ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν έχετε ορισμένες απορίες ή προβλήματα σχετικά με το openSUSE, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Advertisements

Παπαπέτρου Στέλιος Βασιλείου Έλενα Γκλιάου Μαρία Κυριάκου Κυριακή
set-up on Windows 8 devices
Στο εργαστήριο Τεχνικές Επικοινωνίας. Παίρνοντας ότι καλύτερο από το εργαστήριο •Τολμήστε •Κάντε ερωτήσεις •Μάθετε από τους άλλους •Φυσικός Εαυτός.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥ Πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Αυτό από μόνο του αρκεί για να κινηθεί κάποιος.
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» Όνομα Εκπαιδευτικού: Μιχαηλίδης Θανάσης Σχολείο: Δ.Σ. Ερατεινού-Πετροπηγής- Ποντολιβάδου.
Δημιουργία εκπαιδευτικού κόμικ
Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα της τάξης μας! Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα νέα της τάξης μας ή ακόμη και τα μαθήματα της ημέρας! Επίσης μπορείται να ανεβάζεται.
Αξιοποίηση – αξιολόγηση δικτυακών χώρων Ιστοσελίδες – ιστοχώροι - πύλες.
1Κεφάλαιο 4 Κανόνες Σύνταξης HTML Όλες οι ετικέτες εσωκλείονται μεταξύ των χαρακτήρων “ “. Κάθε τι που βρίσκεται μεταξύ των χαρακτήρων “ ”, αποτελεί σχόλιο.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η παρουσίαση ετοιμάστηκε από την Ενδοτμηματική Επιτροπή Γλωσσικού.
ΟΜΑΔΑ:ΦΑΝ ΦΑΤΑΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΡΟΣΣΩ ΔΙΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΤΣΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΥΠ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΤΡΑΨΙΩ ΤΗ ΑΘΗΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.
1 Δράση 7. Σύνδεση σχολείου και κοινότητας Υποδράση 7.2. Ανάπτυξη πλαισίου συνεργασίας σχολείου με κοινότητες μεταναστών, ΜΚΟ και κοινωνικούς λειτουργούς.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Χαράλαμπος Δούκας Μηχανικός Πληροφοριακών &
Ομαδική Παιδαγωγική Σύσκεψη Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων 53 ης Περιφέρειας Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής – Ε. ΜΟΥΣΕΝΑ με θέμα: « Διοικητική λειτουργία.
Ομάδα Έργου Μάθηση 2.0 Επιστημονικά υπεύθυνος: Καθηγητής Μιχάλης Μεϊμάρης Αθήνα, Ιούνιος 2011 έργο Μάθηση 2.0 αξιοποίηση διαδικτυακών εργαλείων και κοινοτήτων.
Για ποιόν λόγο χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή; Εργασίες 27% Διασκέδαση 50% Επικοινωνία 15% Ενημέρωση 8%
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Γ’ – Δ’ ΤΑΞΕΩΝ.
Ερευνητική εργασία Διαδίκτυο και Επικοινωνία
ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασίλης Γκιμίσης
Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ( )
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ένοιωσε την ανάγκη να εκφραστεί και να δραστηριοποιηθεί  καλλιτεχνικά και κοινωνικά σε τοπικό επίπεδο. Μετά από πολύχρονη.
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε νέες περιπέτειες
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ
19o forum αποτελεσματικότητα στην υγεία Κατσακούλης Ευάγγελος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.
Κάτω ο διαδικτυακός εκφοβισμός
Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Salsa-Αργεντίνικο Τάνγκο
Κέντρο Συμβουλευτικής
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εθισμός σε αυτά
9.2 Δομή και υπηρεσίες του Διαδικτύου
Ιστορία και εικονογραφημένο βιβλίο
Χρήση Η/Υ στις ανθρωπιστικές επιστήμες
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Παρατακτική και υποτακτική σύνδεση, ασύνδετο σχήμα
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
Β Τι είναι οι εφαρμογές διαδραστικής επικοινωνίας και τι είναι κοινωνικό δίκτυο Στόχοι.
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (BULLYING)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μάνος Σατόπουλος Συντάκτης λευκωμάτων και λάτρης των τεχνών
Ασφάλεια στο διαδίκτυο!!!
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TWITTER
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
Ερευνητική εργασία ταξίδι στο Διαδίκτυο 20/7/
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασίλης Γκιμίσης ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΩΝΥΜΟΥ ΜΕ
Διαδικτυακός εκφοβισμός
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
23o Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Α. Π. Θ
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου
Προφίλ Facebook.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ???
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Δημιουργία ομάδας στο facebook
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ | ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Ιωάννης Σταυρόπουλος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
TIPS για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΑσφAλεια του ΔιαδικτΥου
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασίλης Γκιμίσης ΛΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Από την επικύρωση στην εφαρμογή
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Τζωρτζίνα Βαλτζή Εύα Μπινίκου
Προκήρυξη - Ανακοίνωση Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν έχετε ορισμένες απορίες ή προβλήματα σχετικά με το openSUSE, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους τρόπους επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM Ορίστε την Ελληνική γλώσσα στο κάτω μέρος της σελίδας για να βλέπετε το περιεχόμενο στα Ελληνικά. ΛΙΣΤΕΣ Εγγραφή με mail στην Ελληνική Λίστα IRC κανάλι irc.freenode.net Μπείτε στο Ελληνικό κανάλι για να ζητήσετε άμεσα βοήθεια σε θέμα που σας απασχολεί. TWITTER FACEBOOK ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MAIL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν έχετε ορισμένες απορίες ή προβλήματα σχετικά με το openSUSE, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους τρόπους επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM Ορίστε την Ελληνική γλώσσα στο κάτω μέρος της σελίδας για να βλέπετε το περιεχόμενο στα Ελληνικά. ΛΙΣΤΕΣ Εγγραφή με mail στην Ελληνική Λίστα IRC κανάλι irc.freenode.net Μπείτε στο Ελληνικό κανάλι για να ζητήσετε άμεσα βοήθεια σε θέμα που σας απασχολεί. TWITTER FACEBOOK ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MAIL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν έχετε ορισμένες απορίες ή προβλήματα σχετικά με το openSUSE, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους τρόπους επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM Ορίστε την Ελληνική γλώσσα στο κάτω μέρος της σελίδας για να βλέπετε το περιεχόμενο στα Ελληνικά. ΛΙΣΤΕΣ Εγγραφή με mail στην Ελληνική Λίστα IRC κανάλι irc.freenode.net Μπείτε στο Ελληνικό κανάλι για να ζητήσετε άμεσα βοήθεια σε θέμα που σας απασχολεί. TWITTER FACEBOOK ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MAIL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν έχετε ορισμένες απορίες ή προβλήματα σχετικά με το openSUSE, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένους τρόπους επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM Ορίστε την Ελληνική γλώσσα στο κάτω μέρος της σελίδας για να βλέπετε το περιεχόμενο στα Ελληνικά. ΛΙΣΤΕΣ Εγγραφή με mail στην Ελληνική Λίστα IRC κανάλι irc.freenode.net Μπείτε στο Ελληνικό κανάλι για να ζητήσετε άμεσα βοήθεια σε θέμα που σας απασχολεί. TWITTER FACEBOOK ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ MAIL