Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πεδιάδες Αυστραλίας. Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πεδιάδες Αυστραλίας. Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πεδιάδες Αυστραλίας

2 Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης

3 Υψηλές πεδιάδες από νοτιοανατολικό Αυστραλία είναι μια περιοχή, ή μάλλον μια σειρά των παρακείμενων περιοχών, σε και δίπλα Μεγάλη σειρά διαίρεσης όποιοι χρησιμοποιήθηκαν για το καλοκαίρι βοσκή από το 1830s σε μερικές περιπτώσεις. Ένα μεγάλο μέρος από το είναι τώρα Εθνικό πάρκο.

4 Σύσταση όπως κάνει ξεπερασμένο οροπέδιο διαιρεμένος με τα βαθιά φαράγγια, οι υψηλές πεδιάδες παρείχαν τις φυσικές μάντρες. Οι υψηλότερες περιοχές ήταν φυσικά καλυμμένα με χορτάρι λιβάδια, και οι χαμηλότερες περιοχές καθαρίστηκαν του εγγενούς δάσους από τους αποίκους, μερικοί από τους που έχουν τις βόσκοντας άδειες και άλλες μόνο καταληψίες. Οι φράκτες ήταν απαραίτητοι μόνο για τις μάντρες, όπως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα βοοειδή δεν είχαν κανένα κίνητρο για να περιπλανηθούν στα δάση ή να κατεβάσουν τα απότομα φαράγγια.

5 Εντούτοις ήταν ουσιαστικό να συγκεντρωθούν τα βοοειδή το φθινόπωρο πριν από τον πιο κρύο καιρό, και ακόμη και χιονοπτώσεις, τους οδήγησε κάτω στα φαράγγια. Όταν αυτό συνέβη, εξ αιτίας του unseasonably πρόωρου χιονιού ή άλλων παραγόντων, τα βοοειδή να χαθούν ή να πάνε άγριος.

6 Εντούτοις, να πείσει τα βοοειδή για να αναρριχηθεί σε ένα στενό κέντρισμα προκειμένου να ακολουθηθεί μια διαδρομή κορυφογραμμών απαίτησε την ικανότητα και το θάρρος.

7 Droving (αρμόδιοι για τη μεγάλης απόστασης οδήγηση των ζώων) τα βοοειδή σε και από αυτά τα θερινά λιβάδια παρουσίασαν τις τεράστιες προκλήσεις του horsemanship (ιππευτική τέχνη). Σε αυτό το μέρος του κόσμου, τα ευκολότερα ίχνη ακολουθούν κανονικά τις κορυφογραμμές, όχι οι κοιλάδες. Προσπάθειες από τους πρώτους εξερευνητές να ακολουθηθούν οι κοιλάδες που τελειώνουν στους καθαρούς απότομους βράχους.

8 Τέτοιες διαδρομές ήταν επίσης ακατάλληλες για όλα εκτός από τα ισχυρότερα τροχοφόρα οχήματα, και αργός και επικίνδυνος ακόμη και για bullock drays, έτσι τα άλογα πακέτων ήταν ο πιο κοινός τρόπος το φορτίο. Πολλές από τις αγαπημένα ιστορίες και τα ποιήματα της Αυστραλίας δημιουργήθηκαν σε αυτήν την περιοχή, ειδικότερα, τo άτομο από το χιονώδη ποταμό


Κατέβασμα ppt "Πεδιάδες Αυστραλίας. Ναπολέων Λάκουρας Σπύρος Κουλούρης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google