Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών
Advertisements

 Τρέχουσα Διαχείριση των επιπτώσεων της κρίσης.  Στρατηγικός σχεδιασμός για τον περιορισμό των συνεπειών της.  Αντιστροφή του κλίματος στο μέλλον.
 Διαδικτυακές υπηρεσίες που επιτρέπουν: 1. δημιουργία ενός δημόσιου ή ημι-δημόσιου προφίλ μέσα σε ένα οριοθετημένο σύστημα 2. δημοσιοποίηση ένας κατάλογου.
Τι είναι ο καρκίνος Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κύτταρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος. Προέλευση της.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ “Προετοιμάζοντας την Ευρώπη για Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα” ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ: Τα Εθνικά Γραφεία.
Ειρήνη Κορδερά Ψυχολόγος MSc Υγείας MSc Παιδιών και Εφήβων.
Υπηρεσίες Διαδικτύου Βαμβακάς Δημήτριος Καθηγητής Πληροφορικής ΓΕΛ Σάμου.
1 ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Πνευματικό Κέντρο 3 Μαρτίου 2008 “ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ” Άννα Καραμάνου τ. ευρωβουλευτής.
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
Τα Δικαιώματα των Παιδιών
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΜΑΘΗΤΕΣ : ΣΙΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ –ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ-BULLYING
Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
Προβλήματα των γυναικών στον σύγχρονο κόσμο
Διακρίσεις Δικαίου Έννομη τάξη= όλοι οι κανόνες δικαίου
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων
Οι κίνδυνοι, οι τρόποι προφύλαξης και γενικές πληροφορίες
ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - FDI Οδηγώντας τον Κόσμο στη Bέλτιστη Στοματική Υγεία Μια σύντομη παρουσίαση της FDI Από τον κ. Χασάπη Ευστράτιο FDI.
Μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κουίζ για τη διάκριση 1 στους 6 Ευρωπαίους έχει γίνει θύμα διακρίσεων τους τελευταίους 12 μήνες.*— Τι γνωρίζετε για.
ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.
Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών ΣΕΠ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Ερευνητική Εργασία (Project) Ά Τετραμήνου Εξάπλωση της Αγγλικής Γλώσσας.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ Η κοινωνία προσπαθεί να καλλιεργήσει τη φιλαναγνωσία παιδιών και ενηλίκων με διάφορους τρόπους.
U.N.I.C.E.F. Οι συμμαθητές.
Αγωγή Υγείας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας
ΜΑΡΤΙΟΣ. Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο.
Η εκπαίδευση και τα παιδιά του τρίτου κόσμου
Κάπνισμα & Εφηβεία Ομάδα Α’.
Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Βασικά στοιχεία για την αναπτυξιακή συνεργασία της ΕΕ Τα 28 κράτη μέλη και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν από κοινού την ευθύνη.
Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου Σπύρος Παπαλεξάτος Νικόλας Λαϊνιωτης Γεώργιος Αλεξόπουλος Θύμιος Δραγώτης Παναγιώτης Κοντοδήμος.
Ανάλυση Συστημάτων Μακροχρόνιας Φροντίδας (Θ)
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
….για πολλές ώρες…..
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η UNICEF συνηγορεί για ποιοτική βασική εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά - αγόρια και κορίτσια - με έμφαση στην ισότητα των φύλων και στην εξάλειψη.
Γεωργάκη Άννα-Μαρία Φίλιου Δήμητρα Χαλός Αλέξανδρος Χαντρόι Βησσαρίων.
3η εργασία: «ΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΥΦΑΝΤΡΑ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ «ΝΟΤΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ» ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Υπουργείο.
Η φωτεινή πλευρά του Διαδικτύου Γρηγόρης Δερεκενάρης.
“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού.
Ενοτητα 1. διεθνη επιχειρηματικη δραστηριοτητα
Παράγοντες που επηρεάζουν ένα σύστημα Υγείας
Πρωτοβάθμια περίθαλψη
Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Αμαλία Παπαγιαννοπούλου
Συμβουλιο Παιδειας, Νεολαιας, Πολιτισμου και Αθλητισμου
Μάθημα: Πολιτική Παιδεία
Συνέδριο για την Ισότητα
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ!!! Είναι δικαίωμά μου;
Αντιπροσώπευση γυναικών στον αθλητισμό
Βελτιώνοντας τα Παγκόσμια Προβλήματα
Κοινωνική Οργάνωση και Κοινωνική Μεταβολή
1η Δεκεμβρίου.
Γυμνάσιο Ν. Περάμου Διεύθυνση Δυτικής Αττικής Σχολικό έτος:
Γιατί κάθε παιδί πηγαίνει σχολείο;
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Η καθημερινή μέρα μιας γυναίκας και ενός άντρα
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ Α. Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών Β. Παγκόσμια  Ημέρα για τα ορφανά πολέμου Γ. Ημέρα  της Ερυθράς Χειρός.
Κωνσταντίνα Πάιους Ελευθερία Πετράκου Αναστασία Συνοδινού
21ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ 4Ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ΣΤ2-Ε1 Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων καθιερώθηκε.
Ενημέρωση Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, θα ολοκληρωθούν οι εθελοντικές δράσεις του Πανεπιστημίου των Ορέων για φέτος, με την επίσκεψη των ομάδων των Καθηγητών–ιατρών.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Το 66% των αναπτυσσομένων χωρών έχει πετύχει την ισότητα των φύλων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Photo: Aubrey Wade/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Το 2016 η χρήση του διαδικτύου από γυναίκες διεθνώς ήταν 12% χαμηλότερη από την χρήση από άνδρες. Photo: Mathieu-Etienne Gagnon Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Συνολικά, οι άνδρες αφιερώνουν μόνο το 8% του χρόνου τους σε εθελοντική οικιακή εργασία, συγκριτικά με 19% που ξοδεύεται από τις γυναίκες. Photo: Cineskrúpulos/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Οι γυναίκες αμείβονται 24% χαμηλότερα από τους άντρες παγκοσμίως. Photo: Allan Gichigi/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Η Winnie Byanyima είναι η επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού Οxfam. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μόνο 7 γυναίκες διευθύνοντες σύμβουλοι στις 100 κορυφαίες βρετανικές δημοσιές εταιρίες. Photo: Sam Tarling/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Το 2014 η ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών διασφαλιζόταν συνταγματικά σε 143 από τις 195 χώρες. Public domain: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:1-12_Political_Color_Map_World.png Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Η Hawanatu από τη Σιέρρα Λεόνε είναι μια από τις 62 εκατομμύρια έφηβες που δεν πάνε σχολείο. Photo: Aubrey Wade/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Σύμφωνα με τον 5ο Στόχο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑ), όλες οι γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων του οικογενειακού προγραμματισμού, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Photo: Aubrey Wade/Oxfam Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Photo: Allan Gichigi/Oxfam 18 από τις 195 χώρες έχουν γυναίκες ως αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων. Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα

Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο και υιοθετήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1975. Ωστόσο, η προέλευσή της μπορεί να χρονολογηθεί το 1917, στη Ρωσία. Photo: Mathieu-Etienne Gagnon Κουίζ του Συνεδρίου για την Ισότητα