Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΑΝΑΣΙΜΟ 69 Copyright ® 2005 by fontroul ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΑΝΑΣΙΜΟ 69 Copyright ® 2005 by fontroul ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΘΑΝΑΣΙΜΟ 69 Copyright ® 2005 by fontroul

3 ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ 69»

4 69 ? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ? –ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ- Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΌΤΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΗΤΑΝ ΑΒΓΑΛΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:

5 ¨ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ¨ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.

6 ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΈΝΑΝ ΠΟΡΔΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΟΧΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΑ.

7 Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ 69. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΠΟΡΔΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.

8 Ο ΤΥΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ? - ΡΩΤΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ - ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ : -ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΆΛΛΕΣ 67! ΣΥΝΕΧΕΙΑ →

9 ΚΑΙ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ 69 ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

10  ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΘΑΝΑΣΙΜΟ 69 Copyright ® 2005 by fontroul ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google