννα Χατσίκου Ιωάννα
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
 Τα σκυλιά λένε πως είναι η καλύτερη φίλοι του ανθρώπου και ζουν πολλά χρόνια και υπάρχουν διάφορα σκυλιά όπως τα Δαλματίας.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940
Ένα Σύντομο Σεμινάριο Ανθρώπινων Σχέσεων
Αγαπημένο μου παιδί....
Η ημέρα που σε πήρα αγκαλιά <3 Σε ποιον πιστεύετε ότι αναφέρομαι;
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Απο τον ευθυ στον πλαγιο λογο
Θρησκευτικά: Κεφάλαιο 22 Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού
Θρησκευτικά-Κεφάλαιο 17: Ο Ιησούς υπερασπίστηκε και εξύψωσε τις γυναίκες και τα παιδιά στην καινούρια ανθρωπότητα Επιμέλεια: Μαρίνα Μίρκου Τμήμα: Β2.
Όνομα: ????????????????? Θέμα: Κυκλοφοριακή αγωγή
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕΡΙΧΩΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Θρησκευτικά Έτος: Τμήμα: Β’2 Μαρασλίδου Δανάη Μαρία
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 14 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Κ. Καπετανάκης
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
«Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»
Φίλοι Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας ότι τους αγαπάμε. Μπορούμε να τους σφίξουμε το χέρι ή να μοιραστούμε ένα παιχνίδι μαζί τους. Έτσι,
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Η Αγγελική Διπλός τόνος Αρβανιτάκη Μαρία. Παίζουμε σχολείο ; Εγώ θα είμαι ο δάσκαλός σου. Κι εγώ ο μαθητής σου. Εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί σας.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: κος ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Της γυναίκας η καρδιά - 1983 Σκυφτέ διαβάτη της βροχής και ταξιδιώτη της ζωής η προδοσία μιας γυναίκας σε βαραίνει. Μην πίνεις άλλο και μεθάς και τη ζωή σου μη χαλάς, είναι γραφτό ό,τι αρχίζει να πεθαίνει. Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος. Σκυφτέ διαβάτη της βροχής και ταξιδιώτη της ζωής με την αλήθεια δεν μπορείς ποτέ να παίξεις. Κι αν την αγάπησες πολύ σου δίνω μία συμβουλή: ποτέ γυναίκα στη ζωή να μην πιστέψεις.

Για τις γυναίκες ζούμε όλοι Λένε πως είναι οι γυναίκες πονηρές τον κάθε άντρα που τον θέλουν πάντα θύμα. Μα το `χω πει και θα το πω χίλιες φορές χωρίς γυναίκα στην ζωή δεν κάνω βήμα. Για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά γι’ αυτές δουλεύουμε γι’ αυτές ιδροκοπάμε κι αν είναι όλες, όπως λεν χωρίς καρδιά, εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε. Χωρίς γυναίκες βρε δεν κάνουμε στιγμή κι ας βγάζει μάτι το τρελό τους το γινάτι, αυτές γλυκαίνουν το πικρό μας το ψωμί και το φτωχόσπιτο μας φαίνεται παλάτι.

Μια γυναίκα μπορεί - 1985 Μη φοβάσαι και προχώρα είμαι εγώ στο πλάι σου, στη ζωή, στην ανηφόρα και στο προσκεφάλι σου Παίρνω πάνω μου τα βάρη που η ζωή σου φόρτωσε, γίνε πάλι παλληκάρι ξέχνα ποιος σε πρόδωσε Μια γυναίκα μπορεί τη ζωή σου να αλλάξει μπορεί Μια γυναίκα μπορεί να χαράξει καινούρια αρχή Άσε τον καημό να πίνει μόνος το ποτήρι του και μη ξανακάνεις φίλε πάλι το χατήρι του Μη φοβάσαι και προχώρα είμαι εγώ στο πλάι σου, στη ζωή στην ανηφόρα και στο προσκεφάλι σου

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ Γιαννιώτισσες, Σουλιώτισσες ξαφνιάσματα της φύσης εχθρέ γιατί δεν ρώτησες ποιον πας να κατακτήσεις; Γυναίκες απ' τα σύνορα κόρες, γριές, κυράδες φωτιά μες στους βοριάδες ] 2x εσείς θα είστε σίγουρα της Λευτεριάς μανάδες Γυναίκες ηπειρώτισσες μέσα στα χιόνια πάνε κι οβίδες κουβαλάνε   ] 2x Θεέ μου τι τις πότισες και δεν αγκομαχάνε  Γυναίκες ηπειρώτισσες ξαφνιάσματα της φύσης  εχθρέ γιατί δεν ρώτησες  ποιον πας να κατακτήσεις;