Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κουβαλούσα το βάρος της μοναξιάς αγκομαχώντας. Βίωνα την άρνηση των ανθρώπων σε όλο το μεγαλείο της. Είπα αυτό είναι πια και παραιτήθηκα κλείστηκα στην.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κουβαλούσα το βάρος της μοναξιάς αγκομαχώντας. Βίωνα την άρνηση των ανθρώπων σε όλο το μεγαλείο της. Είπα αυτό είναι πια και παραιτήθηκα κλείστηκα στην."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κουβαλούσα το βάρος της μοναξιάς αγκομαχώντας. Βίωνα την άρνηση των ανθρώπων σε όλο το μεγαλείο της. Είπα αυτό είναι πια και παραιτήθηκα κλείστηκα στην σιωπή μου και ξαφνικά, βρέθηκες εσύ. Στάθηκες δίπλα μου προσπάθησες να σπάσεις την σιωπή μου συμμετέχοντας σε αυτή. Έγινες φίλος και αδερφός μου, έτσι όπως εγώ θα ήθελα. Με έκανες να πιστέψω ότι δεν είμαι πια μόνος Σ ευχαριστώ!

2 Ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών τους ανερχόταν στα 198.851 άτομα. Ο αριθμός των ενεργών μελών τους 27.710 άτομα Το 79,3 % αυτών των εθελοντικών οργανισμών δραστηριοποιούνταν τοπικά, το 10,7 % είχε μεγαλύτερη ακτίνα δράσης και μόλις το 10% είχε εθνική ή διεθνή δράση.

3  Μόλις το 26,3% συμμετείχε σε εθελοντικούς οργανισμούς ποσοστό το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό αλλά αναμενόμενο.  Οι επικρατέστεροι χώροι συμμετοχής είναι οι εμπορικές ενώσεις με ποσοστό 8,7% και οι αθλητικοί σύλλογοι με 7,7%.

4  81,1% δεν συμμετείχε σε δραστηριότητες.  29,1% συμμετείχε σε εθελοντικές δραστηριότητες εκκλησιαστικών οργανώσεων.  3,2% σε δραστηριότητες φιλανθρωπικών οργανώσεων.  8,2% σε δραστηριότητες ψυχαγωγικών ομάδων.  5% σε δραστηριότητες πολιτικών κομμάτων, εργατικών σωματείων συνδικάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

5  Κοινωνικά εμπόδια  Οικονομικά αίτια  Έλλειψη χρόνου  Aπουσία νομικής υποστήριξης και ενημέρωσης

6  Ελπίδα για την επίλυση των προβλημάτων.  Κοινωνική προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.  Ανάδειξη κοινωνικών αξιών.  Απαλοιφή του ανθρώπινου πόνου  Διαφορετική αντίληψη για την ανθρώπινη δημιουργία.  Αισιοδοξία για το αύριο.

7  ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

8  Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.  Όλοι μαζί μπορούμε.  Η εταιρεία Μαρκόπουλος.  Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας.


Κατέβασμα ppt "Κουβαλούσα το βάρος της μοναξιάς αγκομαχώντας. Βίωνα την άρνηση των ανθρώπων σε όλο το μεγαλείο της. Είπα αυτό είναι πια και παραιτήθηκα κλείστηκα στην."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google