Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εμείς και τα ΑμεΑ Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εμείς και τα ΑμεΑ Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εμείς και τα ΑμεΑ Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑμεΑ στο σχολείο ΑμεΑ στο σχολείο ΑμεΑ στο δρόμο ΑμεΑ στο δρόμο ΑμεΑ στα Μ.Μ.Μ ΑμεΑ στα Μ.Μ.Μ ΑμεΑ στον αθλητισμό ΑμεΑ στον αθλητισμό

3 ΑμεΑ στο σχολείο Ειδικές ράμπες για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ για την μετακίνηση τους στο προαύλιο και στους χώρους του σχολείου. Ειδικές ράμπες για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ για την μετακίνηση τους στο προαύλιο και στους χώρους του σχολείου. Ακόμα υπάρχει ειδική τουαλέτα για να διευκολύνονται στις ανάγκες τους. Ακόμα υπάρχει ειδική τουαλέτα για να διευκολύνονται στις ανάγκες τους.

4 ΑμεΑ στο δρόμο Για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ : στον δρόμο υπάρχουν ειδικές πινακίδες όπως θέσεις πάρκινγκ. στον δρόμο υπάρχουν ειδικές πινακίδες όπως θέσεις πάρκινγκ. βλέπουμε μπάρες για να μπορούν να ανεβαίνουν τα πεζοδρόμια. βλέπουμε μπάρες για να μπορούν να ανεβαίνουν τα πεζοδρόμια. ηχητικά φανάρια για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια. ηχητικά φανάρια για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ να περάσουν τον δρόμο με ασφάλεια.

5 ΑμεΑ στα Μ.Μ.Μ ειδικές θέσεις σε όλα τα Μ.Μ.Μ ειδικές θέσεις σε όλα τα Μ.Μ.Μ ειδικές μπάρες για την είσοδο στα λεωφορεία κ ακόμα για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ και τον ηλικιωμένων το λεωφορείο πλαγιάζει. ειδικές μπάρες για την είσοδο στα λεωφορεία κ ακόμα για την διευκόλυνση τον ΑμεΑ και τον ηλικιωμένων το λεωφορείο πλαγιάζει. στο μέτρο υπάρχει ανελκυστήρας ειδικά για τα ΑμεΑ. στο μέτρο υπάρχει ανελκυστήρας ειδικά για τα ΑμεΑ. στις στάσεις του μέτρο κ του τραμ υπάρχουν κάτω στο πεζοδρόμιο ένα διαφορετικό έδαφος με εξογκώματα για να καταλαβαίνουν να μην περάσουν κ τεθούν σε κίνδυνο στις στάσεις του μέτρο κ του τραμ υπάρχουν κάτω στο πεζοδρόμιο ένα διαφορετικό έδαφος με εξογκώματα για να καταλαβαίνουν να μην περάσουν κ τεθούν σε κίνδυνο και ακόμα υπάρχουν ηχητικές προειδοποιήσεις για να καταλαβαίνουν ότι έρχονται οι συρμοί κ μέσα σε αυτά υπάρχει προειδοποιήσει για την επόμενη στάση. και ακόμα υπάρχουν ηχητικές προειδοποιήσεις για να καταλαβαίνουν ότι έρχονται οι συρμοί κ μέσα σε αυτά υπάρχει προειδοποιήσει για την επόμενη στάση.

6 ΑμεΑ στον αθλητισμό Όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν παραολυμπιακοι αγώνες για τα ΑμεΑ. Βλέπουμε τη χρησιμοποιήση ειδικών αμαξιδιων. Και ακόμα βλέπουμε το πάθος και τη θέληση που έχουνε για την ζωή και τον αθλητισμό. Όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν παραολυμπιακοι αγώνες για τα ΑμεΑ. Βλέπουμε τη χρησιμοποιήση ειδικών αμαξιδιων. Και ακόμα βλέπουμε το πάθος και τη θέληση που έχουνε για την ζωή και τον αθλητισμό.


Κατέβασμα ppt "Εμείς και τα ΑμεΑ Νίκος Σελλάς Δημήτρης Νικολόπουλος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google