Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» Φάνης Ρήγας, kariera.gr.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Advertisements

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
Θεοδωράκη Ελένη-Μαρία Μάθημα: Τεχνικές Επικοινωνίας.
Καλλιόπη Σωτηράκη Σύμβουλος Σπουδών & Σταδιοδρομίας Λαμία, 02/11/2011
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
Προσωπικές Πωλήσεις.
“Μένω Ελλάδα” τρόποι και μυστικά στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα Παπαχατζής Κωνσταντίνος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Αναστάσιος Κούτλας Πέμπτη 1/11/2012
Τμημα αγγλικησ γλωσσασ και φιλολογιασ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 7/12/2011 Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Γραφείο Διασύνδεσης Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Μονογραφίες Επαγγελμάτων
Γραφείο Διασύνδεσης Καλό ακούγεται, αλλά…… Τι είναι?????
«Πως Επιλέγω το Μεταπτυχιακό που μου ταιριάζει: Κριτήρια & Μηχανισμοί» «Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Λένα Κυριάκου Εργασιακή.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βίκυ Μυρώνη Δρ. Τμ
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Staff Appraisal/Αξιολόγηση Προσωπικού
Secretarial Duties I.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσιτηλ.: τηλ.: ΧΟΡΗΓΟΣ: Μέλος του δικτύου :
Υπό της σπουδάστριας: ΑΜΠΡΑΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (COVER LETTER)
CCNA3: Switching Basics and Intermediate Routing v3.0 Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα-Ακαδημία CISCO.
1ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΕΠ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Διακρίσεις της Επικοινωνίας Γραπτή Επικοινωνία
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΤΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ «ΑΧΡΗΣΤΗ» Β’ ομάδα:Λιόλιου Αρετή, Ματσούκα Αντωνία,
AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I.  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Γίνε δραστήριος φοιτητής! Απόκτησε εμπειρίες- δεξιότητες! Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα! Τρίτη 17/3/2015, ΚΕ.Δ.Ε.Α. Κική Ματσούκα Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων Ενότητα 6&7: Επιλογή Εργαζομένων Αθανάσιος Κουστέλιος Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
Διδακτική Πληροφορικής Ενότητα 11: Διδακτική των Τεχνικών Μαθημάτων. Η Πληροφορική στην Τεχνική Εκπαίδευση. Διδάσκων: Γεώργιος Σούλτης, Επίκουρος Καθηγητής.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Δημιουργία βιογραφικού - CV
ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΧΡΗΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜ
ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Οικονομικός Διευθυντής
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πληροφορικής: Ώρα Κώδικα Οκτωβρίου
Λιμναίου Ναυσικά Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης O ρόλος του γραφείου διασύνδεσης : Πώς μπορεί να με βοηθήσει ;
Προσωπικές Πωλήσεις. Προσωπικές πωλήσεις είναι η προβολή των αγαθών και των υπηρεσιών μέσω των πωλητών. Είναι η προσωπική προσπάθεια να παρακινήσει κάποιον.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ Γ. Π. Α Μια χαρτογράφηση των ιδιωτικών επιχειρήσεων που απασχολούν Γεωπόνους.
Ερευνητική Εργασία Α΄τετραμήνου. Οικονομική κρίση και παράγοντες που επηρεάζουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Τάσεις στην αγορά εργασίας Σταύρος Κατσούρας, σύμβουλος Απασχόλησης στο ΚΕΣΥΠ Βόλου Στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius Regio EDUCATION AND THE LABOUR.
Παρουσίαση άρθρου των Ε. Ρέππα & Τα. Φωτιάδου-Ζαχαρίου:
Συναδάκης Άγγελος Χρήση Internet και Social Media στην αναζήτηση εργασίας.
Σιάνου Χατζηκαμάρη Παναγιώτα Τσιόνκη Μαγδαληνή 2017
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΗΜΗ
Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
WEBINAR ALLILONNET δρ. Δημhτρης Κουζeλης Χαγη, Οκτωβριος '16
10 tip του σωστού βιογραφικού
ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ως οπλο επικοινωνιας
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οικονομία και Ενέργεια - το ρεύμα της εποχής
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Η διαδικασια προσληψησ απο την οπτικη του εργοδοτη
Υποβολη αιτησης για εργασια και συνεντευξη - Εισαγωγη στην ενοτητα 7 του migreat The “MiGreat Project”- n IT01- KA has been funded with.
Ψηφιακή ευκαιρία: μια μεγάλη ευκαιρία! Πως να την διεκδικήσετε;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» Φάνης Ρήγας, kariera.gr

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα

Σκεφθείτε σαν εργοδότης Πηγή Recruitment Confidence Index

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Σκεφθείτε σαν εργοδότης Website όπως το kariera.gr αλλά και… Πάνω από το 50% των θέσεων εργασίας δεν δημοσιεύονται ποτέ. Οι εργοδότες ακούνε τους υπαλλήλους τους, τους γνωστούς-φίλους τους, τους προμηθευτές τους, τους πελάτες τους. Χρησιμοποιήστε Facebook-LinkedIn και sites εταιριών για πληροφόρηση και συστάσεις

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Γενικές συμβουλές Λίγες ποιοτικές επαφές Απαντάω γρήγορα Μαθαίνω τα πάντα για κάθε εταιρία

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Συνοδευτική επιστολή 1 η παράγραφος: Βασικά προσόντα (εκπαίδευση ή/και προϋπηρεσία) 2 η παράγραφος: «Earn the right» ή γιατί ταιριάζετε με τη θέση 3 η παράγραφος (γραμμή): Ζητήστε τη συνέντευξη

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Βιογραφικό σημείωμα Το προσαρμόζω ανάλογα με τον εργοδότη Περιγράφω την προϋπηρεσία και τις γνώσεις- ικανότητες μου αναλυτικά (γλώσσες-τεχνικές γνώσεις-ικανότητες-επιτεύγματα) Ζητάω πάντα μια δεύτερη γνώμη Απλές και όμορφες γραμματοσειρές Έως 2 σελίδες max.

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Συνέντευξη πρόσληψης Προετοιμαστείτε μαθαίνοντας για την εταιρία, τη θέση και τη διαδικασία Απαντάτε με ενέργεια και κατόπιν σκέψης Μιμηθείτε το στυλ του συνεντευκτή στην ομιλία και τη γλώσσα σώματος Κάντε ερωτήσεις Αφήστε τα του μισθού για τη 2 η συνάντηση εκτός αν σας ρωτήσουν

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Τελικό συμπέρασμα Ενεργοποιήστε όποιον ξέρετε Δημιουργήστε επαφές με ενδεχόμενους εργοδότες Αφιερώστε χρόνο για να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική σας επιστολή ανά περίπτωση Προετοιμαστείτε πριν τη συνέντευξη και να είστε ο «ζωντανός» εαυτός σας

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Επιπλέον πληροφορίες

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Το νο1 λάθος στην αναζήτηση επαγγέλματος-σπουδών Ποιο είναι το επάγγελμα ή ο κλάδος που έχει ζήτηση σήμερα; –Αυτός στον οποίο θα κατευθυνθούν οι περισσότεροι –Όπου θα υπάρξει υπερ-προσφορά και οι μισθοί θα πέσουν –Ο νο1 υποψήφιος κλάδος για ολοκλήρωση του οικονομικού του κύκλου

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Οι απόλυτες συμβουλές για την επιλογή σπουδών-επαγγέλματος Κάντε δική σας επιχείρηση Κάντε αυτό που αγαπάτε –Σε περίπτωση κρίσης θα ξεχωρίσετε & θα δουλέψετε όσο χρειαστεί για να επιβιώσετε –Σε περίοδο ανάπτυξης θα είστε πανευτυχείς & θα δουλεύετε λιγότερο και με καλύτερες αμοιβές.

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Μια πιο πρακτική προσέγγιση της επιλογής σπουδών-επαγγέλματος Σκεφθείτε μακροχρόνια –Πράσινη ενέργεια και περιβάλλον –Υψηλή τεχνολογία & πληροφορική –Τομέας υγείας, περίθαλψης, γενετική –Ελλάδα: Τουρισμός, Ναυτιλία, Υγεία, Παιδεία –Σε τομείς που συναντώνται οι επιστήμες (πχ. Πληροφορική και γενετική ή γεωγραφία κλπ)

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Συμβουλές σε καιρό «πολέμου» Ξεκινήστε να δουλεύετε έστω και προσωρινά Βρείτε δουλειά με προοπτικές, οι αμοιβές θα έρθουν στο μέλλον Αντιμετωπίστε την αναζήτηση εργασίας σαν μια εργασία Networking, Networking, Networking

Το νο1 site για την εργασία στην Ελλάδα Τελικό συμπέρασμα Η κρίση αφορά όσους βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας σήμερα ή κινδυνεύουν να βρεθούν Αν είσαι ικανός και αγαπάς αυτό που κάνεις στην κρίση επιβιώνεις πιο εύκολα Σπουδές και επιλογή επαγγέλματος ανάλογα με αυτό που μας αρέσει Η αναζήτηση εργασίας πρέπει να αντιμετωπίζεται όχι απλά σαν εργασία αλλά σαν διπλωματική.