Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 • Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife. Η παλαιά πόλη είναι πολύ όμορφη σε πολλά μέρη και είναι ένα από τα λίγα θέρετρα όπου ντόπιοι εργάζονται τρώνε και πίνουν ακόμα. Ένα μεγάλο μέρος της περιοχής γύρω από τον παλαιό λιμένα αλιείας είναι γεμάτο από στενούς πλακόστρωτους δρόμους με αποικιακή αρχιτεκτονική. •Ο τουρισμός γεννήθηκε εδώ έναν αιώνα πριν από τους Βρετανούς και σήμερα το "Puerto" έχει μια ευρεία έκταση θαυμάσιων ξενοδοχείων για όλες τις προτιμήσεις και τους προϋπολογισμούς. Μαζί με την παλιά παγκόσμια γοητεία του, προσφέρει μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες στα νησιά. Puerto de la Cruz

2 la Orotava • Η βίλα “La orotava” βρίσκεται στις φυτείες μπανανών της κοιλάδας που φέρει την ίδια ονομασία. Αυτή η παλαιά πόλη διακρίνεται για τις θαυμάσιες και μνημειακές αρχιτεκτονικές δομές της, από τις χαρακτηριστικές σκιασμένες αυλές των καναρίων, τις πλατιές και τα προγονικά όμορφα σπίτια της. •Θα πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε το παλαιό ιστορικό κέντρο - μνημείο καλλιτεχνικού εθνικού ενδιαφέροντος. Η εκκλησία «Concepciσn Parish» είναι επίσης ένα εθνικό μνημείο. Το «Casa de Los balcones» ("σπίτι των μπαλκονιών) είναι ένα κόσμημα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού. Στο “La orotava” κάποιος μπορεί επίσης να βρει το ερευνητικό κέντρο τεκμηρίωσης των ισπανικών και αμερικανικών τεχνών.

3 Teide national park • Διακηρύχθηκε εθνικό πάρκο το 1954, Το «Parque Nacional de Las Caρadas del Teide» περιλαμβάνει έναν τεράστιο ηφαιστειακό κρατήρα με περιφέρεια 48 χλμ, μέσα από την οποία υψώνετε το βουνό «Teide» 3.718 μέτρων. Κάνοντας το υψηλότερο βουνό σε ολόκληρη την Ισπανία. • Το ίδιο το πάρκο βρίσκεται περίπου 2000 μέτρα επάνω από τη θάλασσα και το φθινόπωρο το χιόνι πέφτει, φυσάνε δυνατοί άνεμοι και οι δρόμοι μερικές φορές αποκλείονται. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών αυτό το ξηρό τοπίο που δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε έργο «western», μπορεί να φθάσει στις θερμοκρασίες 40 ο C και άνω. •Η πρόσβαση στο ανενεργό ηφαίστειο γίνετε ή με τα πόδια ή με τελεφερίκ που θα σας πάει σχεδόν στην κορυφή. Από εκεί,μια καθαρή ημέρα, θα έχετε τις συναρπαστική θέα των Καναρίων νήσων, του La Palma, του La gomera και της EL Hierro.


Κατέβασμα ppt "• Puerto de Λα Cruz είναι ένα από τα κορυφαία θέρετρα στις Κανάριες νήσους. Είναι επίσης το ποιο καθιερωμένο το πληρέστερο όλων των θέρετρων της tenerife."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google