Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος
Εμείς και τα ΑμεΑ Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑμεΑ στο σχολείο ΑμεΑ στο δρόμο ΑμεΑ στα Μ.Μ.Μ
ΑμεΑ στον αθλητισμό

3 ΑμεΑ στο σχολείο Ειδικές ράμπες για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ για την μετακίνηση τους στο προαύλιο και στους χώρους του σχολείου. Ακόμα υπάρχει ειδική τουαλέτα για να διευκολύνονται στις ανάγκες τους.

4 ΑμεΑ στο δρόμο Για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ :
στον δρόμο υπάρχουν ειδικές πινακίδες όπως θέσεις πάρκινγκ. βλέπουμε μπάρες για να μπορούν να ανεβαίνουν τα πεζοδρόμια. ηχητικά φανάρια για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια.

5 ΑμεΑ στα Μ.Μ.Μ ειδικές θέσεις σε όλα τα Μ.Μ.Μ
ειδικές μπάρες για την είσοδο στα λεωφορεία κ ακόμα για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ και τον ηλικιωμένων το λεωφορείο πλαγιάζει. στο μέτρο υπάρχει ανελκυστήρας ειδικά για τα ΑμεΑ. στις στάσεις του μέτρο κ του τραμ υπάρχουν κάτω στο πεζοδρόμιο ένα διαφορετικό έδαφος με εξογκώματα για να καταλαβαίνουν να μην περάσουν κ τεθούν σε κίνδυνο και ακόμα υπάρχουν ηχητικές προειδοποιήσεις για να καταλαβαίνουν ότι έρχονται οι συρμοί κ μέσα σε αυτά υπάρχει προειδοποιήσει για την επόμενη στάση.

6 ΑμεΑ στον αθλητισμό Όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν παραολυμπιακοι αγώνες για τα ΑμεΑ. Βλέπουμε τη χρησιμοποιήση ειδικών αμαξιδιων. Και ακόμα βλέπουμε το πάθος και τη θέληση που έχουνε για την ζωή και τον αθλητισμό.


Κατέβασμα ppt "Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google