Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!

2 Το κάθε φαγητό θέλει και το χερικό του!!!! Που ‘λένε και στο χωριό μου! Η γιαγιά μου θέλει πάντα να μας περιποιήτε γιατί του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορές παιδί της αλλά και μάλλον επειδή είμαστε και παιδιά του γιου της αλλά τέλος πάντων, αυτά δεν μας ενδιαφέρουν!!!!!!!!! Η γιαγιά μου λοιπόν είναι μία από της πιο καλές μαγείρισσες του κόσμου και το καλύτερο φαγητό που της ζητάμε όλοι είναι τα ντολμαδάκια και όταν της τα ζητάμε λέμε κυρά-Μαρία τα ντολμαδάκια σου θέλουμε… Κι εκείνη τρέχει μήπως και δεν προλάβει…. Η γιαγιά μου θέλει πάντα να μας περιποιήτε γιατί του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορές παιδί της αλλά και μάλλον επειδή είμαστε και παιδιά του γιου της αλλά τέλος πάντων, αυτά δεν μας ενδιαφέρουν!!!!!!!!! Η γιαγιά μου λοιπόν είναι μία από της πιο καλές μαγείρισσες του κόσμου και το καλύτερο φαγητό που της ζητάμε όλοι είναι τα ντολμαδάκια και όταν της τα ζητάμε λέμε κυρά-Μαρία τα ντολμαδάκια σου θέλουμε… Κι εκείνη τρέχει μήπως και δεν προλάβει….

3 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!!! Η γιαγιά μου το καλοκαίρι όταν τα αμπελόφυλλα έχουν πια γίνει πηγαίνει στον κήπο και μαζεύει. Φτιάχνει μια μαγειριά και τα υπόλοιπα τα βάζει στην κατάψυξη και όταν πια της ζητήσουμε ντολμαδάκια βγάζει μερικά και αρχίζει το ξεπάγωμα και μετά το δίπλωμα με τον κιμά, την ντομάτα, την φρυγανιά (τρυμένη ή ψωμί τρυμένο), τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι… Και μετά… αρχίζουν τα δύσκολα! Εφόσον εδώ και ώρα έχει ανασηκώσει τα μανίκια τώρα παίρνει μια βαθιά ανάσα και συνεχίζει με το δίπλωμα και την τοποθέτησή τους μέσα στη κατσαρόλα η οποία είναι πολύ προσεγμένη και έχει γίνει και με πολύ μεράκι και αγάπη…. Η γιαγιά μου το καλοκαίρι όταν τα αμπελόφυλλα έχουν πια γίνει πηγαίνει στον κήπο και μαζεύει. Φτιάχνει μια μαγειριά και τα υπόλοιπα τα βάζει στην κατάψυξη και όταν πια της ζητήσουμε ντολμαδάκια βγάζει μερικά και αρχίζει το ξεπάγωμα και μετά το δίπλωμα με τον κιμά, την ντομάτα, την φρυγανιά (τρυμένη ή ψωμί τρυμένο), τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι… Και μετά… αρχίζουν τα δύσκολα! Εφόσον εδώ και ώρα έχει ανασηκώσει τα μανίκια τώρα παίρνει μια βαθιά ανάσα και συνεχίζει με το δίπλωμα και την τοποθέτησή τους μέσα στη κατσαρόλα η οποία είναι πολύ προσεγμένη και έχει γίνει και με πολύ μεράκι και αγάπη….

4 Τι μυρίζει, τι μυρίζει…. Αααααααα νομίζω πώς κατάλαβα σπιτικό φαγητό!!!!!!!!! Αααααααα νομίζω πώς κατάλαβα σπιτικό φαγητό!!!!!!!!!

5 Εσύ πιστεύεις κάτι άλλο δεν νομίζω!!!! Σειρά σου λοιπόν δείξε μας λοιπόν κι εσύ το αγαπημένο σου φαγητό που σίγουρα θα μας το δείξεις μεράκι!!!! Με αγάπη Αφροδίτη Γιαννιά!!


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ - ΜΑΡΙΑΣ Όταν τρως σπιτικό φαγητό το καταλαβαίνεις…… μυρίζει και έχει Μμμμμ… άλλη γεύση!!!!!!!!!!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google