Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ψαροπαρέα σερφάρει με ασφάλεια στο διαδίκτυο Ένα καινοτόμο παραμύθι για την ασφαλή πλοήγηση στον κυβερνοχώρο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ψαροπαρέα σερφάρει με ασφάλεια στο διαδίκτυο Ένα καινοτόμο παραμύθι για την ασφαλή πλοήγηση στον κυβερνοχώρο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ψαροπαρέα σερφάρει με ασφάλεια στο διαδίκτυο Ένα καινοτόμο παραμύθι για την ασφαλή πλοήγηση στον κυβερνοχώρο

2 Τι είναι σχολική καινοτομία; Η μεταρρύθμιση στα ΑΠΣ που έρχεται σε απάντηση στις διάφορες κοινωνικές και πολιτικές προκλήσεις.

3 Σημαντική πρόκληση σήμερα είναι η είσοδος των ΤΠΕ και η γενικότερη αναδόμηση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού εξαιτίας τους.

4 Το έργο Παραμύθι Νέο ΠΣ στο μάθημα της Πληροφορικής Ανάγκη για πιο ελκυστικές οδηγίες

5 Με λίγα λόγια… Μια ψαροπαρέα, μαθητές στο σχολείο του βυθού, μπλέκεται σε απίστευτες περιπέτειες εξαιτίας της απρόσεχτης χρήσης του Διαδικτύου.

6 Πρωταγωνιστές Η Ρένα, η κοκέτα ρέγκα Ο Ψαρομικρούλης, η μικρή τσιπούρα Ο Πάτρικ, ο εγωιστής μπακαλιάρος Ο Νέμο, ο δυνατός ξιφίας Ο Νούνη, το κόκκινο και ντροπαλό μπαρμπούνι Ο Αρίων, το έξυπνο δελφίνι Η Κοραλία, η γέρικη και σοφή φάλαινα Ο Κάρχας, ο κακός και πονηρός καρχαρίας

7 Είναι ένα παραμύθι καινοτόμο; Διαστάσεις καινοτομίας Ο ρόλος του συγκεκριμένου παραμυθιού.

8 Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί Οδηγός για τη χρήση του Διαδικτύου. Διασκευή και δραματοποίηση. Αφορμή για διαφημιστικό σποτ.

9 Στοιχεία επικοινωνίας Παντελής Αντωνίου ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Τηλ: 210-6659991/6659998 Email: pantelan@haef.gr


Κατέβασμα ppt "Η ψαροπαρέα σερφάρει με ασφάλεια στο διαδίκτυο Ένα καινοτόμο παραμύθι για την ασφαλή πλοήγηση στον κυβερνοχώρο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google