Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μου χαρίζεις την ουρά σου; Τα παιδιά της Α’1 διασκεύασαν με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα την ιστορία του βιβλίου τους «Μου χαρίζεις την ουρά σου;».

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μου χαρίζεις την ουρά σου; Τα παιδιά της Α’1 διασκεύασαν με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα την ιστορία του βιβλίου τους «Μου χαρίζεις την ουρά σου;»."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μου χαρίζεις την ουρά σου; Τα παιδιά της Α’1 διασκεύασαν με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα την ιστορία του βιβλίου τους «Μου χαρίζεις την ουρά σου;». Έφτιαξαν λοιπόν τις δικές τους ιστορίες.

2 Μου χαρίζεις τα φτερά σου; Ένα μεσημέρι, ο μπαμπάς διαβάζει στα παιδιά ένα παραμύθι. Έξω χιονίζει. - Κάποτε ήταν μια κότα που δεν της άρεσαν τα φτερά της. Ήθελε άλλα φτερά. -Αετέ, χάρισέ μου τα μεγάλα σου φτερά. -Όχι. Ζήτα από τον παπαγάλο τα πολύχρωμα φτερά του. -Παπαγάλε, χάρισέ μου τα πολύχρωμα φτερά σου. -Όχι. Κάθε πουλί έχει τα φτερά που του ταιριάζουν. Μικροί δημιουργοί: Ναταλία Τσολάκη, Λάμπρος Φιλίππου, Κυριάκος Χριστοφίδης, Μελίσσα Μελαχροινού, Χρίστος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Σμίλας, Ιωάννα Μιχαήλ, Βαλεντίνος Σοφοκλέους.

3 Μου χαρίζεις τα αυτιά σου; Μια νύχτα, η μαμά διαβάζει στα παιδιά μια ιστορία. Έξω έχει ήλιο. - Κάποτε ήταν ένας ελέφαντας που δεν του άρεσαν τα αυτιά του. Ήθελε άλλα αυτιά. -Γάτα, χάρισέ μου τα μικρούτσικα αυτιά σου. -Όχι. Ζήτα από το λαγό τα πεταχτά αυτιά του. -Λαγέ, χάρισέ μου τα πεταχτά φτερά σου. -Όχι. Κάθε ζώο έχει τα αυτιά που του ταιριάζουν. Μικροί δημιουργοί: Αγγελική Βάγκαλη, Αντρέας Αντωνιάδης, Δήμητρα Γκαλτσίδου, Σίνθια Λάζαρ, Άντρεα-Μαρία Μπαλαμπάν, Ελισσαίος Γεωργίου.

4 Μου χαρίζεις τα πόδια σου; Ένα πρωί, ο Άρης διαβάζει στα παιδιά ένα παραμύθι. Έξω έχει σύννεφα. - Κάποτε ήταν ένα παπί που δεν του άρεσαν τα πόδια του. Ήθελε άλλα πόδια. -Τίγρη, χάρισέ μου τα γρήγορα πόδια σου. -Όχι. Ζήτα από την καμηλοπάρδαλη τα ψηλά της πόδια. -Καμηλοπάρδαλη, χάρισέ μου τα ψηλά πόδια σου. -Όχι. Κάθε ζώο έχει τα πόδια που του ταιριάζουν. Μικροί δημιουργοί: Νάταλη – Ανν Φυλακτού, Ολύμπιος Γερασίμου, Βικτώρια Μπουράγκα, Αιμιλία Τζώρτζεβιτς, Στεφάν Βιολέτοφ.


Κατέβασμα ppt "Μου χαρίζεις την ουρά σου; Τα παιδιά της Α’1 διασκεύασαν με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα την ιστορία του βιβλίου τους «Μου χαρίζεις την ουρά σου;»."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google