Φαίδρα Μάστορα Β’3 Εργασία στην Γεωγραφία Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων Σχολικό έτος

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ω -Automaten Swen Jacobs Seminar: Logische Aspekte von XML (SS 2003) Betreuer: Tim Priesnitz Universität des Saarlandes - Programming Systems Lab - Gert.
Advertisements

Ω -Automaten Swen Jacobs Seminar: Logische Aspekte von XML (SS 2003) Betreuer: Tim Priesnitz Universität des Saarlandes - Programming Systems Lab - Gert.
COMENIUS!!!!. Wo lebst du?-Απο ποιά χώρα είσαι Wo lebst du?-Απο ποιά χώρα είσαι?
Κύριοι αντίπαλοι Η.Π.Α Βόρειοι Η.Π.Α Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής Νότιοι Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής Διοικητές ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛ.
Κληροδότημα για τα Πανεπιστήμια «Pancretan Endowment Fund for the Universities of Crete» (PEF) Η διαχρονική Συνεργασία Της Παγκρητικής Αμερικής με τα ΑΕΙ.
Ammerland Klinik Westerstede
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΛΟΓΙΑ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Νόμος 2939/ ΦΕΚ 179 Α / “Συσκευασίες και Εναλλακτική Διαχείριση Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων” ΠΔ 82 ΦΕΚ 64 Α / “Μέτρα, όροι.
PIAGET AND Kohlberg ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Gotthold Ephraim Lessing Παραδεισοπούλου Βερονίκη Χανοπούλου Μαργαρίτα Τζήμου Βάσω Σαββίδου Φωτεινή Παπαδοπούλου Αντωνία.
Mein Haus Im Erdgeschoss kommt man zuerst in die Diele. Gleich vorne ist das Arbeitszimmer. Rechts sind das Esszimmer und die Küche. Hinten rechts ist.
Page 1 2 ο Γυμνάσιο Χανίων Πολιτιστικό Πρόγραμμα: «Μαθαίνουμε Ιστορία και Τεχνολογία μέσω του στατικού μοντελισμού»
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
„Austausch von tradionellen Bräuchen, Liedern, Tänzen und Spielen” zwischen der Volksschule Straß und der Schule ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Die Berliner Mauer Urban Grčar, 4.e. Πότε ? Την δεκαετία του 60.
Η ηθική του νόμου σε περιόδους οικονομικής προσαρμογής Γ. Σμπώκος, Δ.Ν.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!
ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.
1.Nein, ich habe keine Lust. 2.Findest du Deutsch nicht gut? 3.In den anderen Fächern bin ich nicht so gut. 4.Nicht weit von hier. 5.Morgen ist kein Unterricht.
VERKEHRSZEICHEN VERKEHRSREGELN UND MODALVERBEN. WAS MUSS MAN HIER MACHEN?
Christmas. Χριστούγεννα Weihnachten Natale Kal ė dos.
Empirische Sprachforschung Komposition und Derivation Dr. Christina Alexandris Nationale Universität Athen Deutsche Sprache und Literatur.
Morphologie Lehreinheit 1: Γενική Εισαγωγή, Μόρφημα, Είδη Μορφημάτων Dr. Christina Alexandris Nationale Universität Athen Deutsche Sprache und Literatur.
Ψηφιακά Μαθησιακά Αντικείμενα Γερμανικής: Επιμορφωτικό Εργαστήριο ΙΤΥΕ, Αθήνα, Εισηγητής: Γ. Περπερίδης, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, Τμήμα.
Ιστορία 1945: Τέλος Β’ Παγκοσμίου πολέμου Νικητές: ΗΠΑ Μεγάλη Βρετανία Γαλλία Σοβιετική Ένωση Ηττημένοι: Γερμανία Ιταλία Ιαπωνία Οι νικητές χωρίζουν τη.
Ιστορία της Μουσικής Ενότητα 3: Η Κλασική Περίοδος Νικόλαος Μαλιάρας Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Μουσικών Σπουδών.
Δρ. Ευριπίδου Πολύκαρπος Παθολόγος-Διαβητολόγος C.D.A. College Limassol 2015/2016.
Olaf Immanuel Seel ΤΞΓΜΔ, Ιόνιο Πανεπιστήμιο 5 η Συνάντηση Ελληνόφωνων Μεταφρασεολόγων, 21-23/5 2015, ΑΠΘ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
Τέλος 2 ου παγκοσμίου πολέμου Η διακυβέρνηση του κράτους παραδώθηκε στις 4 μεγάλες δυνάμεις Η Γερμανία χωρίστηκε σε ζώνες κατοχής Η Γερμανία χωρίστηκε.
Το Γερμανικό Επιμελητηριακό Σύστημα Claus Munkwitz Γενικός Διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Περιοχής Στουτγκάρδης 1.
Ενότητα 1: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ A' Εισαγωγή στο αρχαίο τραγικό θέατρο Γνωριμία με τον Αισχύλο (68Θ200) Αικατερίνη (Καίτη) Διαμαντάκου Φιλοσοφική.
Εισαγωγή στη Βυζαντινή Λογοτεχνία Επιλογή Βιβλιογραφίας Μαρίνα Λουκάκη Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Φιλολογίας Τομέας Βυζαντινής Φιλολογίας και Λαογραφίας.
Ο Κώδικας Lieber και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε καιρό πολέμου Ανθή Ατζαμιδάκη Τμήμα Aρχειονομίας και Bιβλιοθηκονομίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Οστρακισμός Μέρος Β’ : η Αθήνα της πρώιμης Δημοκρατίας. Τοπογραφία.
ΚΦΑ 14 Εισαγωγή στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και Θρησκεία Ενότητα Α: Ορισμός του Μύθου και Θεωρίες Ερμηνείας του Μύθου. 1. Ορισμός του Μύθου. Αρχαίες.
ΑΠΡ 530 Εισαγωγή στον Μυκηναϊκό πολιτισμό Διδάσκων: Ανδρέας Βλαχόπουλος.
Νέο Εξεταστικό Σύστημα Πανελλήνιες 2016Πανελλήνιες 2016.
Εργασιακός Εκφοβισμός - Workplace Bullying
- Δρ. Μερκούριος Μαργαριτόπουλος - Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου
2005 Παγκόσμιο έτος Φυσικής 100 χρόνια από «τότε» που συνέβη «κάτι».
Μετάφραση Ειδικών Κειμένων
Πολιτικές διαστάσεις της κρίσης του 1929
Morphologie Lehreinheit 6: HAUSARBEIT-AUFGABEN
Lehrbuchbegleitende Einführung in Platons Sprache und Philosophie
Οδηγίες για τη διδασκαλία και την αξιολόγηση του μαθήματος
Ι. Η οικοδομική παράδοση της Κωνσταντινούπολης (Α’ μέρος)
Τα νομισματα στη Γερμανια
Για την υπεράσπιση της πίστης μας Α’ Πέτρου 3:15
ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2014 – 2015 N.ΚΡΙΚΗΣ – Θ.ΛΥΡΗΣ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΟΛΟΥΣ
Lynne C. Boughton, From Pious Legend to Feminist Fantasy: Distinguishing Hagiographical License from Apostolic Practice in the «Acts of Paul/Acts of Thecla»,
ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
Morphologie Lehreinheit 3: Analysen Dr. Christina Alexandris
Ἑλληνικὸν Εἰδύλλιον (
H Eπιστημονική Βάση του Δημιουργισμού
Η αντιμετώπιση του θεσμού της διατροφής από το ενωσιακό ΙδΔΔ
27Η ΕΝΟΤΗΤΑ ψ ΡΑΨΩΔΙΑ, ΣΤ
Θεωρίες Ερμηνείας των Μύθων
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ο ΓΕ. Λ. Ν. Ιωνίας. Διευθυντής: κ
ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.
Για την υπεράσπιση της πίστης μας Α’ Πέτρου 3:15
Ορτέγκα υ Γκασσέτ Ortega y Gasset (Μαδρίτη, 1883 – 1955)
Η φύση των Μαθηματικών: ο ρόλος και η επιρροή τους
Το Μπαρόκ στην Ευρώπη.
Η ευρωπαϊκή πολιτική για την μετανάστευση
Οι κυριότεροι ιστοριογράφοι φορμαλιστικής κατεύθυνσης
ΨΧ06 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3 : ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ
ITU-T and Global Standards Collaboration
Friedrich Nietzsche «Η Γέννηση της Τραγωδίας»
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΛΥΚΟΖΟ-6-ΦΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΦΥΔΡΟΓΟΝΑΣΗΣ (G6PD)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Φαίδρα Μάστορα Β’3 Εργασία στην Γεωγραφία Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων Σχολικό έτος

Στο κέρμα του 1 λεπτού/σεντ απεικονίζεται ένα κλαδί βελανιδιάς που θυμίζει την αντίστοιχη παράσταση που έφεραν τα παλιά γερμανικά κέρματα πφένιχ. Φιλοτεχνήθηκε από τον Καθηγητή Rolf Lederbogen.

Στο κέρμα των 2 λεπτών/σεντ απεικονίζεται ένα κλαδί βελανιδιάς που θυμίζει την αντίστοιχη παράσταση που έφεραν τα παλιά γερμανικά κέρματα πφένιχ. Φιλοτεχνήθηκε από τον Καθηγητή Rolf Lederbogen.

Στο κέρμα των 5 λεπτών/σεντ απεικονίζεται ένα κλαδί βελανιδιάς που θυμίζει την αντίστοιχη παράσταση που έφεραν τα παλιά γερμανικά κέρματα πφένιχ. Φιλοτεχνήθηκε από τον Καθηγητή Rolf Lederbogen.

Στο κέρμα των 10 λεπτών/σεντ απεικονίζεται η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία συμβολίζει τη διαίρεση της Γερμανίας και τη μετέπειτα επανένωσή της. Η προοπτική του σχεδίου, το οποίο φιλοτέχνησε ο Reinhard Heinsdorff, δίδει έμφαση στο άνοιγμα της πύλης και τονίζει την επανένωση της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Στο κέρμα των 20 λεπτών/σεντ απεικονίζεται η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία συμβολίζει τη διαίρεση της Γερμανίας και τη μετέπειτα επανένωσή της. Η προοπτική του σχεδίου, το οποίο φιλοτέχνησε ο Reinhard Heinsdorff, δίδει έμφαση στο άνοιγμα της πύλης και τονίζει την επανένωση της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Στο κέρμα των 50 λεπτών/σεντ απεικονίζεται η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία συμβολίζει τη διαίρεση της Γερμανίας και τη μετέπειτα επανένωσή της. Η προοπτική του σχεδίου, το οποίο φιλοτέχνησε ο Reinhard Heinsdorff, δίδει έμφαση στο άνοιγμα της πύλης και τονίζει την επανένωση της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Στο κέρμα του 1 ευρώ, όπως και στο κέρμα των 2 ευρώ, απεικονίζεται το παραδοσιακό σύμβολο της γερμανικής εθνικής κυριαρχίας, ο αετός, ανάμεσα στα αστέρια της Ευρώπης. Το σχέδιο φιλοτεχνήθηκε από τον Heinz και την Sneschana Russewa -Hoyer.

Στο κέρμα των 2 ευρώ απεικονίζεται το παραδοσιακό σύμβολο της γερμανικής εθνικής κυριαρχίας, ο αετός, ανάμεσα στα αστέρια της Ευρώπης. Το σχέδιο φιλοτεχνήθηκε από τον Heinz και την Sneschana Russewa-Hoyer. Η στεφάνη του κέρματος των 2 ευρώ φέρει την επιγραφή «EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT» (Ενότητα και Δίκαιο και Ελευθερία) και το έμβλημα του αετού της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Το εσωτερικό μέρος του νομίσματος απεικονίζει την Ludwigskirche, μία μπαρόκ στυλ εκκλησία που είναι το σύμβολο της πόλης και μία από τις πιο σημαντικές προτεσταντικές εκκλησίες της Γερμανίας.

Το σημάδι του ευρώ στο κέντρο του νομίσματος δείχνει ότι το ευρώ έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας καθώς και ένα από τα κύρια οικονομικά συστήματα.

Οι άνθρωποι στο προσκήνιο, οι οποίοι ενσαρκώνουν μια νέα αρχή και την πρόοδο προς ένα καλύτερο μέλλον, στέκονται μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου. Αυτό το νόμισμα συμβολίζει τα 25 χρόνια γερμανικής ενότητας