Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑΞΗ Γ-2 17 ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑΞΗ Γ-2 17 ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑΞΗ Γ-2 17 ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2 Πάω να δώσω αίμα Πάω να δώσω αίμα Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμήγκι τρέχοντας! "Για που το έβαλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;". "Πάω να δώσω αίμα!"

3 Ήταν 2 φίλοι. Ο ένας αγόρασε μία γάτα και την έπλενε κάθε απόγευμα. Ο άλλος του έλεγε ότι δεν είναι καλό να πλένεις τις γάτες, κι ότι έτσι που κάνει θα την πεθάνει. Ένα απόγευμα όπως γυρίζει ο δεύτερος από την δουλειά βλέπει τον πρώτο να κλαίει: - Γιατί κλαις; - Ψόφησε η γάτα μου! - Δεν σου είπα να μην την πλένεις γιατί θα σου ψοφήσει; - Ε, είχες άδικο. Δεν ψόφησε από το πλύσιμο αλλά από το στύψιμο!

4 Ο δάσκαλος: Κωστάκη, κλείνε μου το ρήμα τρέχω. Και ο Κωστάκης: τρέχω, έτρεχα, σκόνταψα, έπεσα. Χτύπησα, έκλαψα, σηκώθηκα και έφυγα.

5 Ο μικρός Γιαννάκης προσεύχεται: - Θεούλη μου, κάνε να γίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Ελλάδας. - Γιατί, παιδί μου; ρωτάει η μαμά του που τον ακούει. - Γιατί έτσι έγραψα στο διαγώνισμα της γεωγραφίας...

6 Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλο τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: - "Η πρώτη απάντηση είναι 1821, η δεύτερη Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η τρίτη δεν ξέρουμε ερευνάται ακόμα." Μπαίνει στην αίθουσα ο Τοτός και τον ρωτά ο δάσκαλος: - "Πότε γεννήθηκες;" - "Το 1821!" - "Πως σε λένε;" - "Θεόδωρο Κολοκοτρώνη!" - "Μα καλά τι λες, τρελάθηκες;" - "Δεν ξέρουμε, ερευνάται ακόμα!"

7 Ο Τοτός περπατούσε στο δρόμο με τη γιαγιά του. Ξαφνικά βρίσκει ένα πεντακοσάρικο και λέει στη γιαγιά του : - Να το πάρω ; - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δε το μαζεύουμε, του λέει η γιαγιά. Λίγο πιο κάτω βρίσκει ένα χιλιάρικο. - Να το πάρω ; - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δε το μαζεύουμε, του ξανά λέει η γιαγιά. Λίγο πιο κάτω η γιαγιά πέφτει και λέει στον εγγονό της : - Τοτό, σήκωσε με σε παρακαλώ. Κι ο Τοτός : - Ό,τι βρίσκουμε στο δρόμο δεν το μαζεύουμε, γιαγιά.

8 Ξέρεις να μας πεις δύο αντωνυμίες; Ποιος; εγώ; Μπράβο παιδί μου.

9 Ρωτάει ο δάσκαλος, το φεγγάρι είναι πιο μακριά ή η Κίνα; Η Κίνα, απαντά ο Σβίγκος. Γιατί το φεγγάρι το βλέπουμε, ενώ την Κίνα δεν τη βλέπουμε καθόλου!

10 Ξυπνά ο ασθενής από την αναισθησία: - Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε γένια... - Δεν είμαι ο γιατρός, ο Άγιος Πέτρος είμαι...

11 - Ποια είναι η πιο στενοχωρημένη μάνα; - Η αγελάδα, γιατί έχει άντρα βόδι και παιδί μοσχάρι!

12 Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο: - Το όνομα σας παρακαλώ; - Παπαδοπούλου. - Το μικρό; - Στο σπίτι. Κοιμάται.

13 Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία. - Ελάτε γρήγορα! Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα. - Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα; - Νωρίτερα νικούσε!

14 Ρωτά η δασκάλα τον Τοτό: - Τοτό, πόσοι ήταν οι μαθητές του Χριστού; - Εεε... Του ψιθυρίζει ο διπλανός: - Όσες και οι ώρες του ρολογιού. -...Εεεε, 8 και 20;

15 Ένα βράδυ που είχε μία δυνατή καταιγίδα, η μαμά έβαζε το μικρό να κοιμηθεί. - Μαμά, θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε; Φοβάμαι... - Όχι, αγάπη μου, είπε η μαμά. Αφού το ξέρεις ότι εγώ πρέπει να κοιμηθώ με τον μπαμπά. - Α, τον φοβητσιάρη!

16 Η δασκάλα στον Κωστάκη: - Εσύ Κωστάκη, κάνεις τον σταυρό σου πριν το φαγητό σου; - Όχι κυρία, η μαμά μου είναι καλή μαγείρισσα!

17 Ένας βραδύγλωσσος τρώει στο σπίτι ενός φίλου του φακές. Εκείνος για να τον περιποιηθεί, ρίχνει στο πιάτο του ξίδι. -φ...φ...φφφ...φφφφ... φθάνει θέλει να πει ο βραδύγλωσσος, αλλά ώσπου να το πει, ο φίλος του εξακολουθεί να ρίχνει. κι εκείνος συνεχίζει, αλλάζοντας τη λέξη: - φ...φφ...φφφφ... φάτες τώρα.

18 Γιατί οι ψαράδες ζηλεύουν τον Νικοπολίδη; Γιατί έχει πάντα γεμάτα δίχτυα!

19 Ήταν τρεις φίλοι και συζητούσαν. Ο πρώτος λέει: - Η γυναίκα μου διάβαζε την «Ιστορία δύο πολέμων» και έκανε δίδυμα. Ο δεύτερος λέει: - Η γυναίκα μου διάβαζε τους «Τρεις σωματοφύλακες» και έκανε τρίδυμα. Ο τρίτος πετάγεται και λέει: - Πρέπει να βιαστώ. Όταν έφυγα η γυναίκα μου διάβαζε «τον Αλή Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες».

20 Γιατί μια ξανθιά δεν μπορεί να γράψει το έντεκα; Δεν ξέρει ποιον αριθμό να βάλει πρώτο!

21 Ήταν τρεις ξανθιές μέσα σε ένα ασανσέρ. Ξαφνικά κόβεται το ρεύμα. Φωνάζει η μια βοήθεια. Φωνάζει η άλλη βοήθεια. Και η τρίτη λέει: - Κορίτσια αν φωνάζουμε έτσι δεν θα μας ακούσει κανείς. Καλύτερα να φωνάξουμε ταυτόχρονα. Και φωνάζουν όλες μαζί: - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

22 ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑΞΗ Γ-2 17 ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google