Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
Στόχος της διαφάνειας, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν έξι εικόνες ζώων που αναζητήθηκαν και βρέθηκαν στο διαδίκτυο, είναι να γνωρίσουν οι μαθητές μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα προσαρμογής του σώματος των ζώων στον τόπο διαβίωσης τους, αλλά και την ανάπτυξη ιδιαίτερων σωματικών χαρακτηριστικών απαραίτητα για την επιβίωση τους.

2 ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ H φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα Έχει πολύ ψηλό λαιμό για να φτάνει τα φύλλα των δέντρων που της αρέσουν.

3 ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ Η φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα Είναι πουλί που όμως δεν πετά, αλλά κολυμπά μιας και μόνο στη θάλασσα μπορεί να βρει τροφή.

4 ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ H φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα Είναι το πιο γρήγορο πουλί στο τρέξιμο καθώς δεν μπορεί πια να πετάξει.

5 ΛΑΓΟΣ Η φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα . Έχει πολύ καλή ακοή κι είναι πολύ γρήγορος στο τρέξιμο για να γλιτώνει από τους πολλούς εχθρούς του.

6 ΚΑΓΚΟΥΡΟ Η φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα Η δυνατή ουρά του το βοηθά να πηδά και να στέκεται όρθιο προστατεύοντας το μωρό του που είναι στο μάρσιπο.

7 ΚΑΜΗΛΑ Η φωτογραφία βρέθηκε στην ιστοσελίδα μέσω της μηχανής αναζήτησης με λέξη-κλειδί “camel”. Ζει στην έρημο και μπορεί να ζήσει για πολλές εβδομάδες χωρίς νερό, δίχως να πάθει τίποτα.


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google